- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
Üzülme canım yaa beniş hissetmesin..ne diyor gitme mi diyor ?
Gidemezsin diyor evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme canım yaa beniş hissetmesin..ne diyor gitme mi diyor ?
Ben yemek yedirirken izletyrm mecbur bide cok bunalinca ama esim sagolsun bak diye verdigimde hemen telefondan biseyler aciyoBen kendi çapımda tv izletmiyorum açmıyorum tv bizde baba izletiyor yaaw
Ben yemek yedirirken izletyrm mecbur bide cok bunalinca ama esim sagolsun bak diye verdigimde hemen telefondan biseyler aciyo
Aynısını arda da yapiyo biliyo msn bi de yalandan aglamis gbi yapiyo uzatyo optryo bayiliyormYa sorma bacaklar hep yara icinde,morluk desen hep var
Cani nasil tatliyla her yarasini gorusunde opturuyo,ah dustum falan filan :) cok hosuma gidiyor o hali :)
PembeLokum hadi bol sans canim haberdar et bizi.
Umarim uyumustur simdi :)
Bu arafa gunduz uykusunu 1e dusurebilirsim aynen,o inat ederse sende uyutmamakta inat et bir kez uyusun oglen sonra erken yatmaya baslayacak kesinlikle bak emin konusuyorum :)
Yemegi bitince hemen kapatyrm ac diyo tamam annem sonra accam diyip dikkatini dagtyrm napiyimBenim eşim de ona bırakınca telefonda video açıyor ya
İzlesin yemek yerken olacak canım
Neden ama belli ki çok zor oluyo senin için biz bile burdan anlıyoruz durumunu..Gidemezsin diyor evet
Canım yaa iyileşmek için en önemli şey dinlenmek aslında..ben de hastalandığımda bayramdı evi su bastı filan dinlenemiştim hiç uzun sürdü bi de emzirdiğimiz için antibiyotik te kullanamıyoruz..Kizlar bi dinlenemedm hastayım kvdeler bizde kaliyo evin kapilarini boyatiyolar bide esimin babannesi var yeni ameliyat oldu oglen yemek ayri yapyrm aksam ayri smdide banyo yaptrdm insallah yatcam arda uyanmazsa
Aynen canim uyudum biraz ev kalabalik olunca iste bitmiyo biraktm isi gucu benden daha mi onemliCanım yaa iyileşmek için en önemli şey dinlenmek aslında..ben de hastalandığımda bayramdı evi su bastı filan dinlenemiştim hiç uzun sürdü bi de emzirdiğimiz için antibiyotik te kullanamıyoruz..
Yok canim kvde dukkana gidiyo sabah calsyolar dün mutfagi feln o topladi allahtanPembeLokum ama yaani noluyo esine,cidden galiba dogum stresi asil esini sarmis durumda :/
Yalniz cok zor oluyor heleki karnin burnunda ..
Biliyorum yapmasi mumkun degil ama takmamaya calis duymazdan gel canim.
Kiz naapti uyandimi 10da, oyle oyle erkene alinca alisir bence
ilknurrr22 haha cok tatlilar getcekten :)
Ah annem demeleri nasil guzel cok sukur.
Bastira bastira icten soyluyor bizimki annnnnem diye ve ben tani bitiyorumm :) annecim diyo bazen
Canim ya kv yapsa ya yemegi bari. Seninlemi duruyor tum gun kv
Oy yatılı misafir en zor iş bir de küçük çocuğunla Allah kolaylık versin geçmiş olsun canımKizlar bi dinlenemedm hastayım kvdeler bizde kaliyo evin kapilarini boyatiyolar bide esimin babannesi var yeni ameliyat oldu oglen yemek ayri yapyrm aksam ayri smdide banyo yaptrdm insallah yatcam arda uyanmazsa
Neden ama belli ki çok zor oluyo senin için biz bile burdan anlıyoruz durumunu..
Annenler gelip kalsa bi süre sizde olmaz mı evin de müsaitti sanırım misafir için oda vardı rahat ta ederler hem senin yükün hafiflemiş olur sıkılmamış ta olursun eşin işteyken
PembeLokum ama yaani noluyo esine,cidden galiba dogum stresi asil esini sarmis durumda :/
Yalniz cok zor oluyor heleki karnin burnunda ..
Biliyorum yapmasi mumkun degil ama takmamaya calis duymazdan gel canim.
Kiz naapti uyandimi 10da, oyle oyle erkene alinca alisir bence
ilknurrr22 haha cok tatlilar getcekten :)
Ah annem demeleri nasil guzel cok sukur.
Bastira bastira icten soyluyor bizimki annnnnem diye ve ben tani bitiyorumm :) annecim diyo bazen
Canim ya kv yapsa ya yemegi bari. Seninlemi duruyor tum gun kv
Oy yatılı misafir en zor iş bir de küçük çocuğunla Allah kolaylık versin geçmiş olsun canım
Bizde de eşim Yen'i iş kurdu Ya başka şehirden arkadaşı geldi buraya yerleşecek ev bulamadılar daha 4 aydır bizde kalıyor artık bir ev bulsalar Doğum yapacağım nerdeyse yaw
Her sabah yeniden sözler veriyor üzmeyeceğim diye canım her gece bir şey buluyor kızacak bana
Yok uyandıramadım canım ben de uyanamadım çünkü 12.30da uyandı öğlen
4 aydirmi aboo, utanir ama insan ya 1,2 gun bile kalinca baskasinda sıkilip utaniyor insan birde hamilesin yani.
Esin uygun bi dille soylemeli bence canim cok sasirdim acikcasi :)
Ciddi misin 4 aydır sizde mi nasıl tartışıyosunuz onun önünde valla helal olsun sana eşin senin kıymetini bilmiyor..Ben eşimle kavga ediyoruz diye gitmek istiyorum Ya o yüzden kabul etmiyor canım seni her gün annenlere bırakır akşam alırım diyor
Şu an annemler de bizde kalamaz çünkü eşimin beraber iş kurduğu arkadaşı yaz başından beri bizimle kalıyor misafir odamız dolu daha ev tutamadılar