- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
Nedensr insan calisirken hep uyumak istiyor :) evde oluncada is hic bitmiyo surekli.birsey yapiyorsunöyle mi dersin ben 7/24 sersem sersem geziyorum zatenhala çok uykum var mesela
Günaydın kızlaaaar..Dün işten geldikten sonra 6 buçuktan gece 3 e kadar aralıksız çalıştım..Sabah 7 de kalkıp yeniden işe, aynen yoğunluğa devam.. FenalardayımNegatif enerji yaymak istemem ama innnnşallah güzel bir gün olur.. :)
Nedensr insan calisirken hep uyumak istiyor :) evde oluncada is hic bitmiyo surekli.birsey yapiyorsun
hayirdir canim temiLik mi yaptin onca saat masallah yine iyi uyanmista ise gitmissin
Yazik canina canim ya..bende dedim temizlik yapti :)Hee yok canım iş yeriyle alakalı işler..Eve iş getirdim anlayacağın :)
Tabiii hosgeldin canim sefalar getirdin :)Selam kızlar bende 2014 nisan geliniyimmm.Bende aranıza gelebilirmiyim
Menekse sende hosgeldin canim :)merhabalar bende 23.08.2014 geliniyim hepinize slm lar kızlar
cok guzel canim evlenmeden soyle zor boyle zor diyirlRdi ama :)hb...çalışıyorum cnm, evlilik de şimdilik fena değil, alışmaya çalışıorm
ohh sendd benim gibi erken kalkan ev hanimlarindansin desene canim :)Çok şükür alıştık artık yaş 22 çalışmıyorum cnm
evet kesinlikle öyle :)
iyi yapmisin canim hep gel artik birakma burayiİşlerden sıkıldımbi kk gireyim dedim bu topiğe rastladım işler biraz beklesin
kv beraber mi yasiyorsun canim ?Şimdi kaynanam bağırmaya başlarişler bitti mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?