- 30 Ocak 2015
- 17.408
- 12.356
- 29
Insallah bi sorun olmaz canim benim direk karsimda hastane var ordada dis bolumu varms ama hic gitmedm o yuzden blmyrm oraya gtsem mi gtmesem mi bi dahaki ay yine kadin doguma gitcem 18 ay doluyo bakalm ne dicekGit canim erteleme
Dis dedikce artik moralim.bozuluyor cidden.. aylarca gittim bak disciye 3 tane yapti ama dokununca agri var,kanal tedavisi yapti hemde ..simdi ikisi acilacak disci degistirdim..
Yasadigim yerde olsa sorun degil ama gel.git o kadar zor oluyorki napicam dusun dusun bir hallerdeyim.. habire abime veya kaynima goturmeleri icin rica ediyorum ama nereye kadar..
nehirnil111 ya sorma ..oturma odam bari serin oluyordu su son gunler oyle sicak oluyorki..
Bugun 39-41 civari veriyor sicakligi tam tatillik
Gidecekmisiniz baska tatile falan bayram tatilini saymazsak
PembeLokum ay gecmis olsun canim, usuttunmu acaba
Hamilesin ya o yuzden daha cok yorulmussundur canim, birde Gulsimanin asil hareketli donemi basliyor haliyle habire yurutme cabasi vs zor simdi.
Yurumeyi ogrenince rahat edersin biraz daha
Ya oylemi benziyor dimi bana
Genelde benzeten yok bana cok nadir ayni babasi azcik abime benziyor bazen
napalim canim birinci gun akraba ziyaretleri vs, ikinci gun zaten ise gitti esim,abimler fln.. hic ama hic eskisi.gibi olmuyor ya ne guzel tuum sulale toplanirdik bize gelirlerdi/babaannemle bir bahcede oturuyodk ona geliyolardi daha dogrusu/ .. simdi hic tadi tuzu yok
Bu arada artik arda gece 2 kez kalkiyo bayramda az emdi yaa alsti heralde cok sukur masallah deyimde nazar degmesin