Iptal etttim iptal ettiiiiim varya sabah oyle mutsuz uyanmistimki tekrae aradim dedim.boyle boyle disco oldugunu bilmiyodum altinda tabi kadin garip bir tavirla iptal etti ama neyse cokta lulu cok sukur o kadar sevindim rahatladimki anlatamam ya.. daha guzel yerde,daha guzel ve uygun otel bulduk en azindan mutfagi var ,modern cok sukur insallah artk problem cikmaz.
PembeLokum ya canim senin gittigin gibilere baktim ama ben daha cok plajini kullanip, aksam uzeri cikip sokaklarini va gezmeyi seviyorum.. yani onca para verip orda cok zaman gecirilmeyecek oyle olunca degmiyor.
Apartotel ariyodum buldum cok sukur.
Sabah o denizin uzerinden kalkan buhar icin denize yakin ariyorduk, nasipse gunes dogmadan onceydi galiba o buhar her sabah kalkip biraz dolasicaz bakalim hasta olmazsak tabi
I ilknurrr22 a ne alaka ya aynen cocukla memlekete gittiniz,tatile neden gidilmesin.millet nerelere gidiyor ,yurt disina bile cikiyor..
Nolacakmis 1 hafta onlar idare etse .
Esin israr ederse gerci sanki esine bkiyor bu is, ama yine cok sacma cocuk gibi izinmi alacaksiniz sanki gitmek icin
nehirnil111 ya aynen ama bazi odalar var inan bir bakip birdaha bakasi gelmiyor insanin,icini daratliyor insanom tatili zehir olur zaten. O yuzden gunlerdir 1 haftabolacak nerdeyse o kadar arastirdimki .. biraz ici disi modern olsun istiyor insan yine.
Bu arada bozcaadayi merak edip baktim 3 saate falan geliyor burdan en yakini daha dogrusu belki bir gun bir cesaret gideriz :)
Sadece vapur ne kadar surede geciyor karsiya varmi bilgin?