2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)


Hmmm şimdi görmediğim için tam bişey diyemiyorum canım , alanın geniş mi , yani koltuk koyman gerekir illa ki , köşe koltuk takımı en iyisi gibi duruyor , hem yer de kaplamaz alan darsa...

he yolluk yolluk evet :)

giyi.canim, koruyalim.kendimizi..

benimde usudu giyinsem.iyi olur.. havalsr sogudu iyice bilesin he :)
nezamandi yolcukuk bayramdamiydi

Oh çok güzel , yolluklara bayılırııımm :)

giyin tatlım muhakkak giyin , çok önemli bak , bebiş çalışmaları için ön hazırlık olsun
Ya kuzum sorma hiç onu
Eşime şimdi ortaokula ücretli öğretmenlik için ders yazdılar , öğretmen açığı var mecbur kabul etti , bizim galiba yatacak tatil işi
 
En kısa zamanda fotoğrafını çekip gösteririm kızlar, ama baya büyük, koltuk takımı falan düşünmüyorum zaten de köşe takımı alacağım, ama nasıl alsam ne renk falan bilemedim, koyu renk almak istiyorum aslında, ama dediğin gibi görmeden olmaz sanırım haklısın :)
 

yaa gercektenmi tuh..
hayirlisi canim demekki gelmemeniz gerekiyomus.. nasipse yaza gelirsiniz ztn simdi yagmurdan camurdan bisi anlamazdiniz tatilden..

vardir elbet bundada hayir


canim benim mutfak orta buyuklukte.. kose koltuk.aldim, 2 tanede sandalyem var..
hem 3e ayriliyoe koltuk, hem altini bussuru ceyizle doldurdum.. yani kullanisli cok..
bej rengi benimki, ne kapali.ne acik.. mutfagima tam oturdu yani..
kose koltuktan vazgecme derim
 
Vardır elbette kuşum ne diyelim , ama evlendik evleneli gidemedik daha, 1 sene olacak yakında , görmediğim akraba çok haliyle
Ne yapalım nasip artık...

Çok severim mutfakta köşe takımını ben , çok şıktır eminiiim
 
Bence de tatlım , resim görelim öyle daha güzel olur , ama köşe takımı harika olur
 

nasipse gelirsiniz insallah canim.. eminim cok iyi gelir size.. herseyden once temiz havasi iyi gelir.. meshur misafir yemekleridende yaparlarsa oh tam tatil.olur size :)

canim cuma gunu annemde izmire gidiyo nasipse.. kuzenin dugunu var.. pasaportumu evlendikten sonra yenilemedigim icin gidemiyoruz biz..
ne istesem diye dusunuyorum..

buarada pasaportu cikartip.kocisi ikna edebilirsem edirneye gelmek istiyorum.. tur vardi bi ara ama gidemedim..
buranin parasiyla nasil uygun gelio hersey anlatamam..
insallah ikna edebilirim benim inat kecisini
 
Sitenin bu halini hala çözemedim be kızlar. Alıntı yapmıştım ama ekleyemedim.
Edoşum nerden başlasam ne anlatsam bilmem ki... Evlilik... diye söz başlasam bir gülücük beliriyor yüzümde kalakalıyorum.
Duaların kabulü, şükür sebebi evlilik elhamdülillah.Tabi tüm bunların yanında çook yorucu. Okul ve evliliğin temposuna ayak uyduramıyorum bazen, pilim bitiyor. Düğünümüz çok eğlenceli çok güzel geçti. Balayına Uzungöl'e gittik,Karadenizi gezdik, muhteşemmmdiii. Nasıl büyülü, huzur dolu bir ortam.
Eşimin ataması da oldu benim ilçeye çok şükür, ne kadar şükretsek az hiç umudumuz yoktu, Rabbim yalnız bırakmadı kullarını yine. Bu arada ig.de seni takipteyim ama sen hiç pas vermiyosun Bu arada perimi ben de merak etmekteyim haber alırsan bilgim olsun olur muu... Özledim onu da seni de herkescikleri

Pembelokumcum evlendik çok şükür darısı başınıza olsun en güzel haliyle. tavsiye etmekteyim şiddetle

tutkucum sen nasılsın?epeydir sohbet edemedik iyisin di mi?
 
OH OH maşallah kuzumcuma :) 4,5 ay haa..nasıl geçti peki?
cok guzel canim her gecen gun daha cok alisiyo insan cok sukyr duzenimiz oturdu :) sizin nasil gidiyor bakalimm :)

tutkucum bende senin gibi duyorun iste biraz daha bekliyim..bakalim cokta istiyorum ama



Ellerine saglik ask katiyorsun tabi guzel oluyoo :) persembe pazarim var denk gelirsem kucuk bi tane alirim artik fazla gelirse lahanadan sarma yapsam buzluga atilir mi acaba ? Canim ben diyetteyim ya bu menude oglen tost yada tavuk var yemek yok ondan aksamdan aksama yiyoruz ee cokta az yapinca haliyle ocak bosa calisiyo sanki

ayybende yavas yemegi bi yapabilsem :) esimle yaris yapiyoruz sanki

Aynen canım bende kilim attım, çok rahat ettim bende tavsiye ederim :)

Evet evet şükür yaa , hem diyelim yağ kazası filan yaşadın , çıkmıyor lekesi , pahalı da değil , alırsın yenisini , halıda öyle mi , değil , yazık oluyor halılara :)

mutfagami kilim attiniz kizlar ?

