- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
Hoş buldum Allah bir yastıkta kocatsinHoşgeldin canım ben de 2015 ağustos geliniyim♡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldum Allah bir yastıkta kocatsinHoşgeldin canım ben de 2015 ağustos geliniyim♡
Yani arada bir tuzu baharatı tadıyoruz da iyi. çok şükür mutluyumOo genç evlenmişsin baya nasıl memnun Musun evlilikten
Hoşbuldum :)Merhaba canim hosgeldin :)
Amin cümlemizi inşallahhHoş buldum Allah bir yastıkta kocatsin
Evet ya uzun kollu giydiriyorm ben aksam yatarken ince pijamalarindan cami aciyoruz cunkuBelki de canım sıcaklar geri döndü çok terliyor habire üstünü değiştiriyorum..
PembeLokum seker000 ilknurrr22 sagolun kizlar. Dun bi gittim babam bahceye gommustu,son ictigi suyun icine cicek koyup yanina koymus Allahim nasil garibime gitti.. babamda cok agladi oda cok sever hayvanlari.
Anlayacaginiz baya etkiledi bizi bu durum.
Saglik olsun napalim, en azindan agrilari varsa kurtuldu diyorum artik kendimi teselli etmek icin
Lokumum son aylarin enerjisini yasiyosun bence, baya enerjili oluyor insan,biraksalar her yeri piril piril yapilir :)
Gelartik00 hosgeldin canim :)
Hoşbuldum tutkkuPembeLokum seker000 ilknurrr22 sagolun kizlar. Dun bi gittim babam bahceye gommustu,son ictigi suyun icine cicek koyup yanina koymus Allahim nasil garibime gitti.. babamda cok agladi oda cok sever hayvanlari.
Anlayacaginiz baya etkiledi bizi bu durum.
Saglik olsun napalim, en azindan agrilari varsa kurtuldu diyorum artik kendimi teselli etmek icin
Lokumum son aylarin enerjisini yasiyosun bence, baya enerjili oluyor insan,biraksalar her yeri piril piril yapilir :)
Gelartik00 hosgeldin canim :)
Tekrar başın sağolsun canım ben evcil hayvan edinmiyorum bu nedenle Ya çünkü ölüyorlar yani illaki bir kaç yıl sonra çocuklar evcil isterse napacağım bilmiyorum
Evet canım gene bir enerji geldi bana gene hayırlısı
Diimi ya..bana kalsa evi hayvanat bahcesine cevirecegim .. alisinca zor geliyor iste sonra
Nasil bisi soyledimi dr sezeryan icin tarih falan
Gecen kuzenim gununu gecirdi 3,4 gun.. en son kendi istegiyle gitmis dr serumla merumla dogurtmuslar cok sukur :)
Gunu gecince zor ya, ilk cocugu yine gecikti boyle demekki hamilekikler az cok benziyor yine ilkiyle :)
PembeLokum yaa deme almismi pozisyonunu hadi hayirlisi canim ama gelmez bence erken,beninki yanlis hatirlamiyorsam 6.aylardan beri dogum pozisyonundaydi ama tabi asagi inince az kaldi falan diyolar "cok bilmis teyzeler"..
Allah bilir hayirlu zamanda saglicakla gelsin insallah
Aynen haftayi doldurunca baya zordur.
Senin esin ne istiyorki durduk yere.. dogum telasi falanmi sardi dicem ama ..
Gorumcenin getirdigine ise sadece guluyorum
Ali Kemal icinmi aldi acaba ama kiz kiyafetiyse tabi sacmalik otesi.. esin almamistir bence canim esin alsa Gulsimaya gore alir neden kucuk alsin ki..
Veya dogacak olan cocugu kizmi saniyor kucuk getirdi..
Secenek cok tabi ama cok sacma yani yaptigi :)
ilknurrr22 canim bugun seninmi dogum gunun vardi
umarim yanlis hatirlamiyorumdum iyiki dogmussun canim,sevdiklerinle nice guzel senelere insallah
14uydu canim ama yinede tesekkur ederim :)PembeLokum yaa deme almismi pozisyonunu hadi hayirlisi canim ama gelmez bence erken,beninki yanlis hatirlamiyorsam 6.aylardan beri dogum pozisyonundaydi ama tabi asagi inince az kaldi falan diyolar "cok bilmis teyzeler"..
Allah bilir hayirlu zamanda saglicakla gelsin insallah
Aynen haftayi doldurunca baya zordur.
Senin esin ne istiyorki durduk yere.. dogum telasi falanmi sardi dicem ama ..
Gorumcenin getirdigine ise sadece guluyorum
Ali Kemal icinmi aldi acaba ama kiz kiyafetiyse tabi sacmalik otesi.. esin almamistir bence canim esin alsa Gulsimaya gore alir neden kucuk alsin ki..
Veya dogacak olan cocugu kizmi saniyor kucuk getirdi..
Secenek cok tabi ama cok sacma yani yaptigi :)
ilknurrr22 canim bugun seninmi dogum gunun vardi
umarim yanlis hatirlamiyorumdum iyiki dogmussun canim,sevdiklerinle nice guzel senelere insallah
Geçmiş doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara♡14uydu canim ama yinede tesekkur ederim :)
Sagol canimGeçmiş doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara♡