2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş tek tek yazamadım kusura bakmayın Hepiniz hoşgeldiniz çok sevindim topikte yeni arkadaşlar görünce
 
evet canim artik kararliyim.ins okutucam
aa hic bilmiyordum denemek lazim :) ciddi anlamda anlamadim.eskiden 4 kisiydik bu kadr olmuyordu :)

Canım merhaba, sanırım sadece akşamları girebliyorsun o yüzden denk gelemiyoruz, ama gelin mevlüdü yapacakmışsın, ne güzel niyet etmişsin Allah kabul etsin İnşAllah.
canim evet esimin telden girebiliyorum ancak ama laptop almayi dusunuyoruz bakalim alirsak gun icinde girerim :) amin canim insallahh :)

evet canim.okutayim ben ne guzel sen okutmussun insallah bende okutayimda :) canim bende 2. Kattayim ama yuksek 3.kat gibi benimde silmeye cesaretim yok.kolumu yetistigi yere kadar siliyorum yetismeyen.yer icinde uzun sopali fircanaya bezi.bagliyorum cama camsili takip siliyorum piril piril oluyo valla :) sende oyle dene canim

aaa sularinoz neden yok canom

benim.auan evi gormebiz lazim.temizlik yapiyorum diye her yer birbirine girdi :)

Fananjit olmuştum canım ateşim düşmüyordu birde üstüne idrar yolu enfeksiyonu eklenince soluğu hastanede aldık çok şükür iyiyim
canim.cok gecmis olsun aman dikkat et :)
 
MutluBulut_ edaam esime sildiriyorum o sopayla.. yukseklik korkm var zaten .. ama alismam gerek..
cok guvercin geliyo bizim pencereye ya.. okadar pisletiyolariii.. ama guvercin gelen ev iyiymis diye duydum..
hesabah misafirim onlar benim :)


:) ay ne güldüm, şimdi razı olursun ama daha soğuk günlerde ne yapacaksın peki? Isıtıcın falan var mı? takviye olarak kullanabilirsin belkim

var canim onla idare ediyoruz..
aksam cok sukue koku fln yoktu.. insallah olmaz artik
 
Günaydın canım sevindim senin adına, eğer altını kapatıyorsanız üstünü açın sobanın dikkat edin yinede.. :)
 
Merhaba canım sularımız ana boru patladığından dolayı yoktu ama çok şükür geldi artık, evlendik evleneli çok büyük bir problem bizim için, artık su kullanırken daha çok dikkat ediyorum boşa harcamayım diye :)
 
Merhaba canım, ay bunlar çok tatlı (hayvanlardan korkan birisi olarak söylüyorum) çok sevimliler yahuu, nasılda koklaşıyorlar resmen:) canım bu arada sen veteriner miydin?
Dimi dini :))
:)) Evet canım, her ne kadar kamuda veteriner hekim olarak meslekten biraz uzak kalsak ta köylere gittikçe böyle hoş şeyler görebiliyoruz :)
 
Güzel bir meslek olsa gerek, evde de bakımını üstlendiğin hayvan varmı?
Güzel canım, eskişehir deyken biraz daha iç iceydim hayvanlarla ama burada hayvan saysisi az ve çok iş olmuyo o yüzden tadına varamiyorum :)
Yok canım ben ev içinde hayvan sevmiyorum, bu konuda titizim biraz..Kuş bakmisligomiz var sadece..
Ancak bahçeli bi ev lazım köpek için fln.
 
Aaa o biraz kötü olmuş bak.
Evet bende sevmiyorum, ki korkuyorum da zaten, kuş çok batırıyor yaa etrafı :) bizimde kanaryaydı heralde ondan vardı, ay bi küstü bize hiç ötmüyor tepki vermiyor, korkmuş heralde, misafir gelen çocuklar korkutmuş. Ay ben ne diller döktüm ötsün diye, yok hiçbişey işe yaramadı, en son babama dedim geri verelim bunu yoksa ben çok üzülüyorum onu böyle gördükçe dedim, babamda geri götürmüştü.
Kayınvalidemlerin evi tek katlı, Aman Allah'ım güvercin, köpek, tavuk cücük..:) hayvanak bahçesi mübarek bende yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum işte bu nedenle:)
 
meltemcim bende cok istiyodum veterinerlik ama nasip olmadi..
okadarr cok seviyorumki hayvanarii hele kedileriii :)
pc den bakarim resimlwre acilmadilar simdi..
 
Bende akvaryum hastasıyım iş yerinde var 100 litrelik ama evime daha büyük alcam tabi kendi evim olursa kiradayken olmaz eve ben zor sıgıyorum zaten :)
 
Bende akvaryum hastasıyım iş yerinde var 100 litrelik ama evime daha büyük alcam tabi kendi evim olursa kiradayken olmaz eve ben zor sıgıyorum zaten :)

akvaryumda cok guzel canim..
olan biten stresini aliyo insanin..
kisacaa hayvanlarin hepsiii cok tatli :)
biara arkadasdan heveslenmistim baliga ama olmustu bende uzulmektense almayayim dedim
 
Evet canım çok detaylı çeşit çeşit yemler ısıtıcı dekorasyon su degişimi ilgilenmek gerek diger hayvanlarlada aram iyidir zamanında köpektir kuştur az bakmadım çok tatlı oluyolar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…