Sagolun kizlar saglik olsun valla gerisi bos
PembeLokum aynen uzuluyor insan canim. Ki sizin hastane durumunuz daha uzun surdu, keske bir hal hatir sormak,destek vermek bu kadar zor olmasa.
Beklemedigim insanlar yazdi, bekledigim insanlar bakip gecti.. bundan sonra bende bilirim ne yapacagimi.
Oraya aslinda hic paylasmayacaktim ama kasim annelerinden guzel bir fikir cikti. Sosyal medyada cocuklarin hep iyi hallerini paylasiyoruz. Sonra ne deniyor bu cocuk his hasta olmuyor. Cok kisiden duydum bunu.
En iyisi hasta hallerinide paylasmak, nazara cok inanirim
Canim oglun ilk aylar hastanede yalniz kaldi ya, belki ordan simdi bir guven sorunu yasiyodur. Zamanla alisir bence.
Biliyosun 3 gunlukte olsalar anneyi hissediyorlar.
Kendini suclama asla, boyle olmasi gerekmis demekki vardir bunda bir hayir.
Sen onu bol bol sev,kokla,artik hep yaninda oldunu hissettir ki yapiyosundur eminim oyle oyle zamanla guveni geri gelir bence.
Masallah Gulsimaya, nasipse bi oturmaya falan baslasin oynarlar guzel guzel :)
Yerim onlarin kardesligini
seker000 bir cik derim canim. Bir sey olmasin,bosuna cikmis ol insallah tabi. Ama lokumun dedigi.gibi ya mideden derler,ya panik atak,stresle alakali birsey derler bence
ilknurrr22 gercekten cok sıkıyoruz kendimizi, durduk yere insan bunca senaryo yazarmi ya.. herkesin derdi var evet ama bazilari kafayi dagitmayi cok iyi biliyor,haliyle dertlerini bri anlik bile unutuyor.
Halimuze sukur tabi,Rabbim baska dert vermesin, en iyisi gulup gecmek. Karsindaki insan ozellikle guler yuzluyse insan bi o kadar daha huzurlu oluyor.
Hastanedeki bazi doktorlar o kadar suratsiz,i kadar suratsizdi ki.. cok mu zor ya bir cocuga gulumsemek. Cok iyi anladim orda ne kadar degerli oldugunu gulumsemenin
Ne uzattim yine :)