Erkeklerin içinden mi izleyen varmış?Seni çok çok iyi anlıyorum canım, ben de on böcek içine tek çiçeğim :))) Çok kısıtlı oluyor yani muhabbetler.İlk defa bugun biri bu tarz benimi izliyormuş, onunla muhabbetim oldu biraz daha resmiyetin dışında :)
evet eşiyle beraber bakıyormuş :)) hatta esra erol da ziliyormuş.. kavgaları hoşuma gıdıyor dıyoErkeklerin içinden mi izleyen varmış?
Günaydın canım, valla bende izliyordum ama eşim sevmiyor maalesef ki bende soğudum, o gelene kadar ikinci bahar var ya taaaa eskilerden onu izliyorumm.... :)evet eşiyle beraber bakıyormuş :)) hatta esra erol da ziliyormuş.. kavgaları hoşuma gıdıyor dıyo
Günaydııııın..Hmmm dogru ben de eşimle aynı saatte evde olsaydım izleyemeyebilirdim :) Ay evet o yayınlanmış kanaltürk te ama izlemedim, ne izlerdik zamanında. :)Günaydın canım, valla bende izliyordum ama eşim sevmiyor maalesef ki bende soğudum, o gelene kadar ikinci bahar var ya taaaa eskilerden onu izliyorumm.... :)
Evet hiç kaçırmazdık bizde, nurgül yeşilçay çok değişmiş en çok o dikkatimi çekti :)Günaydııııın..Hmmm dogru ben de eşimle aynı saatte evde olsaydım izleyemeyebilirdim :) Ay evet o yayınlanmış kanaltürk te ama izlemedim, ne izlerdik zamanında. :)
Hadi yaaa e küçüktür orda :))Evet hiç kaçırmazdık bizde, nurgül yeşilçay çok değişmiş en çok o dikkatimi çekti :)
Ayy evet daha genç kız 18-19 yaşında gibi :)Hadi yaaa e küçüktür orda :))
Dimi yaa :) Benim de lise zamanımdaydı galiba, öncesi de olabilir anımsayamadım :)Ayy evet daha genç kız 18-19 yaşında gibi :)
En az bi 10 yıl olmuşturda fazlası bile vardır:) o yıllara dönmek isterdim şahsen..Dimi yaa :) Benim de lise zamanımdaydı galiba, öncesi de olabilir anımsayamadım :)
Sınavların bitti mi? Öğrencilerin korkulu sorusu, yeter gari diycen artık biliyorum da merak ediyo insan, birkaç gün geçince takip de edemiyorum :)
Bende iyilik sağlık..Saat beş olsa da , eve gitsem bu tarz benim e takılsam diye bekliyorumsizden izleyen var mı?? ?geçen sezon izlemedim de bu sezona açaip takıldım ben yaa :)) Bir de Cemil İpekçi ye bayılırım, sırf o adam için izlemeye başladım, iyice sardı İşte bir yandan kitap, bir yandan iş güç devam :)
En az bi 10 yıl olmuşturda fazlası bile vardır:) o yıllara dönmek isterdim şahsen..
Kim çocukluğunda olmak istemez ki... Çok zor şartlarda büyüyenler bile isterler diye düşünüyorum... Hayırdır canım neye borçluyuz bu keyfi bakalım?O yıl olduysa ben ya orta son ya lisedeyimdir..Evet ben de hem de nasıl isterdim. :/ O zamanlar ananem, teyzem, annem, babam, kardeşim birlikte yaşıyorduk Üsküdar da..Hayatımda her yönden en mutlu olduğum dönemdi.. Çok ama çok özlüyorum..Ah ah..Efkar bastı.Ama bugün çok güzel bir gün o yüzden keyfim kaçmayacak. :)))
gururlanarak söyliyiiim şimdiye kadar 3 tane vardı geçmişim hepsinii..
ilkinde 1 cümlecik yazdım ama almışım yine dün öğrendim nasıl oldu hiiiç bilmem.. derslerini hiç kaçırmıyorum belki ondandır..
daha 1 tane var canım, ve 1 tanesindende kalmıştım, toplam 2cik..
