- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
Oyy Tutkum sağol benim kuzum Allah razı olsun dualarınızda bana da yer verin inşallah sağ salim kucağımıza alırız Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallah
Amiiin insaAllah canim. Etmezmiyiz hic, bir tek seen kalmistin diimi, hadi gelsin insaAllah topigimizin en minigi saglicakla
nasil g3cti ilk aylar, bulanti falan oldumu cok
tutkku kız nerelerdesin dicemm de ben de çoktandır girmemiştim:)) site değiştiğinden beri pek giresim yok değişik geliyo bana ama alışırız heralde boşlamayalım buraları
ya aynen site degistigi icin karmaşik geliyor.Birde dugun vardi pek giremedim oyle.
sen nasilsin, Gorkem nasil
merhaba
ben 2014 geliniyim.:)
11,10,2014 te evlendim.
23,02,2017 de dünya tatlısı kızımız oldu.:)
hosgeldin
bende 2014 geliniyim
Allah bagislasin kizinizi :)
Çok şık olmuşsunuz canım ailecek:) Allah mesut etsin
Hayırdır öğretmeniyle ne probleminiz var Türksünüz diye mi
sagol canim. Elti oldugum belli olsun diimi ama
yok canim, kendide turk zaten ama oglenleri aliyorum ya ben,11.30 gibi aliyordum.
12.00da gelecekmisim almaya. E gittigimde zaten cogunlukla diger cocuklar yatmiş, bizj.ki sandalyede odayi supururken oturmua vaziyette oluyor o tozun icinde, ki zaten toza alerjisi var.
1 degil 2 degil aylardir habireproblem cikiyor erken aliyorum diye.
Dinlemedim, erken gittim yine ayni vakitlerde almaya bukez kapiyi acmadi, sinirle cikip icerdekileri uyutunca acicam kapiyi falan dedi.
Sen kimsin oglumu 2saniyeligine kapiyi acip gondermeyecek birde kapi kilitleyecek.
neyse yine sustum, fazla sorun etmedim.
En son tiklattim kapiyi acmadi,duyduklari halde acmadi.
5dk bekledim dha hizli tiklattim yine sinirle cikti sen daha alicakmisin her oglen falan dedj.Bukez susmadim agzima geleni soyledim.
Sorun ne biliyomusun ben oglen aliyorum diye diyer cocuklar agliyormus. Oglumu nerdeyse cogu zaman alti islak aliyorum, asiri halde aç ve susuz aliyorum , calismadigim.evde oldugum halde ben onu orda oyle rezil edemem. Kimse kusura bakmasin.
Paranla rezil oluyorsun diye soz varya ayni ondan oluyor. Gunluk odeniyor iste , bir cocuk eksiliyoe kafa dinle zorun ne anlamiyorum
ay ne dolmuşum ya kusura bakma uzun oldu ama
Ay evet tutku sen yoksun bayadir giriyorm her seferinde tutku girmstir kimse girmese bile diyorm ama sende bosladin artik burayi
pek zamanim yoktu ilknurum ya, dugun vs derken. Birde site degisti ya cok ters geliyor bana simdi :)
sen nasilsin