2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aaminn canim amiin..:)

Bir hafta kaldı düğüne senin de vay be.. kaldı mi her şey tamam i ?:)

Daha gelin ayakkabim gelmedi canim ayagim 34 numara oldugu icin ozel yaptiriyorum 10 gun gecti bi aramam lazim aslinda baska da eksigim yok sanirim:)
Nisanlimla biraz vals calismamiz gerek:)

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bakalım? Mutlu, huzurlu bir hafta olsun İnşAllah

Çok şükür kayınvalidemi hastaneden çıkardık, eve getirdik.. Durumu da gayet iyi, mutfağını çok beğendi, çok hoşuna gitti tabi o mutlu olunca biz de mutlu olduk.. Ufak tefek işler kalmıştı onları hallettik işte, çok şükür ki eşim de geldi artık :)

Hmmm anladım canım.Evet bana da zor gelir. :) Gerçi senin biraz daha az kaldı ama benim tam yaz ortasına denk geleceği için sanki ılık sudan çıkmayacakmışım gibi geliyor.Allah kolaylık versin hepimize..

Evet canım öyle oldu, hep akşamları coşuyor zaten.
İşte bak senin eşinde o mantık oluşmuş, hani tamam bana da diyor ne gerek vardı niye yordun kendini falan diye ama onun üzerine kalsa hallolmaz bu işler işte.Gerçi bir hafta sonu var onun da, hafta içi geç geliyor zaten hangi ara ne yapacak.Onu da anlıyorum ama şu dönemde desteği az diye kızmaktan alıkoyamıyorum kendimi, normale göre daha fazla beklentiye giriyorum. Neyse artık dediğim gibi hiç kendimi üzmeden, b,r beklentiye girmeden ara ara yardımcı kadın alıcam o zaman ne yapayım ben de.

Evet canım şifayı kaptım iyice

Sana da hayırlı sabahlar kuzuuum..Çok şükür iyiyim canım.

O zaman sana sormaya gerek yok nasılsın diye, şuan benden iyisi yok diyebilirsin. :) Geçmiş olsun canım, ne güzel mutlu bir hafta sonu olmuş. Ayrıca gözün aydın olsun :)

Evet canım çok şükür iiyiyim bende, teşekkür ederim:)
Sen de dün gece baya baya efkarlanmışsın nasılsın şimdi toparlayabildin mi kendini?

Evet canım çok şükür iiyiyim bende, teşekkür ederim:)
Sen de dün gece baya baya efkarlanmışsın nasılsın şimdi toparlayabildin mi kendini?

Hiç sorma canım yaa hafta sonu koptum gittim iyice. Acaip alıngan oldum, öyle böyle değil.Tamam önceden de beklentiye girerdim ama bu kadar yıpratmazdım kendimi.

Hiç sorma canım yaa hafta sonu koptum gittim iyice. Acaip alıngan oldum, öyle böyle değil.Tamam önceden de beklentiye girerdim ama bu kadar yıpratmazdım kendimi.
Ahh canım benim kendimizi çok dinliyoruz, yani nasıl desem mesela o kadar iş yaptım yoruldum bu halimle yatmaya gittim ne oldu ne bitti diye gelip sormadı bile diyorsun, böyle böyle demesek, hani o da zaten yorgundu desek ya da hayatım çok yoruldum dizlerine yatsam acaba geçer mi desek? Ayyy sana diyorum ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :)

İşte bu yaa işte bu.. Aynen bu yapılmalı işte.Yani niye zora sokuyorum anlamıyorum.Aynı senin şu dediğin gibi yapıyor olsam inan ortada gram sorun olmaz. Ama işte yok beklentiye gir, işi yokuşa sür, kendini ye bitir , bunlar olmazsa olmaz. Halbuki çok mu zor demi. Nasıl aşılır bu durum yaa :/ Gerçekten çok yıpratıcı.

Gelin bir program yapalım:) bende de çok çok mevcut çünkü.. Sürekli kendimi dinliyor sorun çıkartıyor, somurtuyorum.. Artık eşim bir damla huzura muhtaç kaldım diye mesaj attı geçen o sözü beni çok üzdü...
Çünkü eşimi tanıyorum hani o haksız diyebileceğim bir durum yok, sonunda ben haksız oluyorum gereksiz yere surat astığım, trip attığım için..
Bu yüzden ne yapıyoruz daha yapıcı konuşuyoruz. Daha sakin daha olumlu şeyler düşünüyoruz.. Hatta bazen üç günlük dünya diyorum, ne kadar seve seve, isteye isteye evlenmiştik, değer mi bu mutluluğumuzu gölgelemeye diyerek kendimizi telkin ediyoruz :)