inşallah onlarıda geçerim, kalmış olduğumkine 4.kez giricem nasipse artık, nezaman verir artık bilmem
izlemezmiyimm il sezon bende sonlarına doğru izlemeye başladım, şimdide izliyoorum ama tv8 dekkini.. öz,has,gerek bu tarzı
belki diğerine alıştığım için show'dakiler yapmacık geliyo bana.. keşke iki kanaldada olmasaydı, böyle olunda çevremde bazıları birine bazıları birini izliyo konuşamıyoruz tv8 dekinii
Evet canım katılıyorum kesinlikle..Çocukluğun verdiği o mutlulukla hiçbirsey gözünde olmuyor insanın..Kim çocukluğunda olmak istemez ki... Çok zor şartlarda büyüyenler bile isterler diye düşünüyorum... Hayırdır canım neye borçluyuz bu keyfi bakalım?
Maşallah cancağzım tebrik ederiiim .:)) Bazen hocaların gözüne girdiysen yeter ki bir cümle de olsa kağıdı doldur, gerisi hocanın insiyatifine kalmış.Ki demek ki devamlılığa önem veriyormuş :)
:)) Ben de bir derste öyle takılıp kalmıştım.İlk sefer ortalamam 90 dı ama devamsızlıktan kaldımİkincisinde devamsızlık yapmadım ama notum geçme notunun altındaydı Üçüncüsünde artık geçmiştim çok şükür, ama gectigimi öğrendiğimde evin içinde hoplayıp zıplamıştım .. :)) Sen de inşallah canım 4. de artık kurtulursun.İyi iy gözünaydın son ikiyi de atlattın mı rahatsın.Ama sanki uzun sürdü yaa iki haftaya mı yaymışlardı sizin sınavları?
Hmmm yaa bana da öyle gelmişti ama şuan show dakiler öyle bir sardı ki anlatamam daha eglenceli geliyor diğerlerine göre.Bence de keske iki tarafta da olmasa da show a bakabilseydin. :))
Evet canım katılıyorum kesinlikle..Çocukluğun verdiği o mutlulukla hiçbirsey gözünde olmuyor insanın..
Ay bilmiyorum bugün böyle ayaklarım yerden kesik sanki :))) İki sabahtır çok daha dinç uyanıyorum, , eşimle biraz daha uzun kahvaltı yapıyoruz, bilmemki onun etkisi mi var. :) Bence etken çok ayrıca bugun cuma son iş günü,hava güneşli ışıl ışıl, akşama merkeze inicem. Bizim amca kızının minik bebişi görüceem..Sonraaa yarın annemler gelecek, vs vs .. :)))
Oooo daha ne olsun keyifli olabilmen için, bütün nedenler varmış, MaşAllah MaşAllah canım benim, buralarda havalar güzelleşti, eşimle kahvaltı yapamadık, kalkamadım bir türlü yataktan, içim tuaf oldu, üzüldüm bende adamı aç gönderdim diye, çünkü o benden daha küçük bir ilçede çalışıyor, git gel yapıyor ve öğlen yemek yiyecekleri bir yerde yokEvet canım katılıyorum kesinlikle..Çocukluğun verdiği o mutlulukla hiçbirsey gözünde olmuyor insanın..
Ay bilmiyorum bugün böyle ayaklarım yerden kesik sanki :))) İki sabahtır çok daha dinç uyanıyorum, , eşimle biraz daha uzun kahvaltı yapıyoruz, bilmemki onun etkisi mi var. :) Bence etken çok ayrıca bugun cuma son iş günü,hava güneşli ışıl ışıl, akşama merkeze inicem. Bizim amca kızının minik bebişi görüceem..Sonraaa yarın annemler gelecek, vs vs .. :)))
Heheh ne değişik birşeymiş yaaa fatura geliyor diye okul yokk:)inşallah canım yaa..
hakkaten hoplanmayıp zıplanmayacak gibi değilki..devamsızlk oluncaevet problem oluyo amageçmiş bitmiş senin çok şükür
bizim 1 ay sömestr oluyo canım, o 1 ay içinde sınavlar oluyo.. geçemediklerimiz olursa yaza tekrar giriyoduk sınava,ama bu yıl okulda klimalar çalışıp fatura yüklenmesin diye marta kadar evdeyız, o yuuzden kaldığımız derslerdende marta kadar sınav olucak işte..
nekadar saçma diimi, en azından karda kışta evdeyiz bari