2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

canim panik atak bendede var ama ben tam anlamiyla muane olmadim haplari düzgün kullanmadim vücudum alisir diye korktum yüksek bir doz degil on bes gün vücut alisamiyo sonrasinda geciyor bende hala panik atak var ama ben kendi kendime kontrol etmeye calisiyorum su an iyiyim ama birsey oldugunda normalinden fazla korku heyecan mutluykende herkesten daha fazla mutluyum kendini alistir bu hastaliga bence önce kendi doktorumuz kendimiz olmaliyiz
 
bu yılın gelinleri hep panik ataklı heralde:) öyle bi forumda mı açsak acaba? Canım kendi kendimi kontrol etmeye çalışıyorum demişsin nasıl yapıyorsunki bunu?
 
bu yılın gelinleri hep panik ataklı heralde:) öyle bi forumda mı açsak acaba? Canım kendi kendimi kontrol etmeye çalışıyorum demişsin nasıl yapıyorsunki bunu?
sorma canim gercekten insanlar iyi olmaktan vazgeceli sinir hastaliklari cogaldi ben beynimin beni yönlendirmesine izin vermiyorum öyle bir anda kendime ugras buluyorum ona yonlenmeye calisiyorum faydasida oluyo panik ataklilar ayrica takintililardirda ama ona cözüm bulamadim kendimi öyle kabullendim:)
 
Çok geçmiş olsun canım, dediğim gibi benim çok ağır değil sanırım o yüzden çok hissetmiyorum, insanın kendini tanıması bilmesi ve ona göre yol alması her zaman çok önemli ki sende yapabilmişsin ne kadar güzel
 
Sizlere de hayırlı cumalar kızlar..
Bababaannem ameliyata girecek bugün..Düşmüş, kaburgasında kırık varmış..Büyük bir ameliyat değil ama 90 yaşında o yüzden narkozdan ötürü risk var..Dualarınızı bekliyorum.. :)
 
Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcısı olsun İnşAllah, narkozun etkisinden çar çabuk kurtulur sağlıcakla ayağa kalkar Allah'ın izni ile dualarımız onunla.
 
tesekkürler cnm..
 

hakkaten topluca paniklerdeyiz..
canim hisgeldin buarada..
bende 6-7 yildir var ama ilk baslarda kime nasil anlatsam bilmiyodum..oyle sey duydugum yoktuki..sadece bende var saniyodum,anlatsamda inanmazlar saniyodum.. taki tvde duyana kadar..
sonra gittim doktora..trdavi oldum ama gecen yil iyinolmayan seyler yasadim ve tekrarladi.. hatta takintilar basladi son zamanlarda yormaya baslafi panigi gectim takinti vatdi hep..
insallah gecer canim.. dedigin gibi vucut hemen kaldirmadi belki.. dahabaksam aldim ilk hapi..ama tekrar almyada korkuorum ..
Rabbim akil sagligimizi korusun insallahh.
.
sanirim kafa dagitmaya ihtiyacim var ve uykuya..
 
neyse kizlar yanlis anlamazsaniz bu konuyu konusmasak artik.. kinustukca,yeni seylerr duydukca kafaya takiyorum , cokbtakiyorum hemde..
Allah buyuk insallah atlatiriz..
 
neyse kizlar yanlis anlamazsaniz bu konuyu konusmasak artik.. kinustukca,yeni seylerr duydukca kafaya takiyorum , cokbtakiyorum hemde..
Allah buyuk insallah atlatiriz..
amin canim ama bunu bu kadar takinti yapma desemde elinde degil biliyorum sadece düsünme hayatin guzel oldunu seninde kimseden farkin olmadini düsür bundan kacma uzerine git ve beyninde bitir hosbuldum bu arada:)
 
canim insallah.yemektendir.yine.devam ederse.hemen doktora gorun..nasilsin bakalim nasil.gecti gunun

hadi ya yemek yaparken kokudan rahatsiz oluyormusuncanim ? Ya uyku yazmisin.ya bende oyle koye gittik ya pazartesi.yol.6-7 saat suruyo pazartesi.gece ciktik hic uyumadim.sabah indik.sonra 4 gibi falan tekrar yola ciktik rum vucudum agriyodu ama sali gunu gece eve geldikyani hala.etkisi.olur mu ki ? Surekli.uyuyasim var normalde oglen uyuyamazdim geldigimden beri gun uyuyarak geciyo.neredeyse hic ev isi yapamadan gun bitiyor benim hamilelik yoktur beklemiyorum ama neden boyle oldum anlamiyorum cok.sinir bozucu.uyuyunca daha da sersem oluyorum

basin sagolsun oncelikle cnm cok
memnun oldum bu arada kriterlerimiz ayni gibi sen nerdn istanbulun
Canim cok sagol Sultangazideyim ben sen nerdesin ?
MutluBulut_ kuşum yeni gördüm...deden vefat etmiş, başınız sağ olsun canım benim..

Canim sagol Allah razi.olsun

Ladypurple canim cok gecmis olsun nasil gecti.ameliyat
 
Evet canim dün yemegi kocam yaptı... Bugün beraber yaparız herhalde... Bu çok değişik bir şey... O yemek aklıma geliyor içim tiksiniyor, midem bulanıyor... Durum fena :)
Vallahi.nerden eminsin belki de vardır hamilelik... Uyku durumu çok değişik çünkü... Bugün öğlende ancak kalkabildim...o da zorla... İşim olmazsa bir iki saate yine sizarim... Ne kadar var adetine ? :)
 
ne guzel.canim esinin ellerinden yemek :) mecbur tabi yapicak birsey yok ayy bu arda bende sonunda lahana aldim kabuka ve sarma yapicam onunuzdeki hafta bakalim :)
yok yok canim yoktur :) ya benin adetim hep duzensiz bazen duzene giriyo sonra yine bozukuyo ama 1 hafta falan var canim
 
Öyle canim oyle...normalde asla yapmadığı şeyleri yapıyor ne yapsın...babalik başladı...:):)
Ohh sevindim sonunda almışsın...yap tabii... Süper :)
1 hafta varsa yumurtlaman geçmiştir büyük ihtimalle... Suprizlere açık ol
 
oda ne heycanlidir simdii :) senin duygularin.nasil hissedebiliyormusun
ahh evet canim sonunda ya :) yapayimda
rahatlayayim bari :)
ayy yok yok yoktur ya :) hem asiri sevinirim ama hemde diyet yarim kaldi diye dusunurum hayirlisi tabi.ayy.moda soktun kiz ihtimal vermiyorun ben hayirlisi tabi :)
 
Canımsın benim eşim heyecanlı bir tip değildir , çok gerçekçidir,, o yüzden çok planlıdır , programlıdır , elbette çok seviniyor karnımı seviyor arada hayal kuruyoruz ama öyle bir heyecan göremedim henüz

Bilemiiciiim...bakalım gelsin de günün öğreniriz hep beraber
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…