@PemkeLokum
seker000 ilknurrr22 Dun gittik kizlar. Cok sukur norolijik bir problem yokmus. Astigmatim yuzundenmis, gozluklor dogru degilmis vs haftaya yine gidip gozluk icin randevu aldik. 1 ay kullanip duzelme varmi yokmu bakicaz.
Ha ben rahatladimmi tabiki hayir. Herseyi dogru anlattimdi diye takiliyor bu kez aklima. Cunki tekrae mum testi vs. yapildi ve sey bana bagliydi. Benim nasil gormemle alakaliydi. Acaba dogru gordummu, dogru mu soyledim vs vs.. aman vallaha hastalik hastasi oldum ya artik canim burnumda ha.
Neyse buna sukur
Lokumum senin cift gorme tek gozunu kapatinca devam ediyormu?
Iki gozle bakinca cift gorup, birini kapatinca geciyorsa kesinlikle norolojik problemmis.
Tek gozu kapatinca devam ediyorsa kesinlikle gozle alakali dedi.
Ama ben ikisiyle bakinca cift goruyorum, birini kapatinca devam ediyor yine.
Bidahaki gidisimde ozellikle sorucam bunu.
Illa takacak bisey buluyorum ya
ilknurrr22 canim bunu.bende cok dusundum. Heeer istedigini yapiyoruz, oyuncaklar vs vs vs.. hatayi kendimde buluyor hayir demeyi zamaninda ogretmeliydik simdi.hayir olmaz desekte kim takar bizi.
Simariklik baska birsey degil bence.
Bende diyorum aglarsan asil yapmam istedigini, aglamadan soyle yapalim, veya sen dene yapamazsan bana soyle vs diye hep tekrarliyorum.
Ne diyeyim saglik olsun bu olsun dert.
Sanada tekrae gecmis olsun en azindan onemli birsey yokmus. Ilaclarla toparlarsin insallah.
Ayda bir nasil ilacmis o kadar guclumu ilgincmis