2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım sıkma canını, boşver anlaşılan o ki annen böyle, yani bu yaştan sonra onu değiştirecek halin yok, biraz arama falan belki o seni arar, kendine dert etme

Havalar guzel.nasilsa canim ssen gelene kadar kurur hem
Aynen öyle canım, hem balkonum temizlenmiş olur... Ayy salondan giriliyo gıcık oluyorum o balkonu yıkamasını, salonu kirletcem diye korkuyorum [/QUOTE]

Annem aradi zaten
Bende balkon yikamaya sinir ooluyorum acayip kirleniyor birde burdansurekli yuk.kamyonlari geciyo

Selamlar 1 gün evde yoktum evin düzeni bozuldu.bugün toparlayıp durumu kurtarmam lazımda kaloriferler yanmıyo soğuktada canım istemiyor

selamm kizlarr

MutluBulut_ canim uzulme bosver.. onlardaa oyle iste, sende biraz mesafe koyarsan anlar belki yanlis yaptigini.
veya annene yakin olan bir aksabana anlat annnin yaptiklarini, o ona soyler.
ben genelde oyle yapardim.
belliki annen kalbini kirdiginin farkinda degil.

Mia- canim baya takiyosun galiba sn bu ev islerini.
ister istemez dagiliyo her yer, temizledigimiz gibi kalsa ama nerdee.
bukadar sIkma canini.
bence usengeclik etmeyip, islerimizi aninda yapsak,sonraya birakmasak bukadar daginiklik olmaz sanirim.
en azindan ben bunu anladim

duman91 kuzum sen nasilsin

Çok şükür canım benim iyiyim, mesai bitti yuppi eve gidiyorum :)
Sen nasılsın?

acıkca soyluyorum kuzum daha ne yapayım ki :)
sabahtan berı annemde aramadı bende aramadım vıcdan yapıyorum hep dıyorum onlar anne baba arayım gıdeyım edeyım ama sonra durum bu oluyo ben elımden gelenı yapmaya calısıyorum
sen nasılsın napıyorsun

sen elinden geleni yapmissin canim evet, acik acikta soylemissin.
evet anne baba onlar ama iste insan uzuluyor, istenmedigini dusunuyor halbuki onlar buyuk bizi daha iyi anlamalari gerek.
babanda oylemi.
belki.annenin o malum donemidir,

bende okuldaydim canim, oyle gun gecisiyoruz iste.

duman91 yetisemedimm cikmissin canim.
kos evinee kocisin yaninaa :)

annem o malum donemden cıkamadı gıttı :) neyse artık
ıyı barı canım bebıs nasıl ::)

dogru canım :)
oyyy hamıs gobegın oldu desene :) buyuyorsunuz tabı artık :)

hakkaten buyuyoruzz :)
resim eklemek istiyorumm ama malesef izin yok :)

cok usuyorum yahu disarsi sicakk ben elektrikli sobayi actim , gectim karsisina hala usuyorum.

hakkaten buyuyoruzz :)
resim eklemek istiyorumm ama malesef izin yok :)

cok usuyorum yahu disarsi sicakk ben elektrikli sobayi actim , gectim karsisina hala usuyorum.

anlıyorum ızın konusunu bızımde aynı hamıs olmaasamda resım yasak :)
bende ustume battanıye aldım :) dısarısı sıcak balkonda sıcak ama ev daha soguk sankı :) yada oturunca oyle gelıyo :)

anlıyorum ızın konusunu bızımde aynı hamıs olmaasamda resım yasak :)
bende ustume battanıye aldım :) dısarısı sıcak balkonda sıcak ama ev daha soguk sankı :) yada oturunca oyle gelıyo :)

bir yandan iyi ediyolar izin vermemekle heh :)

ay evet oturunca soguk.
esimin is yeride cok serin, belki ondan usuyorumdur.
canim.ben cikayim sarjim bitmesin.
%50de kapanir oldu, her yuzdeyi degerlendirmekle meskulum.buaralar

optumm :*

bir yandan iyi ediyolar izin vermemekle heh :)

ay evet oturunca soguk.
esimin is yeride cok serin, belki ondan usuyorumdur.
canim.ben cikayim sarjim bitmesin.
%50de kapanir oldu, her yuzdeyi degerlendirmekle meskulum.buaralar

optumm :*
hadı ya o kadar bozulmaya basladı desene tamam canım opuyorum senıde bebısıde :)

Kızlar günaydıııııın :)) Nasılsınıııız???

