- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
seker000 ilknurrr22 yavrum nasil korktuysa yatiyo,kalkiho geziyo hep ayni seyi tekrarliyor birsey yapmicaklar dimi anne diyo :/
Hayir annem yapmicaklar deyince rahatliyor cocuk bor bakiyor sonra yine ilaclarla gelmis hemsireler.
Bana guvenini kaybetmez umarim.
Biraz parka glturduk bugun geri gelince nasil sevincli, hemen fark ediyor disari cikmasi.
Ya ilknurum sabah dedim orta kulak icinde bakalkm diye,burundaki akintidan alin dedim bulalim artik nedenini dedim . Bakicaz bakalim dendi hala bakiyolar.
Ben tartisiylrum,esim tartisiyor bakmissin suratsiz davraniyorlar. Onlarin elindeyiz yinede haddimizi asamiyoruz iste.
Ama su kaldigimiz 6 gunde pes dedirttiler yani neler duymadim neler.
Bu sabah bacaklarina bakayim dedim sivri sinek isirigi gibi bussuru sey olmus. Aleji uapmis drdiler yine igne verdiler gecti simdi cok sukur.
Tabi onca ilac icti cocuk yemekten cok ilac yedi. Ama onlara gore ilactan degilmis yemektenmis.
Farkli bjrsey yese anlarim her zamanki yemekler yani
Sizide sIkiyorum boyle ama inanin hic kolay degil cok konusmaya ihtiyacim var.
Rabbim tum hastalara sifa versin,halimize sukur
Ne guzel ikinciye hazirsan neden olmasin canim ama iste tek tarafli istemeklede olmuyor.
Hayirli zamanda insallah
Hayir annem yapmicaklar deyince rahatliyor cocuk bor bakiyor sonra yine ilaclarla gelmis hemsireler.
Bana guvenini kaybetmez umarim.
Biraz parka glturduk bugun geri gelince nasil sevincli, hemen fark ediyor disari cikmasi.
Ya ilknurum sabah dedim orta kulak icinde bakalkm diye,burundaki akintidan alin dedim bulalim artik nedenini dedim . Bakicaz bakalim dendi hala bakiyolar.
Ben tartisiylrum,esim tartisiyor bakmissin suratsiz davraniyorlar. Onlarin elindeyiz yinede haddimizi asamiyoruz iste.
Ama su kaldigimiz 6 gunde pes dedirttiler yani neler duymadim neler.
Bu sabah bacaklarina bakayim dedim sivri sinek isirigi gibi bussuru sey olmus. Aleji uapmis drdiler yine igne verdiler gecti simdi cok sukur.
Tabi onca ilac icti cocuk yemekten cok ilac yedi. Ama onlara gore ilactan degilmis yemektenmis.
Farkli bjrsey yese anlarim her zamanki yemekler yani
Sizide sIkiyorum boyle ama inanin hic kolay degil cok konusmaya ihtiyacim var.
Rabbim tum hastalara sifa versin,halimize sukur
Ne guzel ikinciye hazirsan neden olmasin canim ama iste tek tarafli istemeklede olmuyor.
Hayirli zamanda insallah