Bu arada eşimin ailesi geldi bugün canım buraya yazdım mı sizi ihmal ettik srtık daha sık ilgileneceğiz çocuklarla demişti kv
Bugün geldiler işte şaşırtıcı eve girdiler
bir kaç dakika sonra ben süt sağmaya odaya geçtim o sırada kp tüymüş hemen bana bi güle güle demeden gidiyor adam tuhaf valla
Bir de hep oğlumla ilgilendiler sinir oldum misal süt sağıp geliyorum bakıyorum kızım yanlarında değil başıboş evde dolaşıyor sürekli kızımı gözetin kızımı ihmal etmeyin deyip durdum
Bir de çocukları kıyaslıyorlar sürekli aaa gülsima niye yaramazlık yapıyorsun bak kardeşin ne kadar uslu yok niye yemiyorsun bak o sütünü içiyor böyle 3 oldu 4 oldu 5. De artık çocukları birbiriyle kıyaslamayın dedim
Bakalım verdikleri sözü tutup ilgilenecekler mi çocuklarla yalnız bir kere olsun ee n’aptınız nasılsınız diye sormadılar yanda oğlumla ilgili bir şey sormadılar kimse bana dönüp nasılsın demedi :) ben de kimseye bir bardak çay doldurmadım hep kendimi meşgul ettim alt değiş süt sağ emzir biberonları yıka vs vs bahanelerle tek kelime muhabbet de etmedim baktım kimse beni sormuyor ailemi sormuyor
Aman zaten ben kv ye dedim ya (anlattım mı ya hatırlamıyorum) kendim içşn bir şey istemiyorum şu çocuklara dedelik nenelik yapın diye. Hoş kızım ile ilgilenen olmadı ama. Eşime söylerim uyarır o da bir dahkine