Kizlar hepinize selamlarrr :) nasilsiniz bakalim ?
Ben bugun itibariyle derin temizlige baslamis bulunuyorum bugun salondaki camlari ve yata odasinda cami sildim perdeleri yikadim bir kac sey daha yaptim iste oldum ama yaa
nasip olursa haftaya cuma gelin mevludu okutucaz %90.. 5,5 ay oldu evleneli hep okutmak istedim ama hepde bir sebep cikti yok o yok bu..artik niyetlendim yapicam gerci yine bile aksilik devam ediyo yengem sehir disinda diger akrabamiz hastanede dedemin.yeni vefati arkadasim sehir disina cikabilir diye uzayan liste ama ben cok istiyorum evde bir kuran okunmasini ben davet edicem gelirlerse mutlu olurum gelmezlersede az kiside olsak cok istiyorum..birde evim uzak kaldigindan herkese gelen cok olmaz sanirim..calisanlarda var annem ve esim haftasonu okut diyo ama benim icimden hep cuma geciyo boyle iste kizlarr :) biliyorum bu kadar sey var biraz daha bekliyim dersem hic okunamicak evde kuran cunku bu kadar zamandir aksilik bitmedi.insanlar bi toplanamadii
bu arada sizlerde tozdan bahsetnissiniz onca zanan oldu ev toz yunagi bakin bugun supurdum yarin yine ayni olacak birine diyince inanmiyo 2 kisi ne kadr kirlenir ki ev diyee..