- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448

Kizlar biraz baska konuya geciyorum ama tursu kurdunuzmu bu yil.
Benimki bu yil nedense uzerinde biraz beyaz kopuk gibi bisi topluyor.
Zararlimidir acaba onlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurdum canim 5 litrelik bi kavanoza kurmustum yarisi bitti bile bisey olmazds canim serin ve gunes görmeyen yerde durmasi lazm oyle olmamasi icinilknurrr22
seker000
Zararlimidir acaba onlar
Ben yapmadım canım cesaret edemiyorum ya tutmazsa diye..hazır alıyoruzilknurrr22
seker000
Zararlimidir acaba onlar
Canm tutmica bsey yok ki cok kolayBen yapmadım canım cesaret edemiyorum ya tutmazsa diye..hazır alıyoruz
Aynen kolay da bazen yumuşak filan oluyo annem çok güzel yapar mesela aynı malzemeyi koyduğu halde bazen tutmaz..k.valdenin elinden de hiç tutmaz mesela:)Canm tutmica bsey yok ki cok kolay
Bi test daha yap istersen canım..emzirmekten de olabilir.. korunuyor muydunuzKizlar bu arada benm adetim 9 gun gecikti 5. Gun test ypmstm bsy cikmadi olma ihtimali var mi yok mu blmyrm esim suan 2. Cocugu hic istemiyorum diyip duruyo hayırlısı olsun emzirmekten mi kaynaklaniyo acaba gecikmesi
Ya benmkide sert olur kuzum nasl yapysnz sizAynen kolay da bazen yumuşak filan oluyo annem çok güzel yapar mesela aynı malzemeyi koyduğu halde bazen tutmaz..k.valdenin elinden de hiç tutmaz mesela:)
Yapcam canim bi iki gun daha bekleyimde prezervatif kullaniyodk onuda biraktik canm esim korunuyodu oda emin deglBi test daha yap istersen canım..emzirmekten de olabilir.. korunuyor muydunuz
Emin değilse ihtimal vardır o zaman..prezervatif cidden zor bişi yaa..hayırlısı olsun canımYapcam canim bi iki gun daha bekleyimde prezervatif kullaniyodk onuda biraktik canm esim korunuyodu oda emin degl
Ya bilmiyorum ki o gun testi aldim tuvalete gitmistim zaten yeni afedersn hemen tekrardan yaptm esim beklemedi ardayida 9 gun gecikmeyle ogrenmstm hic test yapmamstm o gune kadar cok koyuda cikmamsti ikinci cizgi hayrlisi olsn ne diyim kiilknurrr22
seker000
Koridordaki dolaba koymustum, soba yandigi icin bende sicaktanmidir diye dusunmustum dun demek ondanmis.
Sagol canim, mutfakta yer bulayim bari
Stresten,emzirmekten kaynaklidir bence canim.
Olsaydi cikardi bence testte olmadi bi daha yaparsin test
Ama madem es korunmasi var ihtimal yok degil o zaman.
Valla yas aralari az olup, 2 cocuklu olanlari ayakta alkislamak lazim. Saglam psikoloji istiyor :)
PembeLokum canim guzel haberlerle gel insallah
Amin canim yarn yada obur gun bi daha yaparom artkEmin değilse ihtimal vardır o zaman..prezervatif cidden zor bişi yaa..hayırlısı olsun canım
Ya cok sevindim canim insallah cok uzun surmez hemen donersiniz evinizeSelamlar Canlar aldım vallahi aldımTen tene temas yaptık hem de oğlumu göğsüme yatırdım nasıl şaşırdı nasıl bana baktı durdu o boncuk gözlerini yediğim
Koklamaya çalıştım bol bol ya nasıl küçük nasıl minik Kızıma göre
Bazı önemli tesler yapılmış bugün beyin taraması ve metabolik tarama onların sonucunu bekleyeceğiz 1 hafta-10 gün bir de perşembe damak ölçüsü alınacak inşallah o yapılacak takılacak ve uyum süreci olacak ya onu bekleyeceğiz işte sanırım oğlum orada 1 ayını dolduracak
11 günlük oldu yavrum bugün. Ah çok tatlı çook hayırlısıyla bir kavuşsaydık evimize gideydik
Yaa çok sevindim canımm.. o da sevinmiştir annesinin kokusunu aldığı için yavrum benim..inşallah inşallah herşey yolunda gider Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde evinize dönersinizSelamlar Canlar aldım vallahi aldımTen tene temas yaptık hem de oğlumu göğsüme yatırdım nasıl şaşırdı nasıl bana baktı durdu o boncuk gözlerini yediğim
Koklamaya çalıştım bol bol ya nasıl küçük nasıl minik Kızıma göre
Bazı önemli tesler yapılmış bugün beyin taraması ve metabolik tarama onların sonucunu bekleyeceğiz 1 hafta-10 gün bir de perşembe damak ölçüsü alınacak inşallah o yapılacak takılacak ve uyum süreci olacak ya onu bekleyeceğiz işte sanırım oğlum orada 1 ayını dolduracak
11 günlük oldu yavrum bugün. Ah çok tatlı çook hayırlısıyla bir kavuşsaydık evimize gideydik
Gözün aydın canım Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah