Evet yaa az kaldi yemeye insaAllaahh :))
Oy git o zaman ana kiz arasına girmeyeyim, benim halim yok bi yere gitmeye valla :)))
Hemde nasıl atılır...:)))haha demi şimdilik ben el üstündeyim ama bakalım nasipse bebiş kızsa benimde pabucum dama atılırr
yulaf kepeğide çok iyiymiş.. tadı guzel sanıyodum ben ama bır dene canım.
ben deneyememıstım zeytınyağı ıyı gelmişti..
kaynım benle yaşıt ama daha elti adayı bıle yok o yuzden şimdilik o dertte yok
nasipse çıkacak , üstten sevmeyerek direk o tontiş bacaklarını yersinn
1 haftadır gıdemedım kuzum anneme ya, zaten bugun evdeyım bıtek sonra çarşambaya kadar okuldayım yine.
hava güzel gideyim saat 2 olsun hele az daha durayım
evet geçenlerde bahsetmiştin sanırm, yemeğe falan davet etmişti.
boşver canım kim ne derse desin ne kadar uzak o kadar iyi..
nede yapsan olmuyo işte illa anlaşmazlıklar oluyor.
eş hatrı için sussanda bir yere kadar..
halimize şükür yinede.. kv deyle aynı evde kalanlar var, çok zor bu
bılmıyorumkı canım ınt baktım bırde dıyetısyen dedı kotu dıye ama dogru belkıde severım :)haha demi şimdilik ben el üstündeyim ama bakalım nasipse bebiş kızsa benimde pabucum dama atılırr
yulaf kepeğide çok iyiymiş.. tadı guzel sanıyodum ben ama bır dene canım.
ben deneyememıstım zeytınyağı ıyı gelmişti..
kaynım benle yaşıt ama daha elti adayı bıle yok o yuzden şimdilik o dertte yok
bal dıyetı bozar kızzHmm... Yulafi ben severim...
Yoğurtun içerisine bal koyarsin bide..bence guzel olur tadı :)
Onu dene bakalim bi ne olacak, çünkü kayısı bile ise yaramiyormus üzüldüm..
Amannoyle insanla sadece Gorumce olmak yeter canim :)ahh sorma :)kesınlıkle canım ben hep abla dıye yaklasıp yakın davrandım ıyılıkle ama karsımda bunu gormedım artık benım ıcın sadece gorumce denedım olmadı yanı :)
cozemedım canım ınan bende yok normalde kıskancımdır gercı ben esımı kıskanırım :) bırde baktıgında o saysa ben saysam ona yapılanın yarısı yapılmamıs bana hemde onun 2. evlılıgı oldugu halde :)
Hemde nasıl atılır...:)))
Saka bi yana da haklarını yemeyeyim, şükür halimi hatrimi sorarlar, ona göre davranırlar...kayinpederimle aram çok iyidir.. adamcağız kiz torun geliyor diye çok heyecanli, bakalim nasıl olacak :)
Bi baldan diyet mi bozuluyor hemenevett canım :) kesınlıkle oyle
ben hep ıyı yada kotu sustum esımın aılesıne karsı cok buyuk bısey olmadı sukur ama gecen az bısey dayanamadım artık :)
ahh ahh evet gercekten zor Allah kolaylık versın
bılmıyorumkı canım ınt baktım bırde dıyetısyen dedı kotu dıye ama dogru belkıde severım :)
yakın zamanlarda olur gıbı o zman ama ne guzel yaslarınız yakın olur bızımkıler en az 10 yas buyuk benden :)
bal dıyetı bozar kızzahh ahh malesef canım sankı hamıle gıbı oldu karnım :))
Oyy kedicigi yeruiimm...annem işte aslında, kedişimi özledim, bir dolanırım
göbüş büyüdükce hal kalmaması normaldir
evett canım :) kesınlıkle oyle
ben hep ıyı yada kotu sustum esımın aılesıne karsı cok buyuk bısey olmadı sukur ama gecen az bısey dayanamadım artık :)
ahh ahh evet gercekten zor Allah kolaylık versın
bılmıyorumkı canım ınt baktım bırde dıyetısyen dedı kotu dıye ama dogru belkıde severım :)
yakın zamanlarda olur gıbı o zman ama ne guzel yaslarınız yakın olur bızımkıler en az 10 yas buyuk benden :)
bal dıyetı bozar kızzahh ahh malesef canım sankı hamıle gıbı oldu karnım :))
Amannoyle insanla sadece Gorumce olmak yeter canim :)
Halalarim pek bi Cektirdi yengeme özellikle... Şimdi mesafe koyuldu da kadının kafasi rahatladı...
3 tane halam var, hepsi birbirinden tuhaf :))
Annem çok sessiz sakin bide yabanci gelin olunca dis geçirmediler ,ama yengeme pek bi korkunç davrandılar...
neden bilmem kayınpederler daha çok seviliyo sanki..
dediğin gibi haklarını yemeyelim sağolsunlar iyiyliklride çok oldu.
amaan eşlerimizle iyi olalım inşallah, aile ister istemez geride kalıyo
Oyy kedicigi yeruiimm...
Yine de kumuna dokunma kuşum..
Hamileyken daha dikkatli olman lazım bu konuda..:)
Öyle oyle kuzumm...neden bilmem kayınpederler daha çok seviliyo sanki..
dediğin gibi haklarını yemeyelim sağolsunlar iyiyliklride çok oldu.
amaan eşlerimizle iyi olalım inşallah, aile ister istemez geride kalıyo
aslında o kadardan bozulmaz ama ben ondan sonra duramam 1 kasık daha yerım :)Bi baldan diyet mi bozuluyor hemen
Tuhhh af edersin o halde...
Tatli olan ne bozmuyor diyeti peki :)
genelde yaşıt eltiler kıskançtır derdim ama 10 yaş büyüklerde aynı kafadaymış demek
ben anladımki sustukça hep dahası yapılıyor o yüzden şakayla karışık susmazsam herşeyin daha bi yerine oturduğunu farkettim.
boşver hep bizmi düşüncez azcıkda onlar düşünsün
Şu halalara ne oluyor yaa...valla oyle :)
benım halamlada konusmuyoruz dugunume falanda gelmedı zaten :)
yazık valla yengene
ben kayınvalıdemı daha cok sevıyorum yalan yok
MaaşAllah iradene diyeyim o zaman..aslında o kadardan bozulmaz ama ben ondan sonra duramam 1 kasık daha yerım :)
yok kızz olurmu oylee
valla bende anlamadım tabı cok sukur sorun olmadı suana kadar ama uzaktan akraba gıbıyız yakın olamıyorum malesef aman daha ıyı boyle ama yasıt eltılere ıyı anlasanlara hep ozenıyorum :)
ayy onu ben yapamıyorum ıste yapsam keske ıcımde tuttuyorum ve esıme patlıyorum yazık esıme
Şu halalara ne oluyor yaa...
Bende gorusmuyorum halamlarla...düğünde seyranda..bu arada babamlar görüşüyor ben görüşmüyorum:)))
Çünkü ben yengemlerle büyüdüm aynı apartmanda aynı evde yeri geldi, Annemler yurt dışındaydi..sorunların binde birine taniklik etmislerdir.. haliyle etkilenen ben oldum... Allaha yakın bana uzak olsunlar..
bende anlamadım canım :)MaaşAllah iradene diyeyim o zaman..
Ben senin gibi iradeli diyet uygulayamazdim sanirim...
Tatli vazgeçilmezim arada kaçamak yapardım..:)
Öyle oyle kuzumm...
Aileyle anlaşmak iki taraflı oluyor birde...
O yüzden elimizden geleni yapıp bakacağız karşı taraf ne yapıyor diye...başka türlü olmuyor maalesef...
Demek Kaynin senle yaşıt elti gelir yakınlarda :))
Bennim biri liseye biri 4.sinifa gidiyor daha..kuuccuucukler :)
tamam canım gorusuruz optum bendee :)kızlar ben hazırlandım çıkayım.. konuşuruz sonra öptümmm
Evet en iyisi kafa rahatlığı...bende anlamadım canım :)
ıyı barı sızınıler gorusuyormus benım babam hastalıkta falan mecburen gorusuyor..
dogru dıyosun canım uzak kalmak en ıyısı kafan rahat
arada nadırde olsa kacamak oluyor tabı nutella oldugu zaman evde :) mınıcık oluyor gercı..ama bu halde bıle bu ay sadece 1 kılo vermısım ama dedıgım gıbı sorunda var ıste..
en ıyısı aktarcıya ben gıdeyım hem esıme uzak kalıyo hem az alayım denemek ıcın..pazara gıtmeye korkuyorum resmen..olaylar malumve tv sureklı soylenen olaylı semtlerden bırınde yasıyoruz malesef dısarı cıktıgımda nasıl bırseyle karsılasacagımı bılmıyorum bızım buraya uzak kalıyor ama yınede ses gurultu yok gıbı
İyi oturmalar bende öptüm siziiii:)))kızlar ben hazırlandım çıkayım.. konuşuruz sonra öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?