- 5 Şubat 2012
- 3.977
- 2.596
- 373
30 Temmuzda düğünümüz oldu, çalışıyorumçorumdayım hatta bir ilçesinde küçük biryer bazen çok sıkıcı olabiliyor, gerçi hiç sıkılmaya vaktim kalmıyor ev iş arasında mekik dokumaktan :) 23 yaşındayım bu arada siz?
hmm olsun sonunda gelmişsin memleketineeKızlar akşama ne yaptınız ki acep?
sıkılman normal , çalışmak istiyorsan bence de çalışmak en iyisibende 26yasindayim evlenip izmire yerlestim 1senedir calismiyorum dugun dernek sonrada biraz evlilimin tadiji cikartiyim dedim ama artik sıkılmaya basladim yavas yavas is ariyislarina giristim esimde aksamlari gec geliyor iyice sıkılıyorum
Canın yapmak mı istemiyor ne yapacağını mı bulamadın.. Pirinç pılavı , tereyağlı bence muthiş gider,,, sever misin kiAmin inşallah canım, bende patatessiz taze fasulye yaptım da yanına bişey yapasım gelmiyor
sıkılman normal , çalışmak istiyorsan bence de çalışmak en iyisi
Amin inşallah canım, bende patatessiz taze fasulye yaptım da yanına bişey yapasım gelmiyor
hadi ya ama benim ruya kesin cok.dusundugumdendir :)Ah o ruyalar bende hamile oldugumu ogrenmeden once gormustumm
Taze gelinleriz canım yaBugün ilk iş günüm eşimin belli mesai saatleri olmadığı için kimseyedi tanımıyorum ben istedim çalışmak birikimimiz olsun istedim evde yaptığım birşey yok zaten Öncesinde de tanistigimiz için sanki hep oyleymisiz gibi hissediyorum; ) ev işlerinde bocaladim biraz şimdi çözdüm mantığını
Tünaydin kizlaaaar :)
Nedir bu rüyalar böyle.Dün gece ben de rüyamda kendimden kan alıyordum..Hastaneye gidiyoruz, hamilelik için kan tahlili yaptıracakmişiz, iki tane şu kan tüplerinden tutuşturuyorlar elime şu odaya geçebilirsin diyorlar..Alıyorum tüpleri, kendi damarımi bulup batiriyorum iki kolumdan da, her yere fışkırıyordu yaa :/ hayrolsun diyeyim :)
ayy canim sorma bende sabahlari kalkinca cok usuyorum 7 de kalkiyorumKızlar muhabbet akmış gitmiş, yeni gelen de olmuş hoşgeldiniiiz :)
Üşümeye başladım sanki ben havalar soğumaya başladı
Nasılsınız kızlar
Hayirli zaman degilmis demek ki canimbugün test yaptım kızlar ama sonuc negatif
Selam kızlar bende 2014 haziran geliyim hatta bgn tam 3 aylık evliyim
bende size katılabilirmiyim :)
Kızlar akşama ne yaptınız ki acep?
Nasilsin canim seninle.tanismamistik dimi eda ben 23 yasindayim 4 aylik evliyim istanbulda ysaiyorum ve ev hanimiyim :)Günaydın canım İnşallah İnşallah:)
bende iyiyim canim cok sukur :) alistim ben artik 7 de kalkiyorum boyle daha iyi oluyor :) insan uyudukca sersemlesiyor :)Teşekkür ederim iyiyim, sen nasılsın? bende 23 yaşındayım, 1,5 aylık evliyim çorumda yaşıyorum ve çalışıyorum, ne güzel ev hanımısın uykun yok mu ben olsam hemen yatardım eşimi işe gönderdikten sonra :)
Hayırdır o kadar çalıştın? valla ben ceset gibi gezerdim sanırım ortalıktayine de pozitif enerji veriyorsun bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?