- 25 Mayıs 2013
- 13.879
- 20.175
Ay canım ya seninde benim gibi benzer sıkıntıların var vallahi, hayır canım ev kendimizin değil, bizde kirada oturuyoruz. O yüzden çok değişiklik yapamıyorum maalesef, zaten baya yaptık :)
Görmüştüm o ayakkabı kutularını almalıyım:) giymiyorum ama kıyamıyorumda vermeye, aç gözlülük benimkisi de.. utandım kendimden yazarken resmen
Çiçekler hediye geldi, onları da şimdi bir başkasına hediye vermem garip olmaz mı? o konuda endişeliyim yani.
Bizimde baya borcumuz var( Olsun Rabbim can sağlığı versin ödenip gidiyor 11 ayımız kaldı şunun şurasında :)
Kilo dedin bitirdin beni.. bende kilo almaya başladım, tartılmadım ama hissediyorum kilo aldığımı, yürüşüye, spora falan vaktim kalmıyor, birde yorgun olunca haliyle yemeğe bindiriyorum, benim gibi çok çabuk kilo alıyorsan yandın o zaman Diyete başlayalım o zaman.. :) Haydi kızlar diyeteeee ama nasıl :)
evler kira..kilolar alınıyor..taksitler ödeniyor..yeni evliler ...vuhu ortak bu işe bi çözüm bulalım :))
diyet günlüğüm vardı benim açmıştım konu..güzelde kilo verdm ama sonra bozdum ..kilo almadım yerimde sayıyorum
hediye een eve gelebilen biriyse sıkıntı tabi..balkonabıraksan çiçekleri olmazmı?
dediğin gibi en önemlisi sağlık...gerisi halledilir