Yaaa eşin açık açık demiş demek :/ İnan şu eşinin dediği cümlenin aynısını bizimkinin davranışlarında hissediyorum.O taktığımı bildiği için açık açık ifade etmez böyle şeyleri.Bir tek geçen gün bi sordum öyle şen bir sohbet esnasında, dedim dogru söyle alınmıycam ; şu hamilelik sürecinde seni çok bıktırdığım, yeter şu agustos gelse de rahatlasak dediğin zaman oldu mu hiç. İtiraf ediyorum şu kilolarına takılıp kendini üzdüğün zamanlarda çok sinir oldum dedi. :) Düşün ki ne kadar söylenmişim. Burda bile gelip gelip yakınıyorum o yanı başımda düşün halini :))

Velhasıl kelam aynen ben de değiştirmek istiyorum canım kendimi, ama sürekili içerden bir şey dürtüyor beni hakim olamıyorum kendime.Aynen doğru söylüyorsun, isteyerek evlendik, ki bizde onay vermeyenler vardı, çok savaştım çabaladım.Şimdi de sürekli beraberiz ne güzel ama tadını çıkarmayı bilmiyorum.

Dediğine göre sen de kendini haksız buluyorsun yani, boş tripler diyorsun. O zaman bence de biraz sakin olmalı. Sen şimdiden iki kat telkin et ki kuzum olası hamilelik durumunda bunlara hazırlıklı olasın. :)

Benim eşim o konuda biraz acımasız hemen söyler herşeyi... Sen nasıl tutuyorsun içinde der, ben rahat duramam der... Ama işte zaten herşey konuşuldukça düzelir, ben konuşmayıp daha da berbat hale getiriyorum
Ama eşin ne kadar da güzel söylemiş, senin hamilelikte aldığın kiloları takıntı etmemiş, sen takıntı ettiğin için o üzülmüş, çok güzel bir düşünce aslında...
O içimizdeki ne işte, kocaman bir şeytan Ona uyup bu güzel günlerimizi mahvediyoruz.. Çünkü alttan biri sürekli birşeyler fısıldıyor keşke ona izin vermesek...
Evet canım, benim iki kat daha çok telkine ihtiyacım var, zaten eşimde hamileliğinde düşünemiyorum seni diyor adam herşeye hazırlıklı yani :)

Çok şükür canim.. Rabbim yasatmasin bir daha :)
Eşine de Kavusmussun çok şükür... :) gözün aydın..

Kendin de söylüyorsun bak bir hafta sonu varmış.. elinden geleni yaptığına inaniyordur o, ama sen çok hassas bir zamanda olduğun için haliyle daha fazla beklentiye giriyorsun, inan hepimiz aynı oluyoruz..ona buna takılıyoruz, aslında ne gerek var böyle şeylere , sadece kendimizi uzuyoruz.. buna biraz inanmamiz ona göre davranmamiz lazım..zor hele hamilelikte daha zor ama ne yapalım kuzum:)

Doğru söylüyor, konuştukça düzelir tabi.Biz gibi böyle kendi içinde yaşa dur, onlar bu durumdan bi haber beynimizi mi okusunlar dimi ama.
Neyse hadi bakalım harekete geçmek lazım, içimizdeki şeytana dur demeli. :))

Haftasonundan ziyade sadece bir pazarı var.Ben haftasonu tatilim, ayrıca haftaiçi beşte evde oluyorum. Onun sekiz dokuzdan aşagı geldiği yok ki bir bucuk saat te araç kullanıyor..Yaniii evet o elinden geldiğini yaptıgına inanıyor ve o yüzden de benim halimin farkında değil haliyle. E ben de beklentileri çok açık yansıtmadıgımdam ötürü bu şekilde kendimi boşa yıyip bitiriyorum.O yüzden bu farkındalığı ondan beklemek yerine kendimizi değiştirsek daha kolay halbuki.

kizlar selamm :)
bede dun cok beklntiye girdim, hayal ettiim olmayinca tabi surat bes karis.
simdi sizunde yorumlarinizi okuyunca dsundum, bir pazari var, benlemi vakit gecirsin, ailesinemi gitsin, ailememi gidelim, arabasiylami ugrassin..
kendime cok kiziyorum bende.
benimde dilimin ucuna kadar geliyor acik acik soylemek ama o anlasin ustyorum ste bende.
meltemim uzulme ssende napalim hersey herzaman yolunda gitmez ste, halimze sukur.

telefonum donuyor bugun harf yediysem affola kizlar.

Ayy kızlar resmen halimize güldüm yaa,, yaptığımız şeylere de bak.. :)
Aslında ne kadarda gereksiz birşeymiş, o zaman ne yapıyoruz bunlara artık bir son veriyoruz, ben şu saate kadar gayet iyi gidiyorum bakalım akşama neler olcak:)

Yok canım anlıyoruz biz seni sorun değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…