2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

baktım canım ama onu ordan kolayca silebilirler, yani ben silebilirim
birazını tabağın içine doğru yaz mesela, tabaklar düz renk olunca hemen silinebilir

aynen bende o fırçayı kullanıyorum, Allah onu bulandan razı olsun zaten heh

hadıı ya oylemı yapayım dıyorsun :) uff ne sınır bozucu bu durum evden cıkarken defalarca kapıyı kontrol etmek gıbı :)
haha neler yazılır dımı gercı benım kaynanayla bı sorunum yok ama adı kaynana olsun:)

photoshopu olan rahatlıkla siler canım, dediğin gibi çok takıntılı bir konu bu.

gülmeyede gelmiyo ama yorumlar harika ya

kabul ettim tatlım seniii :)

gördüm yaa, bu insanlar ne garip :S
çok şaşırdım görünce , telefondan ismini neyle yazıp paylacaksın ki ?
hangi program o görevi görüyor...

bide ben ne paylaşacağımı bilemedim ki
insanlarin hepsi farklı şeyler için kullanıyor... düşünme aşamasındayım

kuuuzuum nasılsın :) ?
çok ağırlaşmadan sil camlarını, ara ara tozunu alırsın.. yoksa zor oluyor , bak ben şimdi iki adım atıp nefes nefese kalıyorum..
nefes alamamak ne zormuş yaa

kuuuzuum nasılsın :) ?
çok ağırlaşmadan sil camlarını, ara ara tozunu alırsın.. yoksa zor oluyor , bak ben şimdi iki adım atıp nefes nefese kalıyorum..
nefes alamamak ne zormuş yaa

iyidir esmamm sen nasılsınn
bılmıyorum esmam ya şimdilik biraz daha dursun bakalım, ağrılarım var cunki, korkuyorum zorlamayayım kendımı o kadar.

Allahım kuzenim karşımda yaşıyo, balkonlarımız karşı karşıya, 9.ayına başladı bakıyorum kocaa koca halıları kaldırıp balkona çıkarıyo ya maşallah, ben hamiş değilken bile yapamazdım bunu, hiç korumadı kendini hamişlik boyunca.
maşallah iyi dayandı.

siz nasılsınız

photoshopu olan rahatlıkla siler canım, dediğin gibi çok takıntılı bir konu bu.

gülmeyede gelmiyo ama yorumlar harika ya
hadı yaa cıdden oyle sınır bozucu

fotorus dıye program var onla yapıyorum ama baksana tutkku sılınır o dıyo mutfagımın resmıde vardı boyle olunca kaldırdım onu evımı baskasında gormıyım dıye..
yavrusunu paylasma derım kuzum fıkrımce hem calınma durumu hemde nazar deger :) onun dısında aklına ne eserse koyy :)

kuzum yaz ismini ama resmin daha renkli kısmına yaz, düz renk olunca kolay siliniyor.
mesela yemeğin içine felan yaz, oraları sılınse bıle bellı olur anlarsın

kuzum yaz ismini ama resmin daha renkli kısmına yaz, düz renk olunca kolay siliniyor.
mesela yemeğin içine felan yaz, oraları sılınse bıle bellı olur anlarsın
o zamanda resmın tıpı kayar ufff ama oyle yapıyım barı
bugun ne cabuk gectı bıtttı anlamadım ben :)

o zamanda resmın tıpı kayar ufff ama oyle yapıyım barı
bugun ne cabuk gectı bıtttı anlamadım ben :)

eh evet bıraz oyle oluyor ama yapacak bişi yok

bana çok uzun geldi yaa, pazardan geldim geleli başım acayip ağrıyo, zonkluyo resmen..
sobamda tütedi yine, yakmamıştım halbuki, yakmadığım halde neden böyle oluyosa, geçenlerdede oldu.

,
o olaydan dolayı agrıyodur basın cnaım
aaa nıye oyle oluyor hıc anlamam tabı ben sobadan canım

,

o olaydan dolayı agrıyodur basın cnaım
aaa nıye oyle oluyor hıc anlamam tabı ben sobadan canım

bilmiyorum canım aşırı ağrıyo.
of bilmem bende sinir oldum, balkondan aşağı atacağım artk o olucak.

şimdi haberlerde özgü nnamalı şey diyolar hipnozla evde doğum yapmış, daha neler duycaz acaba.
hipnozla doğummu oluyomuşki ilk defa duydum

Ben öylelerine çok kızıyorum kuzum...
Bebeklerini ön planda tutmuyorlar maalesef...
Hamilelikte ağır kaldırmak çok çok çok sakıncalı, erken doğumu tetikliyor..hadi bebek erken doğdu Kuvezde kalmak zorunda kalacak...
Anne dikkkat etmedi diye yavru neler çekecek.. elbette bazı durumlarda erken doğmaz , ama bunlar olabiliyor..vefat eden bebek bile duydum
Ne diyeyim ki, agir iş yapılmamasi taraftarıyim ...

Biz iyiyiz sukur kuzum...tek sıkıntım rahat nefes alamamak.. kizce dayanıyor akciğerlerime :))
Harici her şey yolunda sukuuur...:)

Uf hiç sorma canım, dışardan geldim dedim kaç gündür tartılmıyorum bi rbakınayım öyle çıktı. Bu sabah tartıldım 61.7
Evet eşimle konuşuyorduk geçen şu şekere baktırsak iyi olur diye.
Beslenmemdeki yanlışlık doymayacagımı düşünüp porsiyonlarımı fazla tutmam veee tatlı ...İşte bunu aşarsam sorun kalmayacak.Başladım sınır koymaya kendime. :)

Evet canım işte en azından durumumun farkındayım, işte irademi güçlendirmek yapacagım şey, olacak inşallah. :) Şekerimi hiç düşürmemem lazım sık yeyip , yoksa bir mide kazıntısında bir sürü şey geliyor aklıma, neler ypmaya kalkıyorum. :)

Hmmm vaaaay senesi geliyor maşallah.. Yıldönümünüzde incelmiş bir hatun olucan he :)

Oh bak 63 değilmissin :)))
Hmmm doyarsin ya, sadece az ve sık ye, bol ara ogün yap...
Yoğurt, 1 bardak süt, meyveli yoğurt, meyve, ceviz, fındık, kara üzüm, badem..ne bulursan ara ogün yap, ama cikeleta olmasın mümkün olduğu kadar :))))

Gerisine afiyet olsun Hehehe :))
Şeker zamanın gelince bakar doktorun ama hızlı kilo alımı devam ederse bi açlık ve tokluk baktir sağlık ocağında canim..

aynen.. bu sabah yine halılar balkonda, yalnış hatırlmıyorsam cumartesi çıkardılar..
anlamıyorum evde sanki tavuk besliyolarda halılar kirleniyo
ne diyelim herkez farklı işte.

aldırmıyomu nefes minnak, teyzoşuuuum hadi azcık kımıldada anne rahat nefes alsınnn
büyüdükçe tabi onlarda içeri sığmıyolarki

normalmiymiş peki bu durum canım, nette okumuştum normal şeyler arasındaydı gerçi

Hahaha hali bide bu , arada silersin , her gün supurdun mu hiç bir seycigi kalmaz kısa vaadede :))
Bosver sen onlarıiiii:)))

Normalmis artık... Burnumun etleri şişti sanırım, o da normalmis araştırdım da...
Hem ciğerlerime baskı var hem burnum tikanik gıbı geziyorum , bildiğin nefes darlığı yaşıyormus gibi hissediyorum

Dediğin gibi sigmiyoruz yavaş yavaş
Ay nisani Yariladik bi mayis kaldı, şaka gibiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…