- 30 Ocak 2015
- 17.534
- 13.082
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy kuzum nasil guzel kokuyodur o smdi sen yazinca bnm gozlerim doluyo burda allah yardmcnz olsn canim benim bi an once kavusursunuz insallahDün ziyaret günüydü zaten haftada iki günmüş salı ve perşembe
Gittik önce anneler girdi sonra babalar girdi işte oğlumuzun başına gittik bizim üzerimizde böyle ameliyat önlükleri, bone, galoş filan görmeniz lazım herkes yeşil yeşil :)
Küvözün camını açıp elini tutmamıza iZin verdiler oy oğlumun yumuşacık ellerine dokundum sırayla bir babası bir ben bir babası bir ben tuttuk ellerini
Bu perşembe cuma seyrimiz belli olacak beni çağırtacaklarmış emmeyi deneyeceğiz emebilirse emzireceğim ememezse hortum ile nasıl besleyeceğimi öğreteceklermiş
Geçici bir damak takılacakmış önce oğluma sonra da asıl ameliyatını olacakmış 10 kilo olunca
Yumuşak damağı yokmuş oğlumun söyledim mi yazdım mı bilmiyorum
İnşallah bu haftasonu eve gideriz artık zoruma gitmeye başlıyor sanki tek çocuğum varmış gibi hissediyorum Hale’n daha
Ağrılarım çok oldu ama çabuk ayaklandım galiba o da mecburiyetten kızımda 20 gün sonra dışarı çıkıp yürümüştüm oğlumda dün 45 dk yoğunbakım önünde ayakta sıramı bekledim düşünün işte artık yürüyebiliyorum rahatça hatta kızımı kucağıma bile alıyorum
Oy kuzum nasil guzel kokuyodur o smdi sen yazinca bnm gozlerim doluyo burda allah yardmcnz olsn canim benim bi an once kavusursunuz insallah
Ya canim ona dua et iste cok sukur ki kilosu iyi zamaninda dogdu dahha cabuk çıkarırlarSağol canım ah o kadar özledim ki onun kokusunu zaten daha doğru dürüst koklamamıştık kıyafetlerini koklayıp duruyorum işte cam küvözün içinde kokusunu alamıyoruz maalesef kucağa alma olayı da yok Yenidoğan kokusunu kaçırmadan kavuşsak bari erken doğmuş olsa bu kadar zoruma gitmeyecek normal zamanda doğdu bir de oradaki bebekler hep erken doğmuş 35 hafta 30 hafta filan hepsi minicik benim oğlum büyük Onlara göre
Bisey olmuyo canim aksine balik bayatsaa zehrlenmemesini engelliyomsilknurrr22 dalyan kofteyi merak ettim.bi bakayim
Ayran veya yogurt icince balik veriyomusun canim? Cok korkuyorum o ikiliden ya
Kanatsiz kuslari zaten sirf o Zeynep icin izlemeye baslamistim. Yillardir hastasiyim o kizin,nerde dizisi var izlerim :) oyunculugu falan cok dogal davraniyor
Bisey olmuyo canim aksine balik bayatsaa zehrlenmemesini engelliyoms
Tarif bu kızlar ince bi sekilde strecte aciyorz icine garnitur koyup rulo haline getryorz ustune bi kaasik yogurt bi kasik salca biraz siviyag karstrp suruyorz firina atiyorz 175 derecede pişiriyorz ocakta da sosunu yapyrz salcayi yagda kavuruyorz su ekliyorz tuz cok az karabiber sos civik olmick çok ama biraz kivamli olcak firindan cikinca kesip ustune dokuyoruz yaninada patates puresi pilav yapyrm ben seker000
Eki Görüntüle 2062540
Olue canim haslanmis yumurtada koyuyolar ama ben sevmyrm diye koymadim havucla patates koy kup kup haslayipAy canim sagol yazmissin, kiyma varsa evde deneyeyim bari bu aksama.
Bezelye yok yalniz icine yerine ne eklesem acaba, patatesle olurmu ki .
Ben bunu icine haslais yumurta koyup yapiyorum ama kucuk kofteler halinde
Oda cok guzel oluyor, ama sosla denemedim guzel olur kesin
seker000 emmek,disler vs baya etkiliyor canim istahi . Onlar yemegini bitirince sahsen ben o kadar doymus oluyorumki. Ben yemesemde olur o yesin derlerdi cidden oyleymis
Diziler iyi guzel ya ama iste bazilari cok etkiliyor insani.
Ben coj cabuk aglarim, dizideki bi icten aglasin, hele birbirini seven ciftlerden erkek aglasin bitttii hemen agliyorum
Olue canim haslanmis yumurtada koyuyolar ama ben sevmyrm diye koymadim havucla patates koy kup kup haslayip
Aynen kuzum guzel oluyo deneYokmus kiymam ya, ciger cikardim pilavla yaparim artik
Sahi sen sevmiyodun yumurta, kiyma alinca denerim.bakalim
PembeLokum ziyaret gunu diimi bugun
insallah iyidir
Güzel bişeye benziyor denicem ben deBisey olmuyo canim aksine balik bayatsaa zehrlenmemesini engelliyoms
Tarif bu kızlar ince bi sekilde strecte aciyorz icine garnitur koyup rulo haline getryorz ustune bi kaasik yogurt bi kasik salca biraz siviyag karstrp suruyorz firina atiyorz 175 derecede pişiriyorz ocakta da sosunu yapyrz salcayi yagda kavuruyorz su ekliyorz tuz cok az karabiber sos civik olmick çok ama biraz kivamli olcak firindan cikinca kesip ustune dokuyoruz yaninada patates puresi pilav yapyrm ben seker000
Eki Görüntüle 2062540
Aynen canımm inan o yiyince ben nasıl doyuyorum yaaAy canim sagol yazmissin, kiyma varsa evde deneyeyim bari bu aksama.
Bezelye yok yalniz icine yerine ne eklesem acaba, patatesle olurmu ki .
Ben bunu icine haslais yumurta koyup yapiyorum ama kucuk kofteler halinde
Oda cok guzel oluyor, ama sosla denemedim guzel olur kesin
seker000 emmek,disler vs baya etkiliyor canim istahi . Onlar yemegini bitirince sahsen ben o kadar doymus oluyorumki. Ben yemesemde olur o yesin derlerdi cidden oyleymis
Diziler iyi guzel ya ama iste bazilari cok etkiliyor insani.
Ben coj cabuk aglarim, dizideki bi icten aglasin, hele birbirini seven ciftlerden erkek aglasin bitttii hemen agliyorum
Ben bugün etli patates yemeği pilav yapmıştım
Oğlum iyi değil dua eder misiniz oğluma, dayanamıyorum. Allahım yardım et
Yaa ederiz canim benm allah sabir versin sana yavrunada saglik versin insallahOğlum iyi değil dua eder misiniz oğluma, dayanamıyorum. Allahım yardım et