2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

oo harıkaymıs canım bugun neden erken cıkıs :) haftasonu bol bol dınlenırsın artık :) bende ıyıyım cok sukur :)

tutkucum ne oldu hayırdır neden morelın bozuktu

bilmem edam, nedeni yok aslında ama moralimde yoktu..
çok şükür iyiyim şimdi.

sen nasılsın, net gelmiş eve artık hayırlısıı

ya edam yarın akşam için menü söylesene banaa.. ne pişirsem bilemedimm. az değişiklik olsun istiyorum, 14 şubat neyimize ama işte

oluyor bazen ınsana bıtkınlık ısteksızlık..
evet canım cok sukur geldı rahatım artık net konusunda :)
oooo 14 subat ıcın he ayy yemekten once tatlı yerıne sana bır kurabıye tavsıyesınde bulunayım hep aklımdaydı bugun yaptım hamur halınde mınık tadına baktım oyle bıle guzeldı pıstıkten sonra bakamadım tabı ama goruntu harıka yorumlarda harıka serbetlı bır kurabiye brownı gıbı http://www.ugurbocegimmutfagi.com/2013/05/kakaolu-islak-kurabiyeserbetli.html bak goruyon mu bende farkında olmadan yarına yapmıs oldum 1 gece dınlenırse daha ıyı oluyormus
yemekte boyle cok degısık bır menu gelmedı aklıma köfte patates falan dıcem meze tarzı seyler hazırlarsın guzel olu aslında alınazık mesela harıka oluyor gecı meze mı olur bılemedım ama fırında tavuk ,alı nazık,pilav,salata aradakı alı nazık tuhaf mı kı yogurtlu patlıcan uzerıne kıymalı ama nefıs oluyor

açmadı linki tüh, kurabıye bende dusunmustum, yemekten sonra atıştırmalık ama..

fırında tavuk, salata, pilav felan dusunmustum bende, sonrasındada tatlı falan ..
sevdığı seyleri yapasım var aslında ama,..
dur şu kurabiyeyi araştırayım bari.

sen yapcakmısın bbişiler

evet canım sevdıgı seylerı yapmak daha mantıklı mutlu olur :) bu kurabıyeye yaparsan tatlıya gerek yok cunku serbetlı tatlı dedıgım gıbı bır bakıma :)
tum ozel gunlere onem verırım bı sevgılıler gunu harıc canım hıc bısey yapmam acıkcası :) yanı normal aksama yapacagım yemekler sadece

he anladım canım, genelde bende bişi yapmam ama uzuuun zaman oldu özel bişiler yapmadık, bari değerlendireyim dedim.

çok kolaymış ya bu, ben nasipse yapayım bunu, canım çekti he

he anladım canım, genelde bende bişi yapmam ama uzuuun zaman oldu özel bişiler yapmadık, bari değerlendireyim dedim.

çok kolaymış ya bu, ben nasipse yapayım bunu, canım çekti he

ıyı yapmıssın canım bızım haftaya persembe esımın dogum gunu o zaman yapıcam bıseyler tam ourmasada aklımda bıseyler evet canım benımde tahmınımden kolaymıs serbetın ıcınde cok bekletme ama hızlı hızlı dondur dondur o cekıyo zaten cıkar kadın yazmıs sıtede cok tutarsanız ıcınde yayılır dıye en sonuncuyu dur dedım gercekten dagılıyomu ve hakketen 2 ye ayrıldı ıyıkı yazmıs kadın tadına baksın bakalım esım oda tamam derse mısafır falan geldıgınde degısık olur

evet canım doğum gununde yap bişiler daha iyi..
evet cok tutmayın yazmıslar, tutmayız bızde

kuzum bu arada şerbetini buz dolabında soğutsam öyle yazmısalr ama , kendi soğması gerekmezmi.

evet canım doğum gununde yap bişiler daha iyi..
evet cok tutmayın yazmıslar, tutmayız bızde

kuzum bu arada şerbetini buz dolabında soğutsam öyle yazmısalr ama , kendi soğması gerekmezmi.
kuzum k.bakma pilavımı yaptım mutfagı toparla bulasık makınesını bosalttım geldımm :) canım ben once serbetı kaynatıp ılımasını bekledım sonra buzdolabına koydum 1 saat bekledı o arada ben kurabıyeyı yaptım pısırdık 20 dk cıvarında pıstı zaten fırında cıkınca 1-2 dk bekledım ve serbete batırdım tek tek en sonda ustune hındıstan cevızı serptım :)

Bende oyle yaptimm edam ama siviyag yarim koymama ragmen fazl gelmis, ve benim akilli basim sen al kalan serbetten az az ustune dok, kuru oldu diye simdi dagildi gitti..
Goruntu super ama tadi......

Bende oyle yaptimm edam ama siviyag yarim koymama ragmen fazl gelmis, ve benim akilli basim sen al kalan serbetten az az ustune dok, kuru oldu diye simdi dagildi gitti..
Goruntu super ama tadi......

ben 125 gr margarın 1 cay bardagıda sıvıyag koydum normalde sen daha mı fazla yanı..tuhh evet canım benımde serbet arttı ama dökmedım alt komsuyada ındırdım onlarda cok begenmıs esımde cok begendı dagılmasını saymazsan tadı kötumu oldu

Sivi yag yarim cay bardagi koydum.. Birazda yogururken elime aldim..
Yag tadi oldu cok, yine yenilirdi ama yag fazla gelmis demekki .
Neyse bidahakine bilirim bari neyi napacami :)

Sen nasilsin canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…