Dün gittik miniğimizi görmeye, ultrasonda malesef bu sefer ben pek bir şey göremedim.Fotoğrafa da doğru açıdan poz veremedi. :) Neyse bir şey kalmadı şurda Allah ın izniyle. Bu arada tecrübeli anne ve anne adayımız SirriEyvan CennetiMelegiM şeker yüklemesi konusunda ne düşünüyorsunuz, yaptırdınız mı??

Günaydın canım, çok şükür kendi adıma iyiyim..

Ohh maşAllah size yaa, demek ki keyfi yerindeydi hiç keyfini bozmak istemedi annesi... :) yok mu fotosu?
Tabi şeker yüklemesi konusunda birşey diyemeyeceğim, ama bir zararı olduğunu düşünmüyorum nedense :)

Foto verdiler de belirgin bir şey yok bu sefer ortada, tamamen bir gövde fotosu almadı sadece baş kısmını aldı.
Ben çok muallakta kaldım.Netten araştırdım, hatta bir yerde diyordu bir dilim pastadan aldığınız glikozdan fazla değil orada verilen glikoz miktarı.Bir de ben devlete gidiyorum ya. Doktora dedim bu test konusunda muallakta kaldım ben, muallakta kalacak bir şey yok yapıcaz dedi.Hani şöyle bir mantık yürüttüm, benim gittiğim doktor için çok iyi deniyor, farklı farklı kiminle konuşsam iyi yorumlar alıyorum.Sonuçta devlette bu doktor, özelde olsa oradaki doktorlar bir çok testi yaptırtmak zorunda oluyor, hani rutini uyguluyorlar diycem ama bu doktorun ne artısı olacak hastalarına yaptırsa ya da yaptırmasa..Uff dün kayınvalidemler üzerime geldiler biz istemiyoruz diye, kendimce açıklama yaptım. Kayınvalidem diyo bir de kızıma bir şey olursa bozuşuruz o zaman diye(torunu için yani).Sinir oldum.Sanki ben annesi değilim, kötülüğünü mü isterim bebeğimin.

Son düzenleme:
Canım bilmiyorum ne gibi bir zararı olabilir ki genelde bütün hamileler yaptırıyorlar, dediğin gibi özelede gitmiyorsun ki hani onlar işin ticari kısmına baksınlar diyeceksin, benim iş yerindeki abla yaptırmıştı, hiçbir zararını da görmedi... Tabi karar senin yinede.. Peki bu şeker yüklemesi ne gibi bir fayda sağlıyor ne oluyor ki ? bi araştırayım netten:)
Hatta şimdi hatırlıyorum onunkisi biraz yüksek çıkmıştı, sürekli kremalı bisküvi yiyordu, doktor uyarmış bu konuda dikkat etmeye başlamıştı..

Yaaa orda yapılan 50 gr glikoz içirilip , ona göre insülin direncini ölçüyorlar. İşte haberlerde falan yaptırmayın kesinlikle demişlerdi, Canan Karatay falan çok karşıymış.Bir anda alınan glikoz bebeğe de geçiyor falan diyo, bebekte şeker hastalığına sebep olabilir diyor.

Evet netten baktım ben şimdi, ahh bu canan ablaa ya bazı söylediklerine katılmıyorum ben o kadının tabi şimdiki durumu tıbben bilemeyeceğim

Evet netten baktım ben şimdi, ahh bu canan ablaa ya bazı söylediklerine katılmıyorum ben o kadının tabi şimdiki durumu tıbben bilemeyeceğim
Ufff hiç sorma canım yaa milletin kafası karışıyor işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…