2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

O da yaptıralım diyo ben gibi ama baskı altında olduğundan kafası karışık aynı yanii
Canım istersen başka bir doktora da görün diyeceğim ama sen bilirsin yine de du bakalım kızlar gelince söylerler bişeyler,, burada forumlarda da vardır aslında bu konuyla ilgili bir konu

Canım istersen başka bir doktora da görün diyeceğim ama sen bilirsin yine de du bakalım kızlar gelince söylerler bişeyler,, burada forumlarda da vardır aslında bu konuyla ilgili bir konu
Evet orada yazılanları da okudum. Yaa şekerden bebeğini kaybedenler bile varmış yaa. Bir de ben çok tatlı tüketiyorum, o yüzden yüksektir diye korkuyorum.En azından yaptırırım, eğer yüksekse ona göre kendimi frenlerim biliyorum. Şİmdiden kısmak daha iyi tabi ama hiç yememezlik yapamıyorum şuan.Biri de demiş çok güzel geldi lafı. :) Demiş ''karatay şekeri hiç tüketmeyen bir insan.Karatay ın bu şeker yükleme konusunda dediğini savunan birinin hayatında şeker sıfır durumda mı sanki.Tamam karatay ın dediği belki doğrudur ama sonuçta bu şekeri hayatımızdan tamamen çıkarmamız gerekiyor, hangimiz bunu başarıyor.'' Neyse hayırlısı. Haftaya kadar vaktim var. Ama muhtemelen yaptırıcam, şuanki doktoruma güveniyorum.

Canım o zaman sende şimdiden dikkat etmeye bak olur mu, abur cubur çok tüketiyor musun? Dualarımız seninle İnşAllah miniğin sağlıcakla doğar annesi

Canım o zaman sende şimdiden dikkat etmeye bak olur mu, abur cubur çok tüketiyor musun? Dualarımız seninle İnşAllah miniğin sağlıcakla doğar annesi
Sağol canım amin inşallah.Yok abur cubur hiç tüketmiyorum diyebilirim.Hazır bisküviydi, çikolata vs hiç tüketmiyorum.Hatta nutellayı bile bıraktım , üç haftadır ağzıma sürmüyorum. İşte arada evde yaptıgım sütlü tatlılardan yiyorum, ya da bir yerde denk gelirsem kek tatlı vs öyle. Düşündüm de şimdi o kadar abartmıyor muşum aslında yaa :))) En azından şu iki aydır azalttım iyice. İlk aylarda feci bir şekilde ev keki yiyordum :))

Gunaydın kızlarr :)

Kuzum yapmasan sana bır zararı var mı ?
Kayınvalıdenın tutumu hıc mı hıc hos degıl ayrıca

Ohh ohh iyi bari canım benim, gerçekten de abartmıyormuşsun, bende artık nutella yemiyorum.. Yaşasın bırakabildik

ıyıyım canım sagol sen nasılsın :)
haha bıraz oyle oldu dımı :) ama ıcımden gecenı soylemıstımm
Çok şükür bende iyiyim canım benim...
Ayy evet birazcık öyle oldu, yok canım sen yine de içinden geçenleri söyle tabi ama hani biz şimdi alttan alcaktık stres yapmıcaktık ya şimdi o da etken olmasın diyorum:)

dogru canım o karar vardı :) Ladypurple bakma sen bana kuzum :))
yavvv bendekı ne sans yaa camasırları tam astım balkona bıttı bı baktım hafıften yagmur basladı hemen gerı topladım bos odam var oraya astım ama sımdıde hava actı

hehehe ay canım komik olmuş biraz,, valla benimde balkonda çamaşır var arada hava kapanıyo ama henüz yağmadı, gidince toplucam yenisi sercem, ayy 2 kişiyiz ama çamaşır da hiç bitmiyor, hergün çamaşır yıkatıyorum :) Gidince de bi tane battaniyem var onu atcam bişey olmaz değil mi makine 8 kiloluk, battaniye çift kişilik?

yok yok valla bıtmıyor camasır :)
canım o battanıye ısınde bende kararsızım bizimde aynı 8 kilo ama bılemıyorum beeyaz esya bakarken kımı atmayın dedı kımı atın bısey olmaz ıslanınca baya bır agır olacak ya battanıye

Evet canım işte bende onu düşünüyorum, ahh ne yapsam ki, valla teyzem 8 kiloluk al, bizimkiler hep makinaya atıyrlar rahat edersin demişti ama şuan yine de kararsızım

Evet canım işte bende onu düşünüyorum, ahh ne yapsam ki, valla teyzem 8 kiloluk al, bizimkiler hep makinaya atıyrlar rahat edersin demişti ama şuan yine de kararsızım
ısın garıbı bende battanıye ıcın 8 kıloluk almıstım :) ee atan varssa demek bısey olmuyor

ısın garıbı bende battanıye ıcın 8 kıloluk almıstım :) ee atan varssa demek bısey olmuyor
Canım ahh beyaz eşyanın en pahalısı çamaşır makinesiydi, birde garantisi kapsamına girmez sanırım, ben eve gidince bi kullanma klavuzunu iyice okuyayım:)

Canım ahh beyaz eşyanın en pahalısı çamaşır makinesiydi, birde garantisi kapsamına girmez sanırım, ben eve gidince bi kullanma klavuzunu iyice okuyayım:)

hadı ya o kadar pahalı mı :) bızım buzdolabı halıyle :) oku canım bızıde bılgılendır atarsan :)

hadı ya o kadar pahalı mı :) bızım buzdolabı halıyle :) oku canım bızıde bılgılendır atarsan :)
Yok canım biz buzdolabını uyguna almıştık :) indirimdeydi o dönem... Aslında beyaz eşyanın hepsini uyguna aldık, mesela geçen kayınvalideme bizim bulaşık makinesinin aynısı aldık, 100 TL fazla paraya :)
Valla bozarsam yandım, eşim söylenir durur artık :) en iyisi ben onu evdeyken atayım, en azından bişey olursa belki müdahale edebilirim, şimdi evde yokken atarsam su falan basar Allah korusun

tabı canım gun gectıkcede pahalılasıyor :)
ınsallah bısey olmaz basında beklersın tabı baktın zor cevırıyo durdurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…