- 25 Mayıs 2013
- 13.926
- 20.365
- 598
Ay canım ya seninde benim gibi benzer sıkıntıların var vallahi, hayır canım ev kendimizin değil, bizde kirada oturuyoruz. O yüzden çok değişiklik yapamıyorum maalesef, zaten baya yaptık :)
Görmüştüm o ayakkabı kutularını almalıyım:) giymiyorum ama kıyamıyorumda vermeye, aç gözlülük benimkisi de..utandım kendimden yazarken resmen
Çiçekler hediye geldi, onları da şimdi bir başkasına hediye vermem garip olmaz mı? o konuda endişeliyim yani.
Bizimde baya borcumuz var( Olsun Rabbim can sağlığı versin ödenip gidiyor 11 ayımız kaldı şunun şurasında :)
Kilo dedin bitirdin beni..bende kilo almaya başladım, tartılmadım ama hissediyorum kilo aldığımı, yürüşüye, spora falan vaktim kalmıyor, birde yorgun olunca haliyle yemeğe bindiriyorum, benim gibi çok çabuk kilo alıyorsan yandın o zaman
Diyete başlayalım o zaman.. :) Haydi kızlar diyeteeee ama nasıl :)
evler kira..kilolar alınıyor..taksitler ödeniyor..yeni evliler ...vuhu ortak bu işe bi çözüm bulalım :))
diyet günlüğüm vardı benim açmıştım konu..güzelde kilo verdm ama sonra bozdum ..kilo almadım yerimde sayıyorum

hediye een eve gelebilen biriyse sıkıntı tabi..balkonabıraksan çiçekleri olmazmı?
dediğin gibi en önemlisi sağlık...gerisi halledilir