• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Genel olarak ilgiliymis ya zaten o yuzden ben uzulme diyorum karnindaki bebegin babasi yaa odunlugu tutmus bu sefer iste naparsin
Galiba..ama düşünüyorum de ne naz çekenler var, arkadaşlarimdan biliyorum, o yüzden sinir oluyorum..hani normalde böyle olsam tamam..

Işte bu kisk cok ilginç, hem.hamileliği stresli gecirmemek lazım denir, hem de su hormonlarla savaşır dururuz..zor yanii :))

Evet haklisin :) ben de sanki 10 yillik evli 4 cocuk anasi gibi nasil da oturdum tavsiye veriyorum ama :KK53:
Buyuk ihtimal ben senden daha takintili olurum o zamanlar siz de bana akil verin olur mu:KK19:

Evet haklisin :) ben de sanki 10 yillik evli 4 cocuk anasi gibi nasil da oturdum tavsiye veriyorum ama :KK53:
Buyuk ihtimal ben senden daha takintili olurum o zamanlar siz de bana akil verin olur mu:KK19:
yok canim ama dışardan tarafsız fikir vermek daha kolay..ben suan işin içinde neler donduruyorum kafamda.sen soyledklerimden yola çıkarak daha şeffaf düşünüyor yorum yapıyorsun..tabi kii..ama bak sakin olumsuz birşey oluşmasını kafanda..bir hafta kalmış surda düğününe..evlilik cok güzel birşey..bunlar ufak tefek puruzler ki zaten normal.bi süreç değil..ama sen dediğin gibi hep açık olmaya devam.et emi..ne istiyorsan düşünüyorsan direk dile getir..bu şekilde mutlu olmak daha kolay.. ben de başarıcam inşallah.o zaman tek pürüz kalmiycak..ama düşündüm de bugün baslamisim meğer..normalde ev işi icin de beklentiye giderdim..kizardim kendi kendime..şimdi ne yapılacaksa direk söylüyorum..aman kendi düşünsun de yapsın diye beklemekle olmuyormus..ve böyle daha kolaymis :))

yok canim ama dışardan tarafsız fikir vermek daha kolay..ben suan işin içinde neler donduruyorum kafamda.sen soyledklerimden yola çıkarak daha şeffaf düşünüyor yorum yapıyorsun..tabi kii..ama bak sakin olumsuz birşey oluşmasını kafanda..bir hafta kalmış surda düğününe..evlilik cok güzel birşey..bunlar ufak tefek puruzler ki zaten normal.bi süreç değil..ama sen dediğin gibi hep açık olmaya devam.et emi..ne istiyorsan düşünüyorsan direk dile getir..bu şekilde mutlu olmak daha kolay.. ben de başarıcam inşallah.o zaman tek pürüz kalmiycak..ama düşündüm de bugün baslamisim meğer..normalde ev işi icin de beklentiye giderdim..kizardim kendi kendime..şimdi ne yapılacaksa direk söylüyorum..aman kendi düşünsun de yapsın diye beklemekle olmuyormus..ve böyle daha kolaymis :))

Yani canim baktik adam yapmiyor soyleyiverelim ben cozumu boyle buldum haa cok alistirirsan da bu sefer hicbir sey dusunmuyor her seyi senin soylemeni bekliyor ortasini bulmak lazim bunun da

Ama bakiyorum bazen kendiliginden beklentimi karsili¥or diyorum demek ki bu taktik ise yariyor

Ben cok fazla bel agrisi cekerim fitik fln var seni anlayabiliyorum bel agrisi bacak sizisi insanin canini yakiyoe yani hamile hamile is yaomissin bi de

evet canim, tabi sen bir şekilde bulmuasun ortasını..o zaman aynı şekilde devam ettirmeye bak. :)

Ben galiba hasta oluyorum..şükür hasta olmadan geçiriyorum hamileliği derken nazar ettim kendime..ateş bastı iyice.vücut kirginligim da devam..evet iş güç yaramiycak galiba artik vücuduma..senin o zaman iyice dikkat etmen gerekecek, bnm normalde belden bir sorunum yoktu ama hamilelikte cidden fena birşeymis ki daha cok agirlasmadim bile..ama bence fazla yorulmaktan oldu..yavaştan el etek çekmem lazım..en azindankıyı köşe temizlik için birini cagirmali..i

Kusura bakmazsan Yatayim cnm ben, skntmi attım rahatlık coktu bunyemw, uyuma kıvamına geldim galiba..geri kaçmadan Yatayim..Allah razı olsun , vakit ayırdın gece gece

evet canim, tabi sen bir şekilde bulmuasun ortasını..o zaman aynı şekilde devam ettirmeye bak. :)

