- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
nehirnil111 canim hamile misin cokk sevindim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah
Nerden anladın canım ben göremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nehirnil111 canim hamile misin cokk sevindim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah
Hamile takvimi yapms caninNerden anladın canım ben göremedim
Aynen canim insallah :)Ee bizimkiler aynı sene doğumlu:) aynı sene 1. Sınıfa başlayacaklar ne güzel:)
Hamile takvimi yapms canin
AA hem de üç buçuk aylık olmuş bile nehirnil111 aşkolsun bize neden söylemiyorsun yaw
Kuzular daha yeni yaptım takvimi de kızmayın bana Ailelere bile kalp atışını duyduk öyle söyledik çevremizin daha haberi bile yok Ne ara geldik bugünlere bilemiyorum aman kalbi atacak mı aman yerleşti mi sonra kasık ağrılarım hop oturup hop kalktım ikili teste geçen hafta girdik daha sonucu alamadım sonra belim tutuldu zaman bir geçiyor ama beni hep diken üstünde tutuyor ki sevincimi doyarak yaşayamıyorum 2 haftadır iş yerinde internet yoktu yoksa takvimi yapar yapmaz buraya da gelip yazacaktım
seker000 PembeLokum ilknurrr22
ay 1 aydir nerdeyse girmemisim ya. Ayip bana ayiip
evet lokumum kaynimin dugunu vardi sagol cok. Atlattik cok sukur.
Birde sahitler bizdik dugunde dugun masasinda yanlarinda oturup, herseylerine yardim ediyosun yalniz burakmiyosun falan yuk uzerimuzdeydi yani ama cok sukur geldi gecti.
siz nasilsiniz
okula bu ara lek gondermiyorum canim, hasta olmasin dugun ustu dedim ama evde yinr hastalandi ateslendi tabi..
birde ogretmenle problem yasiyoruz onun yuzunden gondermek istemiyorum
nehirnil111 canim ya cidden hamilemisinn. O kadar sevindimki.. Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip eder insaAllah
Oyy Tutkum sağol benim kuzum Allah razı olsun dualarınızda bana da yer verin inşallah sağ salim kucağımıza alırız Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallahcok sevindim cok gercekten
Ben 7 yaşında göndermeyi düşünüyorum 1.sınıfa canım hayırlısıya.. isteğe bağlı diye biliyorum.. 6 yaş 1.sınıf için küçük geliyor bana..dağ kadar ödevler sorumluluklar ağırlıkları kadar çanta falan..hem biz de 7 yaşında başladık yani ben:) eskiden öyleydi..E canım 6 yaşında 1. Sınıfa başlıyorlar anaokuluna göndermeyecek misin:)
Amin canım benim inşallah Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsinnehirnil111 canımm çokk sevindimm hayırlı olsun Allah hayırlısıya kucağınıza almayı nasip etsin inşallah♡♡♡
Ben 7 yaşında göndermeyi düşünüyorum 1.sınıfa canım hayırlısıya.. isteğe bağlı diye biliyorum.. 6 yaş 1.sınıf için küçük geliyor bana..dağ kadar ödevler sorumluluklar ağırlıkları kadar çanta falan..hem biz de 7 yaşında başladık yani ben:) eskiden öyleydi..
seker000 PembeLokum ilknurrr22
Birde sahitler bizdik dugunde dugun masasinda yanlarinda oturup, herseylerine yardim ediyosun yalniz burakmiyosun falan yuk uzerimuzdeydi yani ama cok sukur geldi gecti.
siz nasilsiniz
okula bu ara lek gondermiyorum canim, hasta olmasin dugun ustu dedim ama evde yinr hastalandi ateslendi tabi..
nehirnil111 canim ya cidden hamilemisinn. O kadar sevindimki.. Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip eder insaAllah
merhaba
ben 2014 geliniyim.:)
11,10,2014 te evlendim.
23,02,2017 de dünya tatlısı kızımız oldu.:)
Haha olsun ogrendik kizmaAA hem de üç buçuk aylık olmuş bile nehirnil111 aşkolsun bize neden söylemiyorsun yaw
Ay evet tutku sen yoksun bayadir giriyorm her seferinde tutku girmstir kimse girmese bile diyorm ama sende bosladin artik burayiseker000 PembeLokum ilknurrr22
siz nasilsiniz
Olsun canim tabiki ne zaman istersen o zaman soylicektin allah saglikla gelmeyi nasip etsin insallah cinsiyeti belli miKuzular daha yeni yaptım takvimi de kızmayın bana Ailelere bile kalp atışını duyduk öyle söyledik çevremizin daha haberi bile yok Ne ara geldik bugünlere bilemiyorum aman kalbi atacak mı aman yerleşti mi sonra kasık ağrılarım hop oturup hop kalktım ikili teste geçen hafta girdik daha sonucu alamadım sonra belim tutuldu zaman bir geçiyor ama beni hep diken üstünde tutuyor ki sevincimi doyarak yaşayamıyorum 2 haftadır iş yerinde internet yoktu yoksa takvimi yapar yapmaz buraya da gelip yazacaktım
Ben artik 6da zorunlu diye biliyorum canim niye oyle dusunuyosn yabanci ulkelerde 4 yasinda basliyolar okula bence hic bi sorun olcaginu sanmiyormBen 7 yaşında göndermeyi düşünüyorum 1.sınıfa canım hayırlısıya.. isteğe bağlı diye biliyorum.. 6 yaş 1.sınıf için küçük geliyor bana..dağ kadar ödevler sorumluluklar ağırlıkları kadar çanta falan..hem biz de 7 yaşında başladık yani ben:) eskiden öyleydi..