- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Valla kucukler,hatirlamaz,korkmaz unutur deniyor ama hic birseyi unutmuyolar gercekten .
Ozellikle herseyi hissetmeleri..
Belki kardesininde hastaneye gittigini,gayet normak birsey oldugunu zamanla anlar ve korkusunu yener canim..
Genelde baska cocuklardan cesaretleniyorlar cunki
Biraz büyüdüklerinde konuşarak belki ikna edebiliriz bu aralar zor çocuklara konuşarak anlatmak çok mümkün değil
Oğlum nasıl ne zama çıkacaksınız hastaneden canım
Aynen canim
Cok sukur ya,terliyor resmen terliyor artik . Insallah gelmis gecmis bitmistir.
Yarin sabah son antibiyotigi yapacaklar iste belki ogleye cikariz Allahin izniyle bir sorun cikmazsa.
Antibiyotik iğne ile mi yapılıyor ?
Çıktınız mı canım hastaneden nasıl ayazEvet canim, normal kasikla ictik ama ise yaramadi sonra damardan verilmeye karar verdiler.
Cok agri yapiyor belli , drek igne yapilsa bu kadar aglamaz kesin
Çıktınız mı canım hastaneden nasıl ayaz
Merhaba kızlar, bende aranıza yeni katıldım
Evet 2015 geliniyim bende, bebişim yoldaHos geldinn :)
2015 gelinlerindenmisin , varmi bebis :)
Evet 2015 geliniyim bende, bebişim yolda
Amin çok teşekkür ederim..Ne guzel Rabbim kolay hamilelik,saglicakla kucaginiza almayi nasip eder insallah
Amin çok teşekkür ederim..sanırım gebelik depresyonuna giriyorum o yüzden kendimi buralara attım..
Artık kendimi kaybeder oldum.. Dün gece sinir krizi geçirdim.. 6. Aydayım şuan zaten o korkular endişeler beni yedi bitirdi. Normalde de uysal bi yapım yoktu ama şimdi daha kötü durumdayım herkes batar oldu bana özellikle eşim ve ailesi.. Bilmiyorum ne zaman geçer bu durumO depresyon bi bitmiyorki
kacinci ayindasin.
Yeni hayat,yeni vucut , korku,endise cok normal illa bir donem oluyor hmikelikte boyle :)
Artık kendimi kaybeder oldum.. Dün gece sinir krizi geçirdim.. 6. Aydayım şuan zaten o korkular endişeler beni yedi bitirdi. Normalde de uysal bi yapım yoktu ama şimdi daha kötü durumdayım herkes batar oldu bana özellikle eşim ve ailesi.. Bilmiyorum ne zaman geçer bu durum
İyi çok şükür canım selametle evinize dönün inşallahh..Allahin izniyle yarin cikiyoruz canim.
Cok sukur daha iyi, sadece 2 ignesi daha kaldi o yuzden mecburen burdayiz . Olsun iyi olsun,dururuz 1 gun daha :)
Ben hep 3 yasinda hamile kalsam 4 yasinda dogmus olur 5 yasinda anaokuluna baslicak ya hem kardesi dogdugu icin onu okula gondermisiz gibi hissetmez hemde rahatca okula goturup getiririm diye dusunuyorum hayirlisi olsun bakalimInsallah canim. Aynen yan odadaki cocukta gunlerdir dusmeyen atesle. Kasim annelerindede var dusmeyen atesle 1 haftadir.
Bu yil ne inatci bir virus var gercekten.
Aman insallah atlatirsiniz en kolay sekulde canim
Aynen nebileyim mesela 4 ,5 yaslarina geldiklerinde duzenleri daha bi oturuyor, cogu seyi kendi baslarina yapabiliyorlar. Hatta ustune birde kardesine bakip yardim eden var :)
Hayirlisi ne zamansa o zaman olur insallah. Tabi biz bu cesaretle yani :) Lokumun elinden su icmek lazim belki anca gelir cesaret
Ay yok cocugu tvye mahkum edemem 1 saat izlese vicdan azabı cekiyorumAnladım canım işte dediğim gibi ikisi de küçük olursa çocukları paylaşmanız gerekecek tek başına ikisine birden anca büyük olana sürekli tv filan izleterek bakılabilir sanırım ki ben tv açsam da kızım yapışıyor bana oyun istiyor kucak istiyor :)
Evet canim, normal kasikla ictik ama ise yaramadi sonra damardan verilmeye karar verdiler.
Cok agri yapiyor belli , drek igne yapilsa bu kadar aglamaz kesin
Of hem de ne Ağrı canım sezaryen sonrası iğne ile antibiyotik yapılıyor hüngür hüngür ağlıyorum.. ah kuzuma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?