- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
oo harıkaymıs canım bugun neden erken cıkıs :) haftasonu bol bol dınlenırsın artık :) bende ıyıyım cok sukur :)İyi canım çok şükür.Günlerden cuma nasıl iyi olunmaz ki :) Bir de bugun öğlen çıkıcam işten çok çok daha iyiyim.Çok şükür bütün hafta süren kasvetimi attım. :)
Sen nasılsııın?
Kizlaar selamm :)
Azcik.moralsizdim canim, cok sukur toparlandim geldim..
Gunlerdir bilgisayari bile acmadim, kafa dinledim azicik :)
tutkucum ne oldu hayırdır neden morelın bozuktu
bilmem edam, nedeni yok aslında ama moralimde yoktu..
çok şükür iyiyim şimdi.
sen nasılsın, net gelmiş eve artık hayırlısıı
ya edam yarın akşam için menü söylesene banaa.. ne pişirsem bilemedimm. az değişiklik olsun istiyorum, 14 şubat neyimize ama işte
oluyor bazen ınsana bıtkınlık ısteksızlık..
evet canım cok sukur geldı rahatım artık net konusunda :)
oooo 14 subat ıcın heayy yemekten once tatlı yerıne sana bır kurabıye tavsıyesınde bulunayım hep aklımdaydı bugun yaptım hamur halınde mınık tadına baktım oyle bıle guzeldı pıstıkten sonra bakamadım tabı ama goruntu harıka yorumlarda harıka serbetlı bır kurabiye brownı gıbı http://www.ugurbocegimmutfagi.com/2013/05/kakaolu-islak-kurabiyeserbetli.html bak goruyon mu bende farkında olmadan yarına yapmıs oldum 1 gece dınlenırse daha ıyı oluyormus
yemekte boyle cok degısık bır menu gelmedı aklıma köfte patates falan dıcemmeze tarzı seyler hazırlarsın guzel olu aslında alınazık mesela harıka oluyor gecı meze mı olur bılemedım ama fırında tavuk ,alı nazık,pilav,salata aradakı alı nazık tuhaf mı kı yogurtlu patlıcan uzerıne kıymalı ama nefıs oluyor
evet canım sevdıgı seylerı yapmak daha mantıklı mutlu olur :) bu kurabıyeye yaparsan tatlıya gerek yok cunku serbetlı tatlı dedıgım gıbı bır bakıma :)açmadı linki tüh, kurabıye bende dusunmustum, yemekten sonra atıştırmalık ama..
fırında tavuk, salata, pilav felan dusunmustum bende, sonrasındada tatlı falan ..
sevdığı seyleri yapasım var aslında ama,..
dur şu kurabiyeyi araştırayım bari.
sen yapcakmısın bbişiler
evet canım sevdıgı seylerı yapmak daha mantıklı mutlu olur :) bu kurabıyeye yaparsan tatlıya gerek yok cunku serbetlı tatlı dedıgım gıbı bır bakıma :)
tum ozel gunlere onem verırım bı sevgılıler gunu harıc canım hıc bısey yapmam acıkcası :) yanı normal aksama yapacagım yemekler sadece
he anladım canım, genelde bende bişi yapmam ama uzuuun zaman oldu özel bişiler yapmadık, bari değerlendireyim dedim.
çok kolaymış ya bu, ben nasipse yapayım bunu, canım çekti he
ıyı yapmıssın canım bızım haftaya persembe esımın dogum gunu o zaman yapıcam bıseyler tam ourmasada aklımda bıseylerevet canım benımde tahmınımden kolaymıs serbetın ıcınde cok bekletme ama hızlı hızlı dondur dondur o cekıyo zaten cıkar kadın yazmıs sıtede cok tutarsanız ıcınde yayılır dıye en sonuncuyu dur dedım gercekten dagılıyomu ve hakketen 2 ye ayrıldı ıyıkı yazmıs kadın tadına baksın bakalım esım oda tamam derse mısafır falan geldıgınde degısık olur
kuzum k.bakma pilavımı yaptım mutfagı toparla bulasık makınesını bosalttım geldımm :) canım ben once serbetı kaynatıp ılımasını bekledım sonra buzdolabına koydum 1 saat bekledı o arada ben kurabıyeyı yaptım pısırdık 20 dk cıvarında pıstı zaten fırında cıkınca 1-2 dk bekledım ve serbete batırdım tek tek en sonda ustune hındıstan cevızı serptım :)evet canım doğum gununde yap bişiler daha iyi..
evet cok tutmayın yazmıslar, tutmayız bızde
kuzum bu arada şerbetini buz dolabında soğutsam öyle yazmısalr ama , kendi soğması gerekmezmi.
Bende oyle yaptimm edam ama siviyag yarim koymama ragmen fazl gelmis, ve benim akilli basim sen al kalan serbetten az az ustune dok, kuru oldu diye simdi dagildi gitti..
Goruntu super ama tadi......
Günaydın canııım...Sağolasın, amin inşallah :)Günaydın kızlar, mutlu bir hafta diliyorum inşAllah..
Nasılsın canım daha iyi misin? Nasıl geçti hafta sonun?Günaydın canııım...Sağolasın, amin inşallah :)