canim ebatlari cok buyuk olmayan yani tasinsan kucuk bir odaya koyabilecegin bur kose alabilirsin acik renk yastiklari rengarek cok tatli olur tay tuyu kumas oneririm leke tutmuyor :) tutkuda demis ici sandikli olursa fazladan depolama alani olur sanada :)


Nihanim sukurler olsun ne korkularin vardi babam vermeyecek diye vak yuvanizi kurdunuz bile masallah :) ne guzel canim ya guzel gecmesi unutmayan anilar bunlar :) perimden hic haberim yok iste ya canim ig de adin ne bende seni takibe alican burdan yazmazsanda ozelden yazx
 
Günaydın edacım, sadece akşamları girebiliyorsun anladığım kadarıyla, bende tam tersi gündüzleri girebiliyorum.
mutfağa kilim değilde ben kullandığım alana yani tezgahın önüne kaydırmaz yolluklar var ya ince onlardan attım, makinede falan da yıkanabiliyor, biraz sakarım çünkü:) çok pahalı birşey de değil üstelik o yüzden baya kullanışlı, tavsiye ederim:)
Eşimle akşam konuştum bu köşe takımı mevzusunu biraz daha sabret daha sonra alalım dedi, o yüzden şimdilik erteledim, hayırlısı bakalım:)
 


canımmmm bizde alışıyoruz eve yeni yaşama...eşim çok anlayışlı...:)
ALLAH razı olsun..evlilik ciddi anlamda şükür edilecek bir durum...
helal olmak çok güzel...
ard arda namaz kılmak da öyle :)
 
hayırlı sabahlar canlar...eşim bugün gidiyor yine..alışmak çok zor gel-gitlere ..
amaaaa dönüşünde ona güzel sürprizler yapmak için sabırsızlanıyorum....cansıkıntısı yapmak kolay ama her durumdan mutlu olabilmek önemli :)

dularda buluşalımm

sevgilerimleeee......
 
Amin canım, bende bayadır eşime süpriz yapmıyorum, bişeyler yapmak istiyorum ama bulamadım, senin aklında birşeyler var mı kopya alayım:)
 
Amin canım, bende bayadır eşime süpriz yapmıyorum, bişeyler yapmak istiyorum ama bulamadım, senin aklında birşeyler var mı kopya alayım:)

bebtom :) sürprizler güzeldir...
benim biraz klasik biraz özel bişeyler yaapsım var...
şu an plan aşaması...
meselaaa ; güzel bir yemek ve sofra ; kokulu mumlar arasında ; eşimle yılalrdır çekindiğimiz özel fotoğrafları çıkartıpi fotoğraf ardına kart sıralayıp o günle ilgili not yazayım diyorum...

geçmişe yolculuk yapalım diyorum...

nevresimlerimi değiştireyim; odamın havası değişsin istiyorum...

sütlaç çok sever sütlaç yapayım diyorum.. :)

şimdilikaklıma gelenler bunlar canım...
sen nelerdüşünürsün ? eklersin ? yapabiliriz bunlar güzel olabilir yani:=)
 
Ay bende öyle şeyler düşünüyorum ama eşimle aynı saate eve giriyoruz, hatta bazen o benden önce geliyor, o yüzden süpriz yapamıyorum. Ama onu bir yere gönderip böyle birşey hazırlayabilirim, çarşıya mesala birşeyler almaya(ancak o şekilde yapabiliyorum sadece çünkü)
Nevresimi ben denedim daha bi güzel oluyor, kesinlikle tavsiye ederim :))

Ay kız benimkisi de sütlacı seviyor, ama evlendik evleneli daha hiç yapmadım, gerçi ben hiç sütlaç yapmadım bi öğreneyim de yapayım bari:)
Hafta sonu işe gitmişti, sen yat uyu dinlen biraz dedi, bende çok yorgunmuş, uyuyormuş numarası yapmıştım, o gittiğinde hoooop yataktan kalktım etrafı falan topladım derledim, çooook güzel bir kahvaltı hazırladım falan gelince çok hoşuna gitmişti, sonra alışkanlık oluyor, bu sabah bana "aşkım yine öyle bi kahvaltı yapalım cumartesi günü" dedi. Arada yapmak hoş yani:)
 
canım yoksa resimdeki sensinde, o saçlarını mı kestirdin
nasıl kıydın, gerçii gerçekten değişiklik lazım arada bende oöyle omuz hizasına kestirmiştm birkez ama sonra çok yavaş uzadı.. 4 yılda zor geldi eski boyuna..


Evet canım benim, ama biraz daha eski bir foto.Son hali ondan daha uzundu..Napayım yıllardır aynı model olunca sıkıldım, bir de boyadan sonra iyice yıpranmıştı taramakta zorlanıyordum iyi oldu..Uzama kısmına gelince artık eski heves yok eskisi gibi, istediği zaman uzayabilir :)) Önceden kestirirdim isteyerek bilerek, sonra saç bakım yağlarıyla uzasın diye uğraş dur :)) Eğer uzun sürüyorsa uzaması HC diye bir saç yağı var, çok faydasını gördüm ben, tavsiye ederim :)
 
 
Kızlar günaydıııııın :) Sizin sohbet almış başını gitmiş, yetişemedim Nasılsınız, iyisinizdir innnşallah :)

Arada diyet miyet gördüm birşeyler..Öyle çok kilo almadım düğünden sonra ama son 1-2 yıldır 3 kilo falan oturdu fazladan onu atsam iyi olacak :) Off başlasam mı acaba, çabuk pes ediyorum ben yaa :/
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…