Ben zaten etle yapıyorumseker000
Fasulye islamaya kalkip, baska islere dalip unuttum . Bu ara kafa bi milyon :)
Bu aksam deneyeyim bakalim becerebilecekmiyim. Etle yapsam guzel olurmu acaba
Senin oglan masallah iyi yiyo bizim ara ogunumuz pek yok yogurdu yemekle beraber yediriyorm her sefernde gunde 2 kase yogrt yiyoilknurrr22 seker000
Ya instagramda goruyodum bi ara ama cesaret edemedim bademli falam guzel olurmu diye.
Bademler sert olmuyomu oyle
Biz sabah yumurta,zeytin,sucuk vs kahvalto yaptik
Sonra yogurt,erik,incir,z.yagi,muz,avokado,cevizli bademli karisimi yedi. Vitamin bombasi tam :)
Uykudan uyaninca kuskus yapmistm onu yedi
Aksama etli lahana vardi
Aklima getirdiniz buraya yazmakla fasulye islayacaktim aksamdan hazirlayaym bari :)
Canim ben fasulyeyi hep haslyorum yarim saat 45 dk felan oyle pisiriyorm nohutu islatinca daha guzel oluyo ama fasulyede farktmiyoseker000
Fasulye islamaya kalkip, baska islere dalip unuttum . Bu ara kafa bi milyon :)
Bu aksam deneyeyim bakalim becerebilecekmiyim. Etle yapsam guzel olurmu acaba
Canim ben fasulyeyi hep haslyorum yarim saat 45 dk felan oyle pisiriyorm nohutu islatinca daha guzel oluyo ama fasulyede farktmiyo
Selam Canlar zar zor bugüne ameliyat tarihi aldık oğlum narkozu kaldıramadı açlık da fazla geldi gene ölümden döndü yavrum
Oğlumu koştur koştur çıkardılar Allahım nasıl koşuyorlar sezaryenliyim ya bir de yetişemiyorum peşlerine Zaten kızımı almadılar eşim ve kızım arabada kalmıştı oğlumu tekrar ambulansa bindirdiler gelirken normal gelmiştik ambulans sirenleri açtı bir gidiyor ben Hale’n daha koşuyorumarabaya yetiştim hemen biz de peşine takıldık geri hastanemize döndük müdahele edildi düzeldi oğlum moral olsun diye kucağıma da verdiler babasıyla sevdik biraz oğluma da iyi geldi galiba
Ömrümden ömür gitti gene bu kaçıncı hayati tehlike oğlumla eve dönünce biz nasıl uyku uyuyacağız ? Ayrıca bu ilk operasyon daha büyük ameliyat olacak ilerde
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Benimkide oyle yiyo canim anca tabletten felan biseyler acarsam ama bence yinede bilincli yiyo gbi cunku karnı doyunca kalkip gidiyo içeriseker000 ilknurrr22 bilmiyorum ki ya bir kere denedim ama pek fark olmadi gibi.
Biraz ugrastirici geliyor birde bana oyle, gaz yapmamasi icin suyudu dok yeniden hazirla falan :)
Ilknurcum cok sukur yemesine yer ama ya tv ya telefonla yer. Yoksa binbir turlu sebeklik yapip pesinde kosmam gerek.
Tv bakarak yemek yemek zaten bilincli yemek degilki oyle otomatige bagliyolar
Cok acsa biraz yer doymaya baslarken artik oturtabilene ask olsun :)
Masallah canim yogurt yiyosa ne guzel, ben hergun veremiyorum. Bitince yenisi gelene kadar biraz zaman geciyor
Sekerim denerim bakalim insallah beceririm
Sabah domatesli,biberli omlet falan yedik
Uykudan once yine yogurtlu karisimdan
Kalkinca mercimek yaptim onu yer
Aksama kv gidecek gibiyiz
Canim benim çok uzuldum yaa insallah hersey yoluna girer.Selam Canlar zar zor bugüne ameliyat tarihi aldık oğlum narkozu kaldıramadı açlık da fazla geldi gene ölümden döndü yavrum
Oğlumu koştur koştur çıkardılar Allahım nasıl koşuyorlar sezaryenliyim ya bir de yetişemiyorum peşlerine Zaten kızımı almadılar eşim ve kızım arabada kalmıştı oğlumu tekrar ambulansa bindirdiler gelirken normal gelmiştik ambulans sirenleri açtı bir gidiyor ben Hale’n daha koşuyorumarabaya yetiştim hemen biz de peşine takıldık geri hastanemize döndük müdahele edildi düzeldi oğlum moral olsun diye kucağıma da verdiler babasıyla sevdik biraz oğluma da iyi geldi galiba
Ömrümden ömür gitti gene bu kaçıncı hayati tehlike oğlumla eve dönünce biz nasıl uyku uyuyacağız ? Ayrıca bu ilk operasyon daha büyük ameliyat olacak ilerde
Kıyamam yaaSelam Canlar zar zor bugüne ameliyat tarihi aldık oğlum narkozu kaldıramadı açlık da fazla geldi gene ölümden döndü yavrum
İnşallah p.tesi hallolur canım .. sütün nasıl kesiliyor gülsima emmiyor mu emdikçe gelir belkiSelam Canlar cuma günü protezi takmayı denedik ama gene olmadı oğlum gene strese girdi solunumu filan sıkıntıya girdi tekrar makine bağladılar ve protezi çıkardılar cumartesi pazar böyle geçsin pazartesi deneyelim dediler protez ağzında kalabilirse emzirmeyi deneyeceğiz pazartesi olur inş bir de yarık damak biberonu oluyormuş onlar alın dediler işin kötü yanı benim gene sütüm kesildi pazartesi oğlumu görürsem geri gelir inşallah
İnşallah p.tesi hallolur canım .. sütün nasıl kesiliyor gülsima emmiyor mu emdikçe gelir belki
Emiyor da canım da yine de kesiliyorO da sinirleniyor işte gelmedikçe çekiştiriyor sürekli, bağırıyor filan
Canım benim yaa inşallah gelir sütünEmiyor da canım da yine de kesiliyorO da sinirleniyor işte gelmedikçe çekiştiriyor sürekli, bağırıyor filan
Iyi canim sen nasılsın bi gerginlik var bugun üstümde cok cabuk sinirleniyorum
İnsallah geri gelir canim incir yesene incir cok guzel sut yapiyo bol bol oglunun fotografina bakSelam Canlar cuma günü protezi takmayı denedik ama gene olmadı oğlum gene strese girdi solunumu filan sıkıntıya girdi tekrar makine bağladılar ve protezi çıkardılar cumartesi pazar böyle geçsin pazartesi deneyelim dediler protez ağzında kalabilirse emzirmeyi deneyeceğiz pazartesi olur inş bir de yarık damak biberonu oluyormuş onlar alın dediler işin kötü yanı benim gene sütüm kesildi pazartesi oğlumu görürsem geri gelir inşallah