- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Kim kotu bi anini saklamak ister ki bende buna anlam veremiyorm iste bazi kisilerin fotosuna yorum yapiyolar hep mi mutlusunuz hep mi esinizle iyisiniz esimle kavga edince foto cekip kavga ettik diye mi paylasalim yani ne alaka
Gittik bugun kizlar , tekrar kan tahlili vs yapildi. Cok sukur temiz cikti. Ama pazar gunu ya haliyle nobetci cocuk doktoru kimse ona gittik secenegimiz yoktu.
En azindan o kadar guleryuzluydu,sevecendi ki..
Gecenki tedaviyi tamamlamamislar ,yarim kalmis dedi. Antibiyotikle devam ediyoruz. Bir ki birsey daha verdi.
dis ates yapmazmis,ama dis cikarken bagisiklik cok dusermis o yuzden ates olabilirmis.
Virus enfeksiyinu dedi oda, ama tedavi edilemedigi icin tekrarlamis.
Bakteri virusuyse nasil anlariz dedim, omu anlamak zormus. Bibreklere filan bakilmasi grekmis vs vs..
Of bilmiyorum ama cok uzgunum cok
Kuzum geçmiş olsun tekrar cok sukur bisey yokmus obur hastane nasl tedaviyi yarim birakip gondermis yani onu anlamadim kac gun daha kullancakmissinizGittik bugun kizlar , tekrar kan tahlili vs yapildi. Cok sukur temiz cikti. Ama pazar gunu ya haliyle nobetci cocuk doktoru kimse ona gittik secenegimiz yoktu.
En azindan o kadar guleryuzluydu,sevecendi ki..
Gecenki tedaviyi tamamlamamislar ,yarim kalmis dedi. Antibiyotikle devam ediyoruz. Bir ki birsey daha verdi.
dis ates yapmazmis,ama dis cikarken bagisiklik cok dusermis o yuzden ates olabilirmis.
Virus enfeksiyinu dedi oda, ama tedavi edilemedigi icin tekrarlamis.
Bakteri virusuyse nasil anlariz dedim, omu anlamak zormus. Bibreklere filan bakilmasi grekmis vs vs..
Of bilmiyorum ama cok uzgunum cok
Millet sacmaliyo isteHaha hakikaten yani kavga sırasında video mu çekelim o daha garip olur ayrıca gelecek tepkileri düşünemiyorum
Oy kuzum iyilesmesi icin ilaci icecek canim yapcak bisey yok iyi bari iciyomus ardaya ben surup hic iciremiyorm mumkunu yok icmiyo zorla verirsemde kusuyo ateslenince hep fitil ama antibiyotiklik biseyimiz olursa nolur bilmiyorumseker000 PembeLokum ilknurrr22
Eve geldik kalmadik hastanede. Antibiyotige 5 gun daha devam edicez.
Hastanede daha antibiyotik devam edip + evede vermeleri gerekmis haliyle virus temizlenmemis.
Bakteri virusu varsa ultrasonla belli olmaz canim, daha ozel bir tahlilleri varmis onun.
Sabahki ilk tuvaletini almalari gerekmis bizimki gece 2 den oraya vardigimizda 11 lere kadar cisini yapmadi yavrum halsizlikten , iyi oldu onuda verdik lsa cikardi herhalde bakteri virusu oldugu
Ici disi ilac oldu ya,
Rabbim şifa versin inşallahseker000 PembeLokum ilknurrr22
Eve geldik kalmadik hastanede. Antibiyotige 5 gun daha devam edicez.
Hastanede daha antibiyotik devam edip + evede vermeleri gerekmis haliyle virus temizlenmemis.
Bakteri virusu varsa ultrasonla belli olmaz canim, daha ozel bir tahlilleri varmis onun.
Sabahki ilk tuvaletini almalari gerekmis bizimki gece 2 den oraya vardigimizda 11 lere kadar cisini yapmadi yavrum halsizlikten , iyi oldu onuda verdik lsa cikardi herhalde bakteri virusu oldugu
Ici disi ilac oldu ya,
Oy kuzum iyilesmesi icin ilaci icecek canim yapcak bisey yok iyi bari iciyomus ardaya ben surup hic iciremiyorm mumkunu yok icmiyo zorla verirsemde kusuyo ateslenince hep fitil ama antibiyotiklik biseyimiz olursa nolur bilmiyorum
Günaydııın
Nasılsınız kızlar ya çok özledim sizi. Bildirim gelmiyor artık burdan arada etiketleyin beni
Aşkolsun neden gelmeyelim. İyiyiz cok şükür canım, siz nasılsınız? Çok geçmiş olsun şimdi okudum. Nasıl oldu kuzun?Geleceksen etiketlerizz
iyidir canim seni sormali, nasil gidiyor
Aşkolsun neden gelmeyelim. İyiyiz cok şükür canım, siz nasılsınız? Çok geçmiş olsun şimdi okudum. Nasıl oldu kuzun?
İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız canım. İpek 5 ayı bitirdi 6. Ayı bekliyoruz ek gıda icin
buna sukur canim daha iyi, insallah yeni ilaclar ise yariyodur.
Basladinizmi ek gida surecine ne kadar oldu Ipek
İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız canım. İpek 5 ayı bitirdi 6. Ayı bekliyoruz ek gıda icin
Amiiin inşallah teyzesi. Sizde durumlar nasıl? Buralarda herkes iyi mi?Insallah canim
A oylemi , temmuz sonuymus sahi ben temmuzun basinda dogdu diye hatirliyrum :)
Hadi bol bol anneyi uzmeden silip supurur tabagindakileri hep
Aynen oyle oluyo bi daha versen ne kadar verceksin onu bilemiyosn insallah gerek kalmaz atesi cikmadi demi bi dahaHastanede dr lardan korktugu icin icti benden canim, evdede biraz korkurmus oluyorum ama icmeyince mecnuren diyorum doktorlar mi versin, bak icelim hastaneye gitmeyelim, gelirler vs diye yoksa artik bende iciremiyorum kaciyor saklaniyor resmen.
Hastaneds yuksek yatak vardi onun altindaydi dr gelince zor cikardim saklaniyor oraya kuzum
Aman aman insallah gerek kalmaz canim.
Birde korkuyorsun icerken dokuyorlar bazen hele kusunca daha zor hepsini icmemis oluyor, etkisi azaliyor vs
Ya kotu olmus bi daha bi torbanin icine koyupBugun koltuklarin kucuk yastigini makinaya attim , makinayi birnactim fermuari acilmis icini gormeniz lazimdi :/
Pamukda degil ne deniyor ona bilmiyorum kucuk kucuk kar yagmis gibi , montumuda atmistim yanina oda oyle olmus
Ne kadar dalginim hic aklima gelmedi acilabilecegi
Amiiin inşallah teyzesi. Sizde durumlar nasıl? Buralarda herkes iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?