2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Oyy kıyamam canım ya çok geçmiş olsun :emir_bebek::nazar:Bizde iyiyiz çok şükür hayat aynı devam ediyor :KK48:

Ben kafanda mı gibi biri miyim :KK70:

Anne olunca sanırım hayatın boyunca uykusuzsun canım anam hala uykusuz kardeşlerim sabah okula işe gidiyor yine kalkıyor kahvaltı hazırlamaya otobüs durağına bırakmaya falan :KK16:

Öyle yapıyorum kuzum kendimi hiç 27 hissetmiyorum zaten :KK70:
Sağol canımm ♡ var mı instagram hesabın benim strawberry___000 takipleşelim:KK68:

Ekledim bile :KK200:Senin resmin yok yalnız göremedim ya :KK43:
Yaa sorma nete resim eklememekle ilgili yeminimiz var eşimle:KK43: aslında bu onun değil benim kıskançlığım yüzünden böyle oldu önceden böyle değildim niye böyle oldum anlamıyorum ben de..

adamın kafasının etini yiyince böyle bi karar aldık.. sinirle yemin ettirdi kimseye gönderme gösterme sen de madem öyle diye.. böyle işte inşallah atlatırım bu kıskançlık sorunumu..

eskiden derdim eşini kıskananların kendine güven sorunu vardır diye.. başıma geldi işte.. uzun oldu kusura bakma içimi dökmüş oldum.. :KK43:

Yaa sorma nete resim eklememekle ilgili yeminimiz var eşimle:KK43: aslında bu onun değil benim kıskançlığım yüzünden böyle oldu önceden böyle değildim niye böyle oldum anlamıyorum ben de..

adamın kafasının etini yiyince böyle bi karar aldık.. sinirle yemin ettirdi kimseye gönderme gösterme sen de madem öyle diye.. böyle işte inşallah atlatırım bu kıskançlık sorunumu..

eskiden derdim eşini kıskananların kendine güven sorunu vardır diye.. başıma geldi işte.. uzun oldu kusura bakma içimi dökmüş oldum.. :KK43:
Olsun şekerim tabi ki sizin özeliniz sadece merak ediyordum seni ondan söyledim yoksa koyup koymamak tabi ki sizin kararınız kuzum:KK200::KK60:

Olsun olsun bosver sen gonul yasına bak :KK48:

Cesaret edip pisiremedim ya, kendimize pisiririm artk hala duruyor :)
Aslinda marketleri dusunursek oradakiler daha uzun bile kaliyodur ama bilemedim

MutluBulut_ MutluBulut_ kimler gelmiss :)
Nasilsin canim, gelin arada ya ozlettiniz kendinizi :KK68:
ıyıyım canım sen nasılsın :)

Oyy kıyamam canım ya çok geçmiş olsun :emir_bebek::nazar:Bizde iyiyiz çok şükür hayat aynı devam ediyor :KK48:

Ben kafanda mı gibi biri miyim :KK70:

Anne olunca sanırım hayatın boyunca uykusuzsun canım anam hala uykusuz kardeşlerim sabah okula işe gidiyor yine kalkıyor kahvaltı hazırlamaya otobüs durağına bırakmaya falan :KK16:

Öyle yapıyorum kuzum kendimi hiç 27 hissetmiyorum zaten :KK70:
yok kımse bagdasmıyor kafamdakıyle :KK70:
yaa en azından gece sureklı uyanmam barı delıksız bır uyuyımda:d
Haha :KK70: bende seni gormdm hic benim instagramim yok canim eşimin var onu birlikte kullniyoruz
evet canım ınternet ortamında fotografım yok :KK70:

Gunaydin kizlarrr :KK54:
Bugun hava güneşli ben bi enerji doldum.
Sogukken bile gunes olsun ya sevmiyorum karanlik havayi icim sıkılıyo

yok kımse bagdasmıyor kafamdakıyle :KK70:
yaa en azından gece sureklı uyanmam barı delıksız bır uyuyımda:d
Annelik işte kuzum :KK200:
Maşallahh size bu arada canım:nazar: Allah mutluluğunuzu daim etsin:KK200: geçmiş doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara inşallahh:KK68:
Sağol canım benim Allah razı olsun :KK60:
Kızlar Mrs Sahin Mrs Sahin hamileymiş gördünüz mü kızı oluyormuş

Evet canım gördüm :KK200::KK200:

Nasıl gidiyor canım oğlun emebiliyor mu gülsima nasıl oldu

İyi canım kızım iyileşti o iyileşince rahatladık oğlum da pek ememiyor zaten onun özel biberonu var yarık damak biberonu onu kullanıyoruz

