- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Selam kızlar hanicik nerdesiniz yahuu?
Bende iyiyim çok şükür, işlerim fena değil yani seninksi kadar yoğun değil sanırım :)Ben fenalardayım, yoğunluktan bakınamıyorum :/ Bizim bakanlığın bir projesi var tarım sayımı diye onunla alakalı yetişmesi gereken işler var yat kalk bununlayım.. :/ Bitse de rahatlasak :/ Sen nasılsın canım??
İyi etmişsin canimmm
İyi değilim tatlim ya, eşimle gıdadan zehirlendik , ishal, ateş. Halsizlik...ilac kullanıyoruz bakalim...
İyiyiz şükür tatlım , iyleştik artık , biraz uzun sürdü ama geçti hamd olsunyaa ne diyosun, iyimisiniz canım şimdi..
inşallah iyisinizdir
kızlar aklıma bişi geldi, ilk sayfaya hepimizin evlilik tarihlerini yazsak
biraz alıntı yapmışgibi olacak diğer topıcten ama daha güzel olur sanki..
özelle mesaj atıp tarihlerinizi yazın ekleyeyim ilk sayfaya
Merhaba kızlar nasılsınız, ben pek bir hayırsız çıktım farkındayım ama su gibi geçiyor günler çok yoruluyorum gelemedim epeydir. Herkes iyi mi? Sitede de değişiklikler olmuş, alışamadım ama daha sık gelmeye çalışsacağım artık.
Ben de yazdırayım evlilik tarihimi.12.08.2014 evleneli 1 ay sekiz gün olmuş bile...
İyiyiz şükür tatlım , iyleştik artık , biraz uzun sürdü ama geçti hamd olsun
Ben seni özledim , demek netin yok , ah kuzum ah al neti gellll sensiz olmuyor
Fikri beğendim kuzum , özel mesaj atıyorum sanaaa
Merhaba kızlar nasılsınız, ben pek bir hayırsız çıktım farkındayım ama su gibi geçiyor günler çok yoruluyorum gelemedim epeydir. Herkes iyi mi? Sitede de değişiklikler olmuş, alışamadım ama daha sık gelmeye çalışsacağım artık.
Ben de yazdırayım evlilik tarihimi.12.08.2014 evleneli 1 ay sekiz gün olmuş bile...
Canım çok geçmiş olsunİyiyiz şükür tatlım , iyleştik artık , biraz uzun sürdü ama geçti hamd olsun
Ben seni özledim , demek netin yok , ah kuzum ah al neti gellll sensiz olmuyor
Fikri beğendim kuzum , özel mesaj atıyorum sanaaa
Nasilsin canim :)Canım çok geçmiş olsun
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsınn:)Nasilsin canim :)
Bende iyiyim canim kimseler gelmez olmusİyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsınn:)
Canım biz kışlıklarla uğraşıyoruz 3 gündür onları hazırladık belim tutuldu birde yattığım yerden kalkamadım ağla ağla gözlerim çıktıBende iyiyim canim kimseler gelmez olmus
Canimm cok yorma kendini hem ne yaptiniz ki o kadarCanım biz kışlıklarla uğraşıyoruz 3 gündür onları hazırladık belim tutuldu birde yattığım yerden kalkamadım ağla ağla gözlerim çıktı
maşalllahhh diyeyim önce topic coşmuş
selam herkeze kızlar.. gelemiyorum evde netim yok yine şimdilik..
iyisinizdir inşallah..
yeni gelenler hoş gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?