- 30 Ocak 2015
- 17.408
- 12.356
- 29
Benmkide hic kabiz olmuyo yaa bi ilk ek gidaya gectigimizde cok zorlaniyodu yaparken smdi masallah valla biktim gunde 3 4 temizlettrmiyoda bgn alistirma kilodu giydrdm biraz acik dursin diye bi baktim kaka yapms ay midem alt üst oldu attim oylece cope poposunu felan zor yikadm kaka yapmamstr diye direk cikaryodm her yerine bulasti ondanda zyf iste arda az yiyo ama cok yapiyo anlamiyormYa gunlerdir resmen otel ariyorum ve bulamiyorum, basim catliyor inanin
tatile gidecektik ayin sonuna dogru .. ya pahali, ya uygun ama odalari eski..
2 otele rezervasyon yaptik iptal ettik biri sitede yanlislik olmus o tarihler bos degilmis..biri icimize sinmedi ..
Bir yandan diyorum otelin onemimi var tut birtane, gerisini orda yemene icmene harca.. bir yandan birkere gidiliyor guzel bir yere git diyorm inanin cildircam artk..
@seker000 ya basladi dugunler, duygulaniyor insan hakkaten hele ill dansi falan ederken.
Ben misal kina oluyor sokakta ordaki muzigin sesinden bile duygulanip el alemin kinasi icin bi ic cekiyorum, gozlerim doluyor gercekten
Yuksek ses muzik duygulandiriyor beni aslinda neden bilmem
PembeLokum bugun burasi esiyoor
yagmur yagacak gibi ama hakkaten gunlerdir ne sicakti ne sicaktii..
nehirnil111 aynen aslinda guzel fikir. Aile ile gidilce guzel oluyor aslinda kalabalik :)
I ilknurrr22 ya masallah aman yapsin canim ya bizimki bana cekmis herhalde.. bu aralar ozellikle bir gun yapiyor?bie gun yapmiyor kakasini.. zor yapiyor ..halbuki sindirim aistemi icin dikkat ediyordum benim.gibi olmasin diye.
Nesquik vermistim sutle su kasikla.yenenlerden onu ne zaman yesem kabiz oluyordum, kesin o yapti cok duzensiz oldu keske yedirmeseydim
Bizde bakiyoruz otellere bakalim gideblcek miyizi ama sanmiyorm esim baabasinin yaninda calstgi surece biz hic biyere gidemeyiz