- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
Heheh ne değişik birşeymiş yaaa fatura geliyor diye okul yokk:)
Bu arada başarılar dilerim canım sana keyfini sür o zaman :)
sorma sorma düşün ne biçim okul,ne biçim devlet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heheh ne değişik birşeymiş yaaa fatura geliyor diye okul yokk:)
Bu arada başarılar dilerim canım sana keyfini sür o zaman :)
Valla canım bilemiyorum ama şöyle ki; hani adetli dönemde sıcak iyi geliyor bana, ağrılarımı azaltıyor bu nedenle bir zararı olacağını düşünmüyorum bu nedenle....kızlar bişi sorsam, şimdi benbu tetra yaprağıyla buhar banyosu yapıyorum ama demin benim kırmızılar geldi..
aksatmakta istemiyodum, iyileşmem lazım artık çok yıprandım, acaba adetliykence yapsam zararı olurmukii
Güldürdün kız beni yaaa...sorma sorma düşün ne biçim okul,ne biçim devlet
Valla canım bilemiyorum ama şöyle ki; hani adetli dönemde sıcak iyi geliyor bana, ağrılarımı azaltıyor bu nedenle bir zararı olacağını düşünmüyorum bu nedenle....
Bu arada seninde stresten gecikmiş canım, valla ne kadar değişik bir yapımız var biz kadınların hemen etkileniyoruz herşeyden istemeden de olsa..
Ayy ne tuaf şeyler var ya bilmediğimiz daha neler neler vardır kim bilir.... Bir yaşıma daha girdim :)Allahım yaa nettede bişi okumaya gelmiyor, kimi zararlı kimi zararsız derken, sütün buharına oturursan hamile kalınırmışmışı okudum ,daha neler duycaz
ben en iyisi bugun yapmayayım onu, ilk gün bari geçsin..
Ayy ne tuaf şeyler var ya bilmediğimiz daha neler neler vardır kim bilir.... Bir yaşıma daha girdim :)
Sende inşAllah en kısa zamanda iyileşirsin canım benim
Amin canım, Rabbim isteyen herkese versin İnşAllahh... Çok zor tabii insanlar neler yapacağını şaşırıyorlar..gerçi insan zaman sonra hey duyduğunu yapmaya başlıyor.. yıllaarca bebiş hasreti çekenler var ama Rabbim o durumlara düşürmez inşallah kimseyi
inşallah canımcım inşallah..
buarada evet herşeyden etkileniyoruz, umudum vardı ama napalım hayırlı zamanı şimdi değilmiş demekki
Amin canım, Rabbim isteyen herkese versin İnşAllahh... Çok zor tabii insanlar neler yapacağını şaşırıyorlar..
Olsun üzülme ne zaman hayırlıysa o zaman olur İnşAllah...
inşallah canım yaa..
hakkaten hoplanmayıp zıplanmayacak gibi değilki.. devamsızlk oluncaevet problem oluyo amageçmiş bitmiş senin çok şükür
bizim 1 ay sömestr oluyo canım, o 1 ay içinde sınavlar oluyo.. geçemediklerimiz olursa yaza tekrar giriyoduk sınava,ama bu yıl okulda klimalar çalışıp fatura yüklenmesin diye marta kadar evdeyız, o yuuzden kaldığımız derslerdende marta kadar sınav olucak işte..
nekadar saçma diimi, en azından karda kışta evdeyiz bari
annenlermi geliyoo oo sevindim canım, ilk kez geliyolar demi
Aynen öyle canım :) Yaaa ama öyle cok zor kilo almayayım diye yemek götürülmez mi hiç, e bir tek kahvaltıyla mı duruyor aksama kadar , öyle olmaz kiiiOooo daha ne olsun keyifli olabilmen için, bütün nedenler varmış, MaşAllah MaşAllah canım benim, buralarda havalar güzelleşti, eşimle kahvaltı yapamadık, kalkamadım bir türlü yataktan, içim tuaf oldu, üzüldüm bende adamı aç gönderdim diye, çünkü o benden daha küçük bir ilçede çalışıyor, git gel yapıyor ve öğlen yemek yiyecekleri bir yerde yok evden yemek de götürmüyor kilo alıyorum diyee
Bi elektirk gitti burda, katılmadım aranıza muhabbetin dibine vurmusunuz yıneee :)) Stres yapma cancagızm odaklanma da , Rabbım hayırlı zaman ne zamnsa o zaman nasiıp et bize de, akısına bırak.Vee olumsuz seyler de düşünme, sonucta daha yeni niyetıne girdiniz.Sen hap kullanmıyordun demi?gerçi insan zaman sonra hey duyduğunu yapmaya başlıyor.. yıllaarca bebiş hasreti çekenler var ama Rabbim o durumlara düşürmez inşallah kimseyi
inşallah canımcım inşallah..
