2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ayrıca o kaslı, vücutlu, zayıf olcak ben hantal şişman olcam.... Ayy yok yokk valla benim gibi kıskanç bir insan için feci bir durum... Evde de nereye kadar vücut çalışabilirsin ki:)

Havalar biraz ısınsında, görümcemle yüzme kursuna yazılcaz, hafta sonları nasıl olsa hep ordayız bari değerlendirmiş oluruz.. :)

:KK48::KK48::KK48: Bence de tabıkı de olmaz öyleee :))

Hmmm bak o çok güzel olur, hem stres atılır hem zayıflanılır. :)

:KK48::KK48::KK48: Bence de tabıkı de olmaz öyleee :))

Hmmm bak o çok güzel olur, hem stres atılır hem zayıflanılır. :)
Ayy inşAllah canım yaa, hani sadece zayıflamak değil de sıkılaşmak istiyorum ben daha çok, diyetle birlikte sporda şart bu nedenle...:)

Valla kebap , saçma ama bence gayet güzel :))))

Hee yok canım daha önce geldiler de bu kez bana degıl merkezde amcam var ona gelecekler, biz de oraya gidicez orada kalıcaz. :)

Bi elektirk gitti burda, katılmadım aranıza muhabbetin dibine vurmusunuz yıneee :)) Stres yapma cancagızm odaklanma da , Rabbım hayırlı zaman ne zamnsa o zaman nasiıp et bize de, akısına bırak.Vee olumsuz seyler de düşünme, sonucta daha yeni niyetıne girdiniz.Sen hap kullanmıyordun demi?

Ayrıca canım su tetra yapragı konusunda hıc bır fikrim yok, ne desem yalan olur şimdi.

he olsun canımhasret gidermiş olursunuz hem:KK19:
öyle canım Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inşallah her isteyene..
hap kullanmıyordum canım, buarada hani artık korunmuyoruz ya hormonlardamı değişiklik oldu aceba hiç hiç sevmediğim yemeklerin kokusu burnuma geliyo resmen,canım çekiyor,iştahım desen oh miss..
nedenini bilemedim..:kk77:

tetra yaprağındanmıı,zeytinyağındanmıı Allahıma binlerce kez şükürr ağrılarım geçtii..:nazar: 1 haftadır ne çektim yaa, keşke daha önce yapaydım bunları..
ama bari reglim geçene kadar oturmayayım zararı olur belki

Valla işe götürmezse akşama da o yemeği yemek zorunda kalıyor:) Yani her halukarda yiyecek.. Bazen hergün ayrı yemek yapmıyorum çünkü.. Kendisi öyle dedi yorma, biraz fazla yap iki gün yiyelim diye... Bence sırf kilo almak istememekten dolayı böyle.. Spora yazılmak istiyor ama ya bensiz ya hiççç.. Bayanlara da saatlerimiz uyuşmuyor ben gidemeyince o da gidemiyor maalesef ki:)

canımcım benim eşimde yanına yemek koymazsam kızar, maşallah herşeyide yer, hazır yemeğe doymuş, evde ne varsa yanına götürür..
hatta bigün meltemim kusuruma bakma pasta yapmıştım,annemler gelecekti daha dilimlemedim bile sen al koca pastayı, güzelce paket yap al eline götür.. son anda kapıda farkedim almıştım:KK48:

ufak tefek yanında atıştıracak bişiler yapablirsin mesela, aç kalmakla zayıflanmıyokii:KK51:

hap kullanmıyordum canım, buarada hani artık korunmuyoruz ya hormonlardamı değişiklik oldu aceba hiç hiç sevmediğim yemeklerin kokusu burnuma geliyo resmen,canım çekiyor,iştahım desen oh miss..

tetra yaprağındanmıı,zeytinyağındanmıı Allahıma binlerce kez şükürr ağrılarım geçtii..:nazar: 1 haftadır ne çektim yaa, keşke daha önce yapaydım bunları..

canımcım benim eşimde yanına yemek koymazsam kızar, maşallah herşeyide yer, hazır yemeğe doymuş, evde ne varsa yanına götürür..
hatta bigün meltemim kusuruma bakma pasta yapmıştım,annemler gelecekti daha dilimlemedim bile sen al koca pastayı, güzelce paket yap al eline götür.. son anda kapıda farkedim almıştım:KK48:

ufak tefek yanında atıştıracak bişiler yapablirsin mesela, aç kalmakla zayıflanmıyokii:KK51:
Heheh ayy koca pastayı mı götürüyordu, ne güldüm:KK48:
Aynen aç kalmakla olmuyor, bu sefer akşam bastırıyor o zamanda rahat edemiyor :KK43: bu işe bir çare bulmam lazım, dediğin gibi pasta börek olunca götürüyorda, yemek götürmüyor bari o tarz şeyler yapayım da aç kalmasın kocişkomm üzülüyorum yani bende...

Hmmm olabilir, illaki bir etkisi olur bence vücuda, ne güzel işte onların vitaminlerinden mahrum kalmış olmazsın :)) ben de ananas hiç sevmezdim, geçen haftalrda ananas cekmişti canım :)

Geç meç en azından bilgin olmuş canım, sevindim.Belli olmaz belki.

