- 21 Ağustos 2014
- 127
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo alıntı görünmüyo sendebende onu soracaktım yazıyorum ama alıntı yapmıyor muyum sanki yapmıyormuşum gibi görünüyor benim ekranımda da ?
Ben 7 de kalkiyorum canim kahvalti yaptik bulasiklari.makineye koydum birde tezgahta yikanmis tencere vardi yerlestirdim onlarid yatagimida topladim dun temizlik yaptigimdan evim temiz bugun dinlenicem cok sukur :) aksamada dunden kalan patlicanimin yanina bir pilav yapicam tamamdirr :)Sizde ne var ne yok kızlaar
Yok canim alinti gorunmuyor :)bende onu soracaktım yazıyorum ama alıntı yapmıyor muyum sanki yapmıyormuşum gibi görünüyor benim ekranımda da ?
Ohh ne güzel rahatsın desene bende işler bitmez bitmezzz neyse kızlar benim telefonun şarzı bitmek üzere sonra inş yeniden girerim daha akşama sarma dolma yapıcam çıkıp evimi temizliycem hepiniz kendinize çook çook iyi bakınBen 7 de kalkiyorum canim kahvalti yaptik bulasiklari.makineye koydum birdeta yikanmis tencere vardi yerlestirdim onlarid yatagimida topladim dun temizlik yaptigimdan evim temiz bugun dinlenicem cok sukur :) aksamada dunden kalan patlicanimin yanina bir pilav yapicam tamamdirr :)
Ohh ne güzel rahatsın desene bende işler bitmez bitmezzz neyse kızlar benim telefonun şarzı bitmek üzere sonra inş yeniden girerim daha akşama sarma dolma yapıcam çıkıp evimi temizliycem hepiniz kendinize çook çook iyi bakın
bi ben yapamıyorum şu alıntıyı ( kör mü oldum neeoo sende bugun is cokmus canim kolay glsin sana ve alinti icin tesekkurler :)
Olduuu canim yaptin isteee:)bi ben yapamıyorum şu alıntıyı ( kör mü oldum nee
evet yaa bende yazıyı siliyordum o üste çıkanı, silmemem gerekiyormuş sanırsam :) dur kaptım bu işiOlduuu canim yaptin isteee:)
Aynen canim o alinti oluyorrr :)evet yaa bende yazıyı siliyordum o üste çıkanı, silmemem gerekiyormuş sanırsam :) dur kaptım bu işi
ayy cahilliğin gözü kör olsun yaa :)Aynen canim o alinti oluyorrr :)
bir yandan onlarla boğuşuyorum evet tatlım...Kızlar temizliğe, yemeğe, ütüye, işe gücü girişti sanırım, herkes bi koyboluverdi
edoşumm nasılsın canım , görüşemedikkk ne zamandırAynen canim o alinti oluyorrr :)
evet evet öğrendim şükür, bir türü alışamadım buraya, çalıştığım iş yerinde hiç bayan arkadaş yok, erkeklerle de sohbet edilmiyor, monoton yanibir yandan onlarla boğuşuyorum evet tatlım...
12 de kociş gelecek yemeğe ona sofra hazırlarım artık , sonra ütüye dalacağım öğleden sonra
iş nasıl gidiyor ? alıntıyı öğrenmişsin tatlım
Kıyamam sana ya, erkeklerle beraber çalışmak da sıkıcı olur , hadi konuştun diyelim, ne konuşabilirsin kievet evet öğrendim şükür, bir türü alışamadım buraya, çalıştığım iş yerinde hiç bayan arkadaş yok, erkeklerle de sohbet edilmiyor, monoton yani
ayy cahilliğin gözü kör olsun yaa :)
Kızlar temizliğe, yemeğe, ütüye, işe gücü girişti sanırım, herkes bi koyboluverdi
edoşumm nasılsın canım , görüşemedikkk ne zamandır
aman canim sende burada olursun :) meslegin ne:)evet evet öğrendim şükür, bir türü alışamadım buraya, çalıştığım iş yerinde hiç bayan arkadaş yok, erkeklerle de sohbet edilmiyor,
monoton yani