Günaydın can kızlar....:) Mutlu bir hafta diliyorum herkese..
Yine yoğun bir hafta sonunun ardından işimin başındayım, hafta sonu kayınvalidemlerdeydik, cumartesi günü eşimle ve daha 14 yaşında olan görümcemle birlikte sinemaya gittik, Bu bizim ilk sinemamızdı benim için anlamı büyük, biletleri bile saklayacağım yanii:)
Sizler neler yaptınız, nasılsınız bakalım?
Ayy evet ya temizlik bende çarşamba yapacağım, tatil ne de olsa:)Günaydın bende hafta sonumu temizlik yaparak geçirdim :) Ütümü yaptım Evi süpürdüm ama yine heryer toz oldu hafta içi tekrar temizlemek gerekiyo...Bizde geçen hafta gitmiştik sinemaya çok güzel oluyoSevgiliyken telaşlı oluyodu eve geç kalmıyım diye çogu zaman yarısında çıkıyoduk filimden tabi o günlerin tadı da ayrı :)
Ne güzel geçmiş haftasonun canım :)Günaydın can kızlar....:) Mutlu bir hafta diliyorum herkese..
Yine yoğun bir hafta sonunun ardından işimin başındayım, hafta sonu kayınvalidemlerdeydik, cumartesi günü eşimle ve daha 14 yaşında olan görümcemle birlikte sinemaya gittik, Bu bizim ilk sinemamızdı benim için anlamı büyük, biletleri bile saklayacağım yanii:)
Sizler neler yaptınız, nasılsınız bakalım?
Ay canım biliyor musun bugün aklıma geldi, esmanın dün yıldönümü diye. Nice Nice yıllara İnşAllah:)Ne güzel geçmiş haftasonun canım :)
Bizde iyiyim , yıldönümümüzdü pazar günü... kociş hediyeler almış bana... beraberce evde geçirdik... bu aralar ona buna öğürdüğüm için yemekleri de o yapıyor sağ olsun
Amiiin canım benim , darısı başınıza olsun inşaAllaahAy canım biliyor musun bugün aklıma geldi, esmanın dün yıldönümü diye. Nice Nice yıllara İnşAllah:)
hmm o kötü işte.. Yazık kıyamam sana pek de birşey yiyemiyorsundur o zaman? Aman dikkat et canım kendine
Amin canım İnşAllah..:)Amiiin canım benim , darısı başınıza olsun inşaAllaah
Yemeye çalışıyorum , yemezsem daha çok midem bulanıyor çünkü , sık ama az şekilde yiyorum...
Bebiş büyüsün sağlıkla katlanırız Rabbimin izniyle...
Amiiin canım benim , darısı başınıza olsun inşaAllaah
Yemeye çalışıyorum , yemezsem daha çok midem bulanıyor çünkü , sık ama az şekilde yiyorum...
Bebiş büyüsün sağlıkla katlanırız Rabbimin izniyle...
oyyy masallah o kadar buyudumu yaa :) ayy oyle.ama bitmiyor cabim bugun isi yarida biraktim.kpmsulara haber verdim sonra etek aldim.kendime mevlutte giymek icin.birde alisveris yaptim marketten geldigimde saat 6 olmustu ancak yemek yaptim.yedik simdi tv izliyoruz yarin ve carsamba cok calisip bitirmem lazim artikİyiyim Caniimm... Ogurmemi yaşadım bugün ilk defa...:) e buyuyoruz teyzesi insaAllaah...:) 8.haftaya giriyiruz nasipse... Temizlik gibisi yok oh mis gibi canim keyfini suuurrr
Canim gecmis olsunnn bende inanilmaz.yorgunum insallah yarin bitiricem.islerimi simdi kalkip kapilari ve sandalyeleri silmem lazimmkızlaaarrr
bugün kimse gelmemişkiii
ben az gripliyim.. hep yatasım var
Canim gecmis olsunnn bende inanilmaz.yorgunum insallah yarin bitiricem.islerimi simdi kalkip kapilari ve sandalyeleri silmem lazimm
Günaydın kızlar işe geldim bişey yapasım gelmiyo benımde havalardan sanırım
Sukr bitti canim ya yarina alisveris ve utu kaldi:) ama canim cikti ya..evet canim cuma gunu hayirsiliyla baya telas yaptim bensagol canimm..
senin bence artk dinlenmen lazimm.. bu cumamiydi mevlut? atlataana kadar azcik telas olucak ama deger yani..sizde rahat durursunuz :)
sanirim havalardan canim, cok sogudu vucut alisamadi sanirim bu soguga ..
iste olunca daha zor, basim catliyor uyuyasim var hep
GEÇMİŞ OLSUN KUZUM.. DİNLEN UYU ..YEŞİL ÇAY MEYVE ÇAYI FELAN İÇkızlaaarrr
bugün kimse gelmemişkiii
ben az gripliyim.. hep yatasım var
Günaydın kızlar işe geldim bişey yapasım gelmiyo benımde havalardan sanırım
İyiyim sağol sen nasılsın...karanlık havaları sevmiyorum sabah uyanasım gelmiyo:)EVET HAVALAR OLUMSUZ ETKİLİYOR MAALESEF...
NASILSIN ?
İyiyim sağol sen nasılsın...karanlık havaları sevmiyorum sabah uyanasım gelmiyo:)
Merhaba canım, nerelerdeydin nasılsın özledik vallahi seni :)AY VALLLAHİ AYnen kzuucum.. ben de sabahları egzersiz yapıyorum kendime gelmek için işe de yürüyerek gidiyorum ama maalesef açılamıyoruj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?