buarada evet herşeyden etkileniyoruz, umudum vardı ama napalım hayırlı zamanı şimdi değilmiş demekki
Şöyle ki iş arkadaşlarının bir kısmı o ilçede hani onlar evden birşey yapıp getiriyorlar ya da fırında birşey yaptırıyorlar, en kötüsü bisküvi falan geçiştiriyor tabi akşama kurt gibi acıkmış oluyor.. Sanki bizim evde yemek yok götürmüyor bak sinir oldum acaba yemeklerimi mi beğenmiyor dicem ama gayet güzel yiyor işin içinden çıkamadım anlayacağınAynen öyle canım :) Yaaa ama öyle cok zor kilo almayayım diye yemek götürülmez mi hiç, e bir tek kahvaltıyla mı duruyor aksama kadar , öyle olmaz kiii
Aksam yıyorsa nıye sevmesın, seviyordur da belki aynı yemegı yemek ıstemıyordurŞöyle ki iş arkadaşlarının bir kısmı o ilçede hani onlar evden birşey yapıp getiriyorlar ya da fırında birşey yaptırıyorlar, en kötüsü bisküvi falan geçiştiriyor tabi akşama kurt gibi acıkmış oluyor.. Sanki bizim evde yemek yok götürmüyor bak sinir oldum acaba yemeklerimi mi beğenmiyor dicem ama gayet güzel yiyor işin içinden çıkamadım anlayacağın
Valla işe götürmezse akşama da o yemeği yemek zorunda kalıyor:) Yani her halukarda yiyecek.. Bazen hergün ayrı yemek yapmıyorum çünkü.. Kendisi öyle dedi yorma, biraz fazla yap iki gün yiyelim diye... Bence sırf kilo almak istememekten dolayı böyle.. Spora yazılmak istiyor ama ya bensiz ya hiççç.. Bayanlara da saatlerimiz uyuşmuyor ben gidemeyince o da gidemiyor maalesef ki:)Aksam yıyorsa nıye sevmesın, seviyordur da belki aynı yemegı yemek ıstemıyordur
Amaniiinnnn. :))) Ama bayan erkek karışık değilmiş zaten :) Ayrı saatlerde gidebilirsiniz ama işte o zaman evde tek kalacaksınız ayrı ayrı, ondan mı ki? :)Valla işe götürmezse akşama da o yemeği yemek zorunda kalıyor:) Yani her halukarda yiyecek.. Bazen hergün ayrı yemek yapmıyorum çünkü.. Kendisi öyle dedi yorma, biraz fazla yap iki gün yiyelim diye... Bence sırf kilo almak istememekten dolayı böyle.. Spora yazılmak istiyor ama ya bensiz ya hiççç.. Bayanlara da saatlerimiz uyuşmuyor ben gidemeyince o da gidemiyor maalesef ki:)
Canım hafta içi sabah saatlerinde bayanlara, ama ben çalışıyorum bu nedenle gidemiyorum işte, erkeklerin akşam...Amaniiinnnn. :))) Ama bayan erkek karışık değilmiş zaten :) Ayrı saatlerde gidebilirsiniz ama işte o zaman evde tek kalacaksınız ayrı ayrı, ondan mı ki? :)
Ayrıca o kaslı, vücutlu, zayıf olcak ben hantal şişman olcam.... Ayy yok yokk valla benim gibi kıskanç bir insan için feci bir durum... Evde de nereye kadar vücut çalışabilirsin ki:)Amaniiinnnn. :))) Ama bayan erkek karışık değilmiş zaten :) Ayrı saatlerde gidebilirsiniz ama işte o zaman evde tek kalacaksınız ayrı ayrı, ondan mı ki? :)
hmmmm sana hiç uymuyoor, anladım.E yaniii o zayıflarken , senin öylece kalman bence de olmaz tabiii :)Canım hafta içi sabah saatlerinde bayanlara, ama ben çalışıyorum bu nedenle gidemiyorum işte, erkeklerin akşam...
Yani bende gidebilsem bir kaç saat tek kalmak önemli değil...
Havalar biraz ısınsında, görümcemle yüzme kursuna yazılcaz, hafta sonları nasıl olsa hep ordayız bari değerlendirmiş oluruz.. :)hmmmm sana hiç uymuyoor, anladım.E yaniii o zayıflarken , senin öylece kalman bence de olmaz tabiii :)