Canım şuana kadar aramızda herhangi bir sorun olmadı, ama dediğin gibi kesinlikle açıksözlü, lafın nereye gideceğini pek bilemiyor, derse ne yapayım kendi bilir kaybeder, eşim beni biliyor ve görüyor o bana yeter zaten...:)
yok canım onlar 11,30'da kalkmışlar kahvaltı tarzı yedik, onu akşama yaptım:) sabahın 7'sinde düşün yaniiaynen canım eşinle iyi olunda boşver gerisini..
yedilermi kuru fasulyeyi
yok canım onlar 11,30'da kalkmışlar kahvaltı tarzı yedik, onu akşama yaptım:) sabahın 7'sinde düşün yanii
Valla tam olarak belli değil, hafta sonu da kayınvalidemler ve halaları da gelebilir, bizim ev curcuna:) eğer gelmezlerse kızlar bir hafta daha bizde :)kıyamamm
tatil nekadar canım, okullar açılana kadar kalacaklar yazmışsın dün ama, az daha sık dişini
Valla tam olarak belli değil, hafta sonu da kayınvalidemler ve halaları da gelebilir, bizim ev curcuna:) eğer gelmezlerse kızlar bir hafta daha bizde :)
Hehehe yok canım ne zorluğu Rabbime çok şükür..hadi ya zormuş canım
Rabbim kolaylık versin sana hakkaten
iyiyimm canım bnede şüküriyiyiz canım seni sormalıı
Günaydın ciciimmm:)
günaydın kızlaar
gripliyiim, heryanım ağrıyoo
Sabahtan beri ha yazıcam ha yazıcam yogundum girdim çıktım hep :) Geçmiş olsun canımcım, dinlen güzelce evde.
dumancığımm sana da kolay gelsin şekerim, yemek seçen insan çok zordur. :)
hee yazıcaktım demin meltem gelmedi diye ama erteledim hep
dinleniyorum canımcım
sende ne var ne yok
Ayy teşekkür ederim canım valla bende bugün biraz yoğunum ama birtürlü kopamıyorum buradan da :)Sabahtan beri ha yazıcam ha yazıcam yogundum girdim çıktım hep, maşallah siz muhabbettin dibine vurmuşsunuz..:) Geçmiş olsun canımcım, dinlen güzelce evde.
dumancığımm sana da kolay gelsin şekerim, yemek seçen insan çok zordur. :)
Senin işin hakim varken olmuyor mu, onun dışında ne yapıyorsun?Ayy teşekkür ederim canım valla bende bugün biraz yoğunum ama birtürlü kopamıyorum buradan da :)
:) Valla bizim ünvanımızı değiştirseler çok iyi olacak "katip" ne arkadaş yaaa, mesela hakim savcı yardımcısı vs olabilir.. Yani en az onlar kadar hukuk bilgisine sahip oluyoruz... :) Hatta bazen yeni başlayanlardan daha bilgili olabiliyoruz.. :)Senin işin hakim varken olmuyor mu, onun dışında ne yapıyorsun?
Deminden beri sayfayı yeniliyorum, cevap var mı diye.Meğer cevabı okumuşum, yazmaya nıyetlenırken bır sey gırmıs araya, sonra unutmuşum :):) Valla bizim ünvanımızı değiştirseler çok iyi olacak "katip" ne arkadaş yaaa, mesela hakim savcı yardımcısı vs olabilir.. Yani en az onlar kadar hukuk bilgisine sahip oluyoruz... :) Hatta bazen yeni başlayanlardan daha bilgili olabiliyoruz.. :)
Valla ben ne yaparım her işi yaparım tatlışım, ben yazarım, çizerim hakimde imzalar hepsi bu :)
Deminden beri sayfayı yeniliyorum, cevap var mı diye.Meğer cevabı okumuşum, yazmaya nıyetlenırken bır sey gırmıs araya, sonra unutmuşum :)
Hmmm, bilmem bana katip ünvanı hep havalı gelmiştirAma yaptıgınız ısın tam karsılıgı olmuyorsa eğer ona bir şey diyemem .:) Doğrudur.Babam da mesela eczacı kalfasydı.Amcam eczacılıktan mezun, eczane acacak , babamı yanına almış.Babam ögretmiş her bir şeyi ona.Teori ile pratik çok farkedebiliyor. :))
Ayyy şaşkın seni yaaa
Aynen kesinlikle öyle... önceden yaptığım işi çok seviyordum taaa kii buraya gelene kadar, bir türlü ısınamadım sevemedim... Sanırım kafa dengi adam akıllı birisi olmadığı içinBütün bayanlar teker teker evlenip evlenip gittiler yahuu beni burda bir başıma bıraktılar
Çok bi fark yok mahkemeler farklı belki o da etkili olabilir, biraz sıkıcı atraksiyon yok :)Haklısın canım, bulundugun yerde insan çok çok önemli.Muhtemelen bundan kaynaklıdır.Yoksa yaptıgın işte bir fark var mı?
Çok bi fark yok mahkemeler farklı belki o da etkili olabilir, biraz sıkıcı atraksiyon yok :)
Ama en önemlisi kafa dengi yok, hepsi erkek olunca saf saf oturuyoruz işte, doğru düzgün konuşamıyorsun bile insan çekiniyor ister istemez... sende bilirsin seninde bulunduğun yerde erkek çalışan çoktu sanırım:)