- 16 Ocak 2014
- 411
- 187
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim artik kararliyim.ins okutucamGünaydın canııım :))) Çok istiyorsan madem ortam oluşsun diye bekleme, dediğin gibi ne kadar kişi olursa artık sen niyetine gir de ..Allah kabul etsin inşallah niyetini de..
O tozlar için nemli beze çok az vazelin sürüp öyle toz alınınca daha uzun sürede tozlanıyor diye duydum, denedim fena da değil :) Yeni gelin evi olunca halılardan ötürü çok toz kalkması normal..Dediğin gibi iki kişiyiz ama yetişemiyorum işe güce :) Çoluk çocuk olunca ne etçez bilmiyorum valla :)))
canim evet esimin telden girebiliyorum ancak ama laptop almayi dusunuyoruz bakalim alirsak gun icinde girerim :) amin canim insallahh :)Canım merhaba, sanırım sadece akşamları girebliyorsun o yüzden denk gelemiyoruz, ama gelin mevlüdü yapacakmışsın, ne güzel niyet etmişsin Allah kabul etsin İnşAllah.
evet canim.okutayim ben ne guzel sen okutmussun insallah bende okutayimda :) canim bende 2. Kattayim ama yuksek 3.kat gibi benimde silmeye cesaretim yok.kolumu yetistigi yere kadar siliyorum yetismeyen.yer icinde uzun sopali fircanaya bezi.bagliyorum cama camsili takip siliyorum piril piril oluyo valla :) sende oyle dene canimedamm selam kusumm :
niyetine girdiysen okut kuzum,sizde rahat durursunuz..
biz dugunden 1 hafta once okutmustuk.. Allah kabul etsin insallah..
gelebilen gelir, daha guzel cumada olmasi..
camlari falan bende silmistim cok oldu gerci sanirim ama artik yagmurlar basladi silsemde ayni..
ztn su disardan cam silmeyi beceremiyorum 3.kattayim korkuyorum dusecem diye :)
aaa sularinoz neden yok canomGünaydın canım canım..:) Nasılsınız bugün bakalım?
Ben çok yorgun hissediyorum, 4 gündür sularımız yok(dün akşam geldi, geri gitti) , havalar çok soğudu, donuyorum resmen yazarken bile parmaklarım ayyyy, bu kış benim için zor geçeceğe benziyor.
Bir yandan da dgs'ye hazırlanmaya karar verdik eşimle. Bakalım ne kadar başarı olacağız..
Benden bu kadar sizler neler yapıyorsunuz?
benim.auan evi gormebiz lazim.temizlik yapiyorum diye her yer birbirine girdi :)Hoşbulduk canım :) Bence mevlüt okut herkezin hayatı yogun geçiyo kimseye ayak uyduramazsın gün belirle mutlaka seni sevenler ayarlar kendini tabi çalışanlar için hafta sonu yapman daha iyi olur ...Sorma temizlikten bende dertliyim ama yoluna koydum sayılır günlük işleri aksatmıyorum artık yoksa ipin ucu kaçıyo
canim.cok gecmis olsun aman dikkat et :)Fananjit olmuştum canım ateşim düşmüyordu birde üstüne idrar yolu enfeksiyonu eklenince soluğu hastanede aldık çok şükür iyiyim
Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş tek tek yazamadım kusura bakmayın Hepiniz hoşgeldiniz çok sevindim topikte yeni arkadaşlar görünce
:) ay ne güldüm, şimdi razı olursun ama daha soğuk günlerde ne yapacaksın peki? Isıtıcın falan var mı? takviye olarak kullanabilirsin belkim
Günaydın canım sevindim senin adına, eğer altını kapatıyorsanız üstünü açın sobanın dikkat edin yinede.. :)MutluBulut_ edaam esime sildiriyorum o sopayla.. yukseklik korkm var zaten .. ama alismam gerek..
cok guvercin geliyo bizim pencereye ya.. okadar pisletiyolariii.. ama guvercin gelen ev iyiymis diye duydum..
hesabah misafirim onlar benim :)
var canim onla idare ediyoruz..
aksam cok sukue koku fln yoktu.. insallah olmaz artik
Merhaba canım sularımız ana boru patladığından dolayı yoktu ama çok şükür geldi artık, evlendik evleneli çok büyük bir problem bizim için, artık su kullanırken daha çok dikkat ediyorum boşa harcamayım diye :)evet canim artik kararliyim.ins okutucam
aa hic bilmiyordum denemek lazim :) ciddi anlamda anlamadim.eskiden 4 kisiydik bu kadr olmuyordu :)
canim evet esimin telden girebiliyorum ancak ama laptop almayi dusunuyoruz bakalim alirsak gun icinde girerim :) amin canim insallahh :)
evet canim.okutayim ben ne guzel sen okutmussun insallah bende okutayimda :) canim bende 2. Kattayim ama yuksek 3.kat gibi benimde silmeye cesaretim yok.kolumu yetistigi yere kadar siliyorum yetismeyen.yer icinde uzun sopali fircanaya bezi.bagliyorum cama camsili takip siliyorum piril piril oluyo valla :) sende oyle dene canim
aaa sularinoz neden yok canom
benim.auan evi gormebiz lazim.temizlik yapiyorum diye her yer birbirine girdi :)
canim.cok gecmis olsun aman dikkat et :)
canlariiim selammm herkezeee..
hos geldin caniim :)
masallah gelinler cogaldi :)
yas kac canim,nerdensin
Merhaba canım, ay bunlar çok tatlı (hayvanlardan korkan birisi olarak söylüyorum) çok sevimliler yahuu, nasılda koklaşıyorlar resmen:) canım bu arada sen veteriner miydin?Kızlar tunaydiiiiiin,bugünkü köy turumuzdan güzel manzaralar paylasayim dedim size :)
Eki Görüntüle 1279856 Eki Görüntüle 1279858
Dimi dini :))Merhaba canım, ay bunlar çok tatlı (hayvanlardan korkan birisi olarak söylüyorum) çok sevimliler yahuu, nasılda koklaşıyorlar resmen:) canım bu arada sen veteriner miydin?
Güzel bir meslek olsa gerek, evde de bakımını üstlendiğin hayvan varmı?Dimi dini :))
:)) Evet canım, her ne kadar kamuda veteriner hekim olarak meslekten biraz uzak kalsak ta köylere gittikçe böyle hoş şeyler görebiliyoruz :)
Güzel canım, eskişehir deyken biraz daha iç iceydim hayvanlarla ama burada hayvan saysisi az ve çok iş olmuyo o yüzden tadına varamiyorum :)Güzel bir meslek olsa gerek, evde de bakımını üstlendiğin hayvan varmı?
Aaa o biraz kötü olmuş bak.Güzel canım, eskişehir deyken biraz daha iç iceydim hayvanlarla ama burada hayvan saysisi az ve çok iş olmuyo o yüzden tadına varamiyorum :)
Yok canım ben ev içinde hayvan sevmiyorum, bu konuda titizim biraz..Kuş bakmisligomiz var sadece..
Ancak bahçeli bi ev lazım köpek için fln.
Bende akvaryum hastasıyım iş yerinde var 100 litrelik ama evime daha büyük alcam tabi kendi evim olursa kiradayken olmaz eve ben zor sıgıyorum zaten :)
Hoşgeldinnn buyur :)bende geldimmmmm ,benide alınn :)