Yalnız eşinin yaptıgı ne komıkmiş :)) Ne güzel adam bayagı byagıı seviyormuş yaptıklarını :) Senin eşin ne iş yapıyordu canım? :)

Heheh ayy koca pastayı mı götürüyordu, ne güldüm:KK48:
Aynen aç kalmakla olmuyor, bu sefer akşam bastırıyor o zamanda rahat edemiyor :KK43: bu işe bir çare bulmam lazım, dediğin gibi pasta börek olunca götürüyorda, yemek götürmüyor bari o tarz şeyler yapayım da aç kalmasın kocişkomm üzülüyorum yani bende...

aynen aynen, :KK48:
bencede canım yani haftada 1,2 kere götürse yine bişii canım.. insanın içi rahat etmiyor açmı tokmu , hadi aç bırakmazlar kendılerını ama :KK51:

Hmmm olabilir, illaki bir etkisi olur bence vücuda, ne güzel işte onların vitaminlerinden mahrum kalmış olmazsın :)) ben de ananas hiç sevmezdim, geçen haftalrda ananas cekmişti canım :)

Geç meç en azından bilgin olmuş canım, sevindim.Belli olmaz belki.

Yalnız eşinin yaptıgı ne komıkmiş :)) Ne güzel adam bayagı byagıı seviyormuş yaptıklarını :) Senin eşin ne iş yapıyordu canım? :)

diimi bende etkisi olduğunu düşünüyorum.. ye canım ye canın çeker çekmez ye, bebiş beslensin güzelce:nazar::emir_bebek:

:KK48: genelde tatlı türlerini güzel yaparım canım ama diğerlerinede yeni yeni alışıyorum işte.. annemdeyken toplasan 3,5 kez yemek yapmışımdır..
şimdi daha kolay geliyo, evde anne olmayınca yanii mecbren yapıyosun, ama buna şükür hiç yapmamış halimle yanii bayağı iyiymişim:nazar::KK16:

berber canım eşim

aynen aynen, :KK48:
bencede canım yani haftada 1,2 kere götürse yine bişii canım.. insanın içi rahat etmiyor açmı tokmu , hadi aç bırakmazlar kendılerını ama :KK51:

diimi bende etkisi olduğunu düşünüyorum.. ye canım ye canın çeker çekmez ye, bebiş beslensin güzelce:nazar::emir_bebek:

:KK48: genelde tatlı türlerini güzel yaparım canım ama diğerlerinede yeni yeni alışıyorum işte.. annemdeyken toplasan 3,5 kez yemek yapmışımdır..
şimdi daha kolay geliyo, evde anne olmayınca yanii mecbren yapıyosun, ama buna şükür hiç yapmamış halimle yanii bayağı iyiymişim:nazar::KK16:

berber canım eşim

Anne evinde pek bir şey yapmayan aslında daha özenli daha güzel yapıyormuş bır hevesle.. :) Ohooo daha cok vaktın var , erbabı olursun mutfagın. :)

Hadi ben acıl cıkıyorum kızanlar, merkeze gecicem..Görüşürüz kendinize cooook ıyı bakın :))

Anne evinde pek bir şey yapmayan aslında daha özenli daha güzel yapıyormuş bır hevesle.. :) Ohooo daha cok vaktın var , erbabı olursun mutfagın. :)

Hadi ben acıl cıkıyorum kızanlar, merkeze gecicem..Görüşürüz kendinize cooook ıyı bakın :))

öyle sanırım canım :KK28:
hadi git bakem, öptükk:KK15:

Günaydııııın...Aman da aman kimleri görüyoruz, uzun zamandır yoktunuz kızlar. SirriEyvan SirriEyvan ve CennetiMelegiM CennetiMelegiM hala kayıptalar.

Nasılsınız? :) MutluBulut_ MutluBulut_ cımmm hayırdır, ne oldu ki öyle? :)
Hadi ya onlarda mi gelmiyorlarr neden acaba
Kuzum. Enim telefonum girmiyordu nete esimden giriyordum simdi telefon aldik ondan girebilcemm tabi bunada int yetmicek galiba bakalim eve almayi dusunuyoruz ama ne olacak.
Bu arada kizlar ya camlari silecektim bugun mutfak ve salon halimi yikamaya verecrktim ama yagmuru gorunce kaldim pofff

kızlar günaydıııın:KK28:
hava nasıl sizin oralardaa, dün çok korktum yaa.. nasıl yağdı,nasıl fırtına..
buralarda fazla fazla böyle olmuyodu alışık olmadığım için sanırım korkudan midem bulandı dün hep:KK51:

buralarda fazla fazla böyle olmuyodu alışık olmadığım için sanırım korkudan midem bulandı dün hep:KK51:
Günaydın canım benim, valla haberlere baktım bende Edirne'den Çanakkale'ye kadar olan yerler çok feciydi, burda da vardı rüzgar ama o kadarda değil tabi...
Şuan hava harika tam yaz havası denilebilebilir. Ama benim hala uykum var:KK43:

edaam edaamm çok sevindiim:KK76:
güle güle kullan kuzum telefonunu, MB lar bitince,yavaşlar eğer sınırsızsa girebilirsin ..

günaydın canım:KK25:
nasılsın

Evett kuzum sonunda sagol suan 2 gb var ama hizli gidiyo. Esim pc almak istiyor tabi bende istiyorum o zaman internet alicaz eve girmektede sinir olmaz ama vadafoneden mi alsak karsi komsuyla ortak internet mi kullnsak onu dusunuyoruz.
Ayy havalari sorma dun burdada bir firtinaaa bugunde bir yagmur benim cam silme yalan oldu kalkayim haftalik temizligi yapayim bafi diyodum uzandim kaldim.
Bulantimi bisi varmi yoksa tutkum ben bu ara yine cok cooook istiyorum yaaa

X