2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

diimi ya..
dedigin gibi ne zorluklarla evlendik, isteye isteye, seve seve..
simdi gelmisiz burda sirf ilgi yuzunden kalp kiriyoruz.
hadi flort donemindede ayniydik belki sahsen ben ayniydim ama simdi farkli.
com sukurki ayni evdeyiz, ayni yastiga bas koyuyoruz cok sukurr

Ayy canım ben tam tersi flört döneminde aman Allah'ım kendime inanamıyorum, ne tatlı ne sevimli bir kızdım :) Nasıl da özledim o günlerimi, adam ona inandı kandı, şimdi böyle olmam çok ağırına gidiyor haliyle

guldurdun benii :) nasil beceriyodun kiz oyle sevimli olmayi, kiskanclik kavgalari bile imsanin sevimliligini almayi becerirdi

ters etki yapmis sende evlilik ozaman heh :)

dusununce evet sanirim fazla sIkmamak gerek. onlarinda bazen duygusal donemi oluyor sanirim, is stresi, ev gecindirme stresi falan..
bize patlamamak icinde susmayi tercih ediyolar..
tabi biz hemen haziriz "ayyy bu boyle degildii, sevmiyo artik beni.. ilgilenmiyo kesin bndn sogudu "bilmem ne heh :)

Ayy ne bileyim canım o zamanlar gözüm hiçbirşeyi görmüyordu, ama çok güzel günlerdi hele ki eşime sorsan nasıl anlatır :)
Aynen öyle oldu canım benim ters tepki yaptı bende..:)
Kendimi telkin ediyorum bakalım nereye kadar başarabileceğim, bu ömrümün sonuna kadar olsa hiç de fena olmaz :)

Evet ben de şuan gülüyorum canım, özüme dönmeye başladıkça.. Oyy oy, bahar geldiii , güneş açtı , kuşlar , çiçekler...Aman yaaa ne gerek var cidden :))))
Ben de senin peşinden geliyorum kuzum. :))

ohhoo sen cevab bile vermssin benim telefon hala yorumu gondermekle meskuldu , sinirlendim simdi nyse.

masallah sana hakkaten.
kac yil cikmistiniz canim, uzuun yillar flort edince insana bi rahatlik vuruyo aslinda :)

ohhoo sen cevab bile vermssin benim telefon hala yorumu gondermekle meskuldu , sinirlendim simdi nyse.

masallah sana hakkaten.
kac yil cikmistiniz canim, uzuun yillar flort edince insana bi rahatlik vuruyo aslinda :)
Ayy canım biz o kadar flört falan da etmedik, ama yine de rahatlamışım bende baya baya :)

diimi yaaa :)
nasilsin canim.

buarada kizlar benim telefonun sarji 40% de biter oldu.
oncrden 20,30falandi gittikce %99 da kapanmasin.
neden oyle oluyor acaba varmi bilginiz, yenimi alsam

Evet itiraflar itiraflar :) Madem ben dahil kızıyoruz kendimize değişim şart. :)

İşte aynı harbiden yaa..Daha geçen eşim dedi bana seni hiç bu kadar somurtkan görmedim bunca yıl diye, ben de ne üzülmüştüm. Ki değişen ne sevdiceklerimizle artık hep birlikteyiz.Daha iyi olmamız gerekmiyor mu demi.Bir de şöyle bir şey var, sonuçta flört döneminde şuanda oldugu gibi sürekli birlikte değildik.Görüştüğümüz zamanları dolu dolu değerlendirmek isterdik.Bence biz bu dolu dolu gecen süreçlerdeki ilgi alakayı bekliyoruz.Sorun da ordan çıkıyor. Neyse alışıcaz inşallah bu evlilik kurumuna. :)

tabi biz hemen haziriz "ayyy bu boyle degildii, sevmiyo artik beni.. ilgilenmiyo kesin bndn sogudu "bilmem ne heh :))
iyi dedin valla kuzum, aynen de yaptıgımız bu :))

evet biz sanirim o flort donemindeki dolu dolu gecen zamani ariyoruz.
ayda yilda bir gelsede o zaman tabiiki ozamanki.gibi olmuyor artik..
ozaman evden bekleyn vardi, gec kalma dnince hersey daha bi tatliydi sanki :)

heh ama oyleki , ufacik konuya moral ve dusunce degistiren kadinlariz biiz :)

Neyse canlar, iyi ki varsınız..

Ben bugün erken çıkıyorum.Yarın da doktora gidicem kontrole, işe gelmiycem. Görüşmek üzere.Allah a emanet olun..

canım ne guzeel mutluda olmus kv den :)

Gecikmeli bir aleyküm selam canım.. Evet maşallah döktürmüşsün dün. :)
ılkten unuttum ınstagramı sasırdım yoruma :) sagol kuzum :) sızde gezmelerdeydınız ohh :)

kızlar ben geldım cok halsızım sol kulagımda tıkanıyor arada bır nıye boyleyım kı canlanmak ıstıyorum ama ayak parmagıma kadar heryerım agrımakta :)

Ahh geçmiş olsun canım, temizlik falan yapacağım diye üşüttün mü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…