Hm hakkinizda hayirlusi olsun canim
Cok gecmis olsun bu arada insallah cabucak atlatirsiniz.
Propolis vermeyi denedin mi canim,veya cevrende veren varmi?
Nette goruyorum hep masallah kullananlarin cocuklari hic hasta olmuyormus.
Bala alerjisi var gibi bizimkinin haliyle vermek istesem bile bi dusunduruyor..
seker000 haklisin en iyisi bir tatsizlik olmadan ortadan kaldirmak kapanlari.. pek meraklilar herseye Allah korusun aman
PembeLokum canim sen bilirsin yine ama inan bana 1 hafta biraz ugras uykusu duzene girer.
Bak tavsiyem soyle saatini erken kur kizindan oncr kalk,hatta alarmla beraber oda kalkar belki.
Kizini uyandir mesela 9 gibi.
Oglen uykusuna yatir sonra 1 gibi.
Artik kac saat uyut bilmem ama zamanla ogle uykusu 2-3 saati bulacak emin ol.
Sonra artik aksam uykusuna 1 hafta sonunda munkunati yok dayanamaz 12lere kadar.
9-10 gibi al yataga .yat yanina artik emecekmi,yatakta yuvarlanacakmi bilmem ne zaman uyursa uyusun sen uyumus numarasi yap yeter.
Ben cok sukur masallah diyeyim 1,5 yildir nerdeyse sallamadan uyutuyorum oyle yanina yatiyorum ne zaman uyursa.
Gercekten 1 haftani bile almaz daha 2.gunlerde farki gorursun dayanamaz gec saate kadar.
Oglen gec kaktigi icin haliyle ben bile 12 dr kalksam aksam anca 2-3de uyurum.
Birde ilknurun dedigi gibi ac olma ihtinali var. Madem saginca sut gelmiyordu ,emince az geliyor diye dusunursek demekki bu kix ac.. inek sutunu icirmeyi denesen gece uyaninca mesela.
180ml falan iciriyorum ben uyananinca gece.
Oglan gelince duzen bozulacak diye dusunme sen bi kur duzenini o zaten dedigim.gibi istesede dayanamaz sadece biraz sabredeceksin .
Bu aksam bizimki 9:30 gibi baktim coraplarini cikarmis, yataga cikti, acti yatti bizi bekliyor
cok guldum, yani uykulari duzene giriyor demem bu iste,hep ayni saatlerde uyumaya basluyorlar sonra.
Hadi darisi basiniza