Ben galiba hasta oluyorum..şükür hasta olmadan geçiriyorum hamileliği derken nazar ettim kendime..ateş bastı iyice.vücut kirginligim da devam..evet iş güç yaramiycak galiba artik vücuduma..senin o zaman iyice dikkat etmen gerekecek, bnm normalde belden bir sorunum yoktu ama hamilelikte cidden fena birşeymis ki daha cok agirlasmadim bile..ama bence fazla yorulmaktan oldu..yavaştan el etek çekmem lazım..en azindankıyı köşe temizlik için birini cagirmali..i

Kusura bakmazsan Yatayim cnm ben, skntmi attım rahatlık coktu bunyemw, uyuma kıvamına geldim galiba..geri kaçmadan Yatayim..Allah razı olsun , vakit ayırdın gece gece

Allahim nasip ederse hamileligim zor gecebilir bel yuzunden sanirim:)

Iyi geceler canim Allah senden de razi olsun cumlemizden razi olsun

İnşallah canim..oncelike hayırlısıyla atlatirsin insallh dugunu de Rabbim hzurlu mutlu bir yuva nasip eder..o sonra hayırlı zamanda da bir beşi nasip eder. :))

Haydi sana da iyigeceleeer :)

Ay kızlar öğle yemeği sonrası nasıl bir ağırlık çöktü anlatamam.. :KK51::KK51: Şöööyle kafamı koyup uyuyasım var az kaldı düşücek zaten klavyeye :)) Okuduklarımı alıntıladım, ağırlıktan daha yeni cevap yazıyorum :))

Evet canım 4 oluyo ki bu bile bayagı buyuk, 6 m2 halı iyice büyük olmaz mı ki .
Açıkçası bence yanlış bir şey yok canım yaa.Sonuçta sen de yeni evli olarak düşünceli davranmışsın , ek masraf olsun istememişsin. E o halı da eski değilse ihtiyacını görür kayınvalidenin. Bana göre abes birşey yok

Ben de iyiyim kuzum.Bir sıkıntımız yok çok şükür.Hareketlerini artırdığından beri daha bi mutlu ediyor annesini kuzucuğum. :)) Ben de burdayım demesi ne kadar güzel bir şeymiş :))

Bu arada geçmiş olsun canımcım. Dediğin gibi sıcak ağır gelmiş olabilir.Çok sıcak iyi gelmeyebilir, ki artık havalar da ısınmaya başlıyor biraz ılıtmak lazım duş sularını ama ben de malesef yaz kış sıcak seviyorum. Peki canım yemekten hemen sonra girmedin demi duşa?
Allah razı olsun canııım :)
Yok yok , 7 gibi yemiştik... ben banyoya girdiğimde 10 buçuk 11 di , yani tok değildim tam zamanıydı...
bir daha olmaz inşaAllah ...
şu ılık su meselesine hiç bir zaman alışamadım...
hatta ateşliyken o kadar sinir oluyorum ki soğuğa yakın suyla yıkanmaya , dona dona bir hal olurum :))
ne yapalım az kaldı inşaAllah diye kendimizi avutacağız :)

canımmmm noldu sana böyleee çok üzüldüm caanım yaa kıyamam inşaAllah bir daha olmaz yaa tam zamanında eşinin yanına gitmişsin de banyoda düşmemişsin iyi ki

neden böyle oldu acaba :KK43:
sağ ol tatlım..
evet tam zamanında gitmişim çok şükür...
muhtemelen hamileliğin son zamanlarında sıcak yaramadı bana :)

kuzuumm senin hormonların mı coştu gece gece...
kıyamam canım... senin ağrın sızın varken eşinin seninle ilgilenmesini istemen çok doğal..ama bazen anlayamayabilirler.. erkek bunlar , tam da dediğin gibi düz mantık :)
ve bundan sonra öyle balkonları sandalyeleri yıkadım diye bir yazı görmek istemiyorum... çok yorar onlar kuzucum ya..
benim tuvalet han gibi mübarek aylar oldu yıkamıyorum.. eşim yıkıyor sağ olsun..
geçen annemler geldi , elektrik kesilmişti onlar gelmeden eşim de yıkamamış tuvaleti ,neyse bekliyoruz gelsin diye..
geldi elektrik girdim tuvalete baktım içime sinmedi bi yıkayayım dedim...sonrası feci bel ağrısı :(
eşim kızdı bana.. yani bize yaramıyor bunlar , böyle büyük yerleri yıkayıp silip süpürmek artık bizlik işler değil..
karın gittikçe büyüyor çünkü..
üzme canını eşin düşünememiş inan.. sende dikkat et kendine , hasta olmuş olabilirsin :(

Back