Canim sen ayazi gunduz uyutuyo musunseker000 kiyamam insallah atlatacak canim ama malesef iclerinde kaliyor bizde hastane sonrasi kolay toparlayamadik aklina geliyordu hep.
Artik gectigini vs anlatip sakinlestirebilirsin.
Ne guzel yurekleri var onlarin, cok uzuluyorlar gercekten
Iyi bizde canim buna sukur. Havalar duzeldi diye attik disari kendimizi
Canim sen ayazi gunduz uyutuyo musun
Uyuyo canim ama hep bi direnme uyumamak icin hem oglen hem aksam oglen uzun sürmüyor 15 dkda uyutuyorum ama aksam bi saat bi bucuj saatimi aliyo surekli iceri gitmek icin cabaliyo bide benim kucagimda uyuyo ya kollarim felan kopuyo ayaklarini diriyo kafasını atiyo arkaya birakiyim diye oglen uyutmsam aksama dayanamıyo 9 bucuga kadar bilmiyorum napicamUyutuyorum canim.
Bazen 10dan sonra kalkarsa sabah o zaman uyumuyorum.
Erken daha birakmak icin zaten okulda bile uyutuyorlar oglen.
Arda uyumuyormu
Uyuyo canim ama hep bi direnme uyumamak icin hem oglen hem aksam oglen uzun sürmüyor 15 dkda uyutuyorum ama aksam bi saat bi bucuj saatimi aliyo surekli iceri gitmek icin cabaliyo bide benim kucagimda uyuyo ya kollarim felan kopuyo ayaklarini diriyo kafasını atiyo arkaya birakiyim diye oglen uyutmsam aksama dayanamıyo 9 bucuga kadar bilmiyorum napicam
Sağolun kızlar çok şükür daha iyiyiz..hastalıktan dolayı mızmızlık kaldı ve hâlâ elindeki serum izine bakıp bakıp üzülüyor çok etkilendi Rabbim beterinden korusun inşallah..
Sizler nasılsınız
Yok canim sallamiyorum imkani yok oyle yatmiyo ayagimda emzirir gibi kucağıma yatiriyorum sacimla basimla oynuyo tabi kucağımda tutana kadar da canim cikiyo biseylsr anlatiyorm surekliSallayarakmi uyutuyorsun ay zordur oyle buyuduler artik.
Ben yanima yatiriyorum ne zaman uyursa artik. Bazen 15 20dk da uyur, bazen 1 saati gecer ama en azindan hem ben yatmis oluyorum hem sohbet muhabbet ediyoruz oyle oyle uyuyor bazen bagrisa cagrisa uyuyoruz falan :)
Peki gece ayri yatiyormu?
Biz havalar duzeldi duye yatak odasina gectik ama yataginda yatmak istemiyor nasil alistiricam bakalim artik
Yok canim sallamiyorum imkani yok oyle yatmiyo ayagimda emzirir gibi kucağıma yatiriyorum sacimla basimla oynuyo tabi kucağımda tutana kadar da canim cikiyo biseylsr anlatiyorm surekli
Arda hep ayri yatiyo canim bazen gece uyaninca uyuyakalrsam yanimizda yatms oluyo
Yatagini degistir canimAynen kucakta sallayarak uyutmak tam delilik olur galiba :)
Ne guzel alismis bakalim bende ogle uykusundan baslayayim yatirmaya diyorum ama bizim yatak yumusak cocuk hakli napsin kendi yataginda :)
Minderi o kadar yumusak degil
Uyutuyorum canim.
Bazen 10dan sonra kalkarsa sabah o zaman uyumuyorum.
Erken daha birakmak icin zaten okulda bile uyutuyorlar oglen.
Arda uyumuyormu
Dondurma sezonunu actinizmi kizlar
Amin canım amin Rabbim bütün çocukları, hepimizi korusun inşallahhGeçmiş olsun canım Allah dermansız dert vermesin yavrum ya kıyamam
İşte o deli tam da benim canım:/ hem de meme ağzında sallıyorumAynen kucakta sallayarak uyutmak tam delilik olur galiba :)
Ne guzel alismis bakalim bende ogle uykusundan baslayayim yatirmaya diyorum ama bizim yatak yumusak cocuk hakli napsin kendi yataginda :)
Minderi o kadar yumusak degil
Benimde kollarm cok ağrıyo sallamiyorm ben ama surekli kafasini ittiriyo direniyo elimle dokununce kollarm aciyo sanki bo yere vurmusumda morarms gbiİşte o deli tam da benim canım:/ hem de meme ağzında sallıyorumve inanmıcaksın ama 1.5 saat.. sonunda kollarımı hissetmiyorum ..başka türlü uyumuyor
Amin canım amin Rabbim bütün çocukları, hepimizi korusun inşallahh
Aynen canım benim de öyleBenimde kollarm cok ağrıyo sallamiyorm ben ama surekli kafasini ittiriyo direniyo elimle dokununce kollarm aciyo sanki bo yere vurmusumda morarms gbi
Çok şükür canım iyileşti tabii ben bu süreçte 4 kilo verdim..İyileşti mi tamamen canm
Allah kolaylik versin hepimizeAynen canım benim de öyle
Ya sen ne cok zayifladin oyle biraz kendine de bak ye icÇok şükür canım iyileşti tabii ben bu süreçte 4 kilo verdim..
Çok şükür canım iyileşti tabii ben bu süreçte 4 kilo verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?