2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet evet aynen öyle , bizim kociş tam heyecan yapanlardan
Bizimki programlı nikahlıydı canım...Kuran-i kerim, İlahi ,Neyzenler eşliğinde
canim kac defa alinti.yaptim msji yazamadan kapatmak.zorunda kaldim :)

Ben buralıyım evlendim burda kalmaya devam artaş un fabrikası var girişte orda çalısıyorum zaten burda yapacak bişey yok her zaman ki çifteler :)

ben de 14 haziran geliniyim
hosgeldiniz kizlarr

canim cok gecmis olsun neyin var neden yattin

canim cok guzel olmus gule gule oturun :)
 
Kizlar hepinize selamlarrr :) nasilsiniz bakalim ?
Ben bugun itibariyle derin temizlige baslamis bulunuyorum bugun salondaki camlari ve yata odasinda cami sildim perdeleri yikadim bir kac sey daha yaptim iste oldum ama yaa nasip olursa haftaya cuma gelin mevludu okutucaz %90.. 5,5 ay oldu evleneli hep okutmak istedim ama hepde bir sebep cikti yok o yok bu..artik niyetlendim yapicam gerci yine bile aksilik devam ediyo yengem sehir disinda diger akrabamiz hastanede dedemin.yeni vefati arkadasim sehir disina cikabilir diye uzayan liste ama ben cok istiyorum evde bir kuran okunmasini ben davet edicem gelirlerse mutlu olurum gelmezlersede az kiside olsak cok istiyorum..birde evim uzak kaldigindan herkese gelen cok olmaz sanirim..calisanlarda var annem ve esim haftasonu okut diyo ama benim icimden hep cuma geciyo boyle iste kizlarr :) biliyorum bu kadar sey var biraz daha bekliyim dersem hic okunamicak evde kuran cunku bu kadar zamandir aksilik bitmedi.insanlar bi toplanamadii bu arada sizlerde tozdan bahsetnissiniz onca zanan oldu ev toz yunagi bakin bugun supurdum yarin yine ayni olacak birine diyince inanmiyo 2 kisi ne kadr kirlenir ki ev diyee..
 


Günaydın canııım :))) Çok istiyorsan madem ortam oluşsun diye bekleme, dediğin gibi ne kadar kişi olursa artık sen niyetine gir de ..Allah kabul etsin inşallah niyetini de..

O tozlar için nemli beze çok az vazelin sürüp öyle toz alınınca daha uzun sürede tozlanıyor diye duydum, denedim fena da değil :) Yeni gelin evi olunca halılardan ötürü çok toz kalkması normal..Dediğin gibi iki kişiyiz ama yetişemiyorum işe güce :) Çoluk çocuk olunca ne etçez bilmiyorum valla :)))
 
Canım merhaba, sanırım sadece akşamları girebliyorsun o yüzden denk gelemiyoruz, ama gelin mevlüdü yapacakmışsın, ne güzel niyet etmişsin Allah kabul etsin İnşAllah.
 

edamm selam kusumm :
niyetine girdiysen okut kuzum,sizde rahat durursunuz..
biz dugunden 1 hafta once okutmustuk.. Allah kabul etsin insallah..
gelebilen gelir, daha guzel cumada olmasi..

camlari falan bende silmistim cok oldu gerci sanirim ama artik yagmurlar basladi silsemde ayni..
ztn su disardan cam silmeyi beceremiyorum 3.kattayim korkuyorum dusecem diye :)
 
gunaydin kizcelerr :)
Günaydın canım canım..:) Nasılsınız bugün bakalım?
Ben çok yorgun hissediyorum, 4 gündür sularımız yok(dün akşam geldi, geri gitti) , havalar çok soğudu, donuyorum resmen yazarken bile parmaklarım ayyyy, bu kış benim için zor geçeceğe benziyor.
Bir yandan da dgs'ye hazırlanmaya karar verdik eşimle. Bakalım ne kadar başarı olacağız..
Benden bu kadar sizler neler yapıyorsunuz?
 
hosgeldiniz kizlarr

Hoşbulduk canım :) Bence mevlüt okut herkezin hayatı yogun geçiyo kimseye ayak uyduramazsın gün belirle mutlaka seni sevenler ayarlar kendini tabi çalışanlar için hafta sonu yapman daha iyi olur ...Sorma temizlikten bende dertliyim ama yoluna koydum sayılır günlük işleri aksatmıyorum artık yoksa ipin ucu kaçıyo
 

susuz cook zor ya hakkaten Allah korusun.. neden yokki su..
sogudi canim havalar, kat katta giyinsen cok usuyorum bende..
dun ruzgarliydi aksam eve gittik soba kokusu,dumann almis basini gidiyor..
hep boylemi olacak cok sinirim bozuldu.. uyuyan soba kullanmamistim hic.. esim kullaniyodu,oluyo oyle dedi ama nebileyim..
annemlerde kaldik aksam 5 aydir ilk defa.. kopek aldik annemlere , esim merakliydi cok o yuzden kalalim dedi .. hem ev acayip kokuyodu ..
misafir gibi evimde uyumak nebileyim ilgincmis..
 
Aaa üzüldüm canım yaa. Umarım alışabilirsin bu duruma baca da mı bir sorun var acaba? Yıllık bakımı falan yapıldı mı temizlendi mi? Belki o yüzden de olmuş olabilir.
Gerçekten de insan kendi evine alışınca annesinin evi bile tuaf geliyor insana, derlerdi de inanmazdım..
 

yapildi canim ya.. hatta kurmadan once tekrar temizlendi..
esim altini ustunu kapatmis o yuzden diye dusunuyoruz.. gerci hafif acikti uzeri ama neyse.. insallah tekrarlanmaz artk

diyen dogru demis canim.. hadi ben yine kalirim ama esimm eminim kalmaz.. yorgan dosek nerde ev ordaymis cok dogru
 
İnşAllah tekrarlanmaz canım aman dikkat edin, soba bu oldum olası hep korkarım. Allah korusun
 
bende cok korkarim.. komur kullanmayi dusunmuyorum ztn.. esim aldi ama yok kullanamam ben..
sogukta oturmaya raziyim.su siralar :)
:) ay ne güldüm, şimdi razı olursun ama daha soğuk günlerde ne yapacaksın peki? Isıtıcın falan var mı? takviye olarak kullanabilirsin belkim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…