Geceleri çok eğlenceli ama bir oğlum uyanıyor süt sağ ver uyut tam kafamı yastığa koyuyorum ki kızım uyanıyor onu emzir uyut sonra oğlan kalkıyor sonra gene kız kalkıyor derken :) bu gene iyi hali ikisi aynı anda uyanırsa o zaman kıyamet kopuyor :)

İyi canım kızım iyileşti o iyileşince rahatladık oğlum da pek ememiyor zaten onun özel biberonu var yarık damak biberonu onu kullanıyoruz

Geceleri çok eğlenceli ama bir oğlum uyanıyor süt sağ ver uyut tam kafamı yastığa koyuyorum ki kızım uyanıyor onu emzir uyut sonra oğlan kalkıyor sonra gene kız kalkıyor derken :) bu gene iyi hali ikisi aynı anda uyanırsa o zaman kıyamet kopuyor :)
Allah yardımcın olsun canım işte bu yüzden cennet anaların ayakları altındadır ya..inşallah hayırlı evlatlar olurlar büyüdüklerinde kıymet bilirler

Allah yardımcın olsun canım işte bu yüzden cennet anaların ayakları altındadır ya..inşallah hayırlı evlatlar olurlar büyüdüklerinde kıymet bilirler

İnşallah canım inşallah hem hayırlı olurlar hem sağlıklı hem de en çok isteğim iyi anlaşmaları boşuna 2 ardı ardına bebek eziyeti çekmiş olmayayım bari:KK48: eşime bugün dedim hatırlat bana bunlar eğer anlaşamazsa sopayla döveceğim ikisini de diye:KK48:

Artık Pazar günü aktivitem iki bebeği banyo yaptır, tırnaklarını kes, çocukları kocaya satıp kendin de bir Banyo yap bari haftada bir:KK48:

Bu arada oğluş ameliyat olana kadar dışarı çıkması yasak ve eve ziyaretçi yasak 3-6 ay içinde olacak o zamana kadar evdeyiz

Bir de doğduğundan beri ilk kez banyo yapmış oldu oğlum bugün

Vee teyzeleri oğlum 1 aylık oluyor 27 kasım bugün,, Hale’n daha 3 kilo yaa yoğunbakımda çok kilo kaybetti ameliyat için kilo alması lazım bir görseniz dal gibi kolları bacakları, ısınmıyor yahu Zaten hatırlatsanız küvözden çıktığı gibi üşütmüştü, banyodan sonra o kadar dikkat ettim ama bir üşüdü bir titredi görmeniz lazım evde doğalgaz cayır cayır yanıyor tişört ile dolaşıyoruz, oğlan buz gibi daha alışamadı sanırım bir de zayıflıktan ya bu durum

Hani haftada 200 gr almaları lazımdı ya başta, şu an 3.150+800 den yaklaşık 4 kilo olması gerekiyordu

Son düzenleme:
Artık Pazar günü aktivitem iki bebeği banyo yaptır, tırnaklarını kes, çocukları kocaya satıp kendin de bir Banyo yap bari haftada bir:KK48:

Bu arada oğluş ameliyat olana kadar dışarı çıkması yasak ve eve ziyaretçi yasak 3-6 ay içinde olacak o zamana kadar evdeyiz

Bir de doğduğundan beri ilk kez banyo yapmış oldu oğlum bugün

Vee teyzeleri oğlum 1 aylık oluyor 27 kasım bugün,, Hale’n daha 3 kilo yaa yoğunbakımda çok kilo kaybetti ameliyat için kilo alması lazım bir görseniz dal gibi kolları bacakları, ısınmıyor yahu Zaten hatırlatsanız küvözden çıktığı gibi üşütmüştü, banyodan sonra o kadar dikkat ettim ama bir üşüdü bir titredi görmeniz lazım evde doğalgaz cayır cayır yanıyor tişört ile dolaşıyoruz, oğlan buz gibi daha alışamadı sanırım bir de zayıflıktan ya bu durum

Hani haftada 200 gr almaları lazımdı ya başta, şu an 3.150+800 den yaklaşık 4 kilo olması gerekiyordu
Allahm yardimcin olsun canim kiloda alir sıkma canini daha yeni geldi eve annen yaninda kaliyo mu

Kizlar nerelerdesiniz

Bu ara keyisfisiz,moralsizim canim pek bisi yapasim gelmiyor :)
Zaten gecen gun Ayaz sabah basladi kusmaya, aksama kadar 3 kez kustu,burnundan bile, biraz ishal falan derken cok sukur atlattik sanirim. Ne olduysa salgin var herhalde
Siz nasilsiniz

X