- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Ohh arada yaa tmak lazım caniiim:)iyidir esmam ya sabahtan beri yatıyorum öyle bugun tembelliğim üzerimde yine
sen napıyosun
instagramım vardıı ama kapadım, bende üye olmadan takip ediyorum öyle bulabildiklerimi
canımm nolmuş öyle inanamıyorum ya çok büyük geçmiş olsun ayNisanlımla trafik kazası yaptık ben ve nisanlım iyiyiz emniyet kemeri vardı bizde karsı tarafım durumu agır 15 yasında adı Haydar yogun bakımda bilinci kapalı dua edin kızlar lütfen cocuga bir sey olmasın
Kırmızı ısıkta gecti bize carptı cocuk
O kadar hızlı carptı ki arabam pert oldu dusununMotordan da geriye bir sey kalmadı resmen
Ya bana nisanlıma da bir sey olsaydı arabada meteor gibi cukur olustu resmen ya ben sağda oturuyordum ya bana girseydi? Sağdan çarptı bana kılpayı değmedi
15 yasında cocuk daha onun motordan fırlayisini kanlar icinde yerde yatısını unutamıyorum cok kotuydu coook
Ehliyet yok kask yok motorunda far bile yoktu
İnanmıyorum !Nisanlımla trafik kazası yaptık ben ve nisanlım iyiyiz emniyet kemeri vardı bizde karsı tarafım durumu agır 15 yasında adı Haydar yogun bakımda bilinci kapalı dua edin kızlar lütfen cocuga bir sey olmasın
O kadar hızlı carptı ki arabam pert oldu dusununMotordan da geriye bir sey kalmadı resmen
Ya bana nisanlıma da bir sey olsaydı arabada meteor gibi cukur olustu resmen ya ben sağda oturuyordum ya bana girseydi? Sağdan çarptı bana kılpayı değmedi
15 yasında cocuk daha onun motordan fırlayisini kanlar icinde yerde yatısını unutamıyorum cok kotuydu coook
canımm nolmuş öyle inanamıyorum ya çok büyük geçmiş olsun ay
İnanmıyorum !
Soktayim... İnşaAllah çocuk da iyi olur, size bize olmamış çok şükür...
Çok çok büyük geçmiş olsun..
Cana gelecegine mala gelsin üzülme onun için,,, çok üzüldüm... Çocuğa ayrı çok üzüldüm...ah bu bilincsizlik
Umarım gelir kendine..
ağlama canım benim çok şükür iyisiniz, inşallah diğer çocuk da iyi olurSagol canim
ağlama canım benim çok şükür iyisiniz, inşallah diğer çocuk da iyi olur
Nisanlımla trafik kazası yaptık ben ve nisanlım iyiyiz emniyet kemeri vardı bizde karsı tarafım durumu agır 15 yasında adı Haydar yogun bakımda bilinci kapalı dua edin kızlar lütfen cocuga bir sey olmasın
Günaydın kuzulaar
mutiim günaydınn
tamda diğer topiği okuyodum, o mühürü nerde kullanacaksınkı çok güzel bişiymiş hakkaten
Nasılsın canım?
Davetiye zarflarına basacağım kuzucum
hee oy ne güzel olur
hazırlıklar devammı
iyiyim bende buna şükür canım, yatıyorum hala hiç kalkasım yokkiii
Nisanlımla trafik kazası yaptık ben ve nisanlım iyiyiz emniyet kemeri vardı bizde karsı tarafım durumu agır 15 yasında adı Haydar yogun bakımda bilinci kapalı dua edin kızlar lütfen cocuga bir sey olmasın
Ehehe kıyamam yaa yorgunluk tabi içindeki canavardan dolayı
Devam canım damatlığı da alsak üstümden bi yük daha kalkacak.
aayyy canıııım , sen aynaya bak bi nasıl güzel , nasıl tatlı bir hamile olduğunu gör
çok teşekkür ederiiiz canım beniiim...
Kesinlikle canım hamilelik durumunda ipin ucunu kaçırmamak lazım, ben örnek olayım sana aman. Önemli olan saglıklı beslenmek, ah yaa ben niye bunu başaramıyorum.Acaip iradesiz oldum. :/Insallah o gunleri goruruz ve oyle olur canim ipin ucunu o zamanda kacirmamam sart :)) aaa onunladami 10 hafta herkes yani ve cok ilginc gercekten :))
Canım yaa sahi senin kimbilir ne kadar farketmiştir. Ama merak ettiğim ne zaman baslamıştın sen diyete.Düğünden önce mi sonra mı, ne kadarda verdin bu kiloyu?aa haberın yokmu ben dıyetısyene gıdıyorum dıyetteyım 30 kılo verduım en son hatta 30,5 :))
Evet evet, ben de takipçisiydim :) Çok tatlı hamişlerdendi. :)ece erken doğurmuşmu yaa oy maşallah
Yeni katılmışsın galiba canım, hoşgeldin :)) Ben de buldum seniiiBurda instagrami olan kimler vardı :)
Eda seni buldum ekledim :)))
günaydın kızlar
Günaydın canııım, gerçi ben yazana kadar öğlen oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?