- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
Günaydın ciciimmm:)Günaydın şekerleeeer... :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın ciciimmm:)Günaydın şekerleeeer... :)))
Günaydın canım, ahh geçmiş olsun, havalarda düzeldi aslında oralar hala soğuk mu ki? Dikkat mi etmiyorsungünaydın kızlaar
gripliyiim, heryanım ağrıyoo
Günaydın canım, ahh geçmiş olsun, havalarda düzeldi aslında oralar hala soğuk mu ki? Dikkat mi etmiyorsun
4 gün mü geçti adetin canım, valla benimde 6 gün geçmişti, sonradan döngüm değişti artık 35 günde bir oluyorum, stresten ve sıkıntıdan da olabilirsahi testte yaptım ama malesef negatiff
4.günn bugun daha gelen giden yok gerçi, doğru olmayabilirmi acaba test
Ayy canım doktora tekrar mı gitsen ilaçlarını almamıştın sanırım öyle hatırlıyorumbir soğuk bir sıcak kuzum, geçen bahsettiğim problemimde geçmedi daha.. hepsi üst üste geldi ama buna şükür ne diyeyim
çocuk doğurmuş kadar oldum inan,o ne biçim ağrıı Allahım
4 gün mü geçti adetin canım, valla benimde 6 gün geçmişti, sonradan döngüm değişti artık 35 günde bir oluyorum, stresten ve sıkıntıdan da olabilir
Ayy canım doktora tekrar mı gitsen ilaçlarını almamıştın sanırım öyle hatırlıyorum
Aaa onun içinde aldın ama kullanmadın sanıyordum, bence vakit kaybetme canım, ama ameliyat mı diyorlardı yoksayok canım o ilaçlarım panik atak içindi.. bu hani basur problemimi yazmıştımya.. 1 haftadır devam ediyo, ağrıdan eşimiin üstüne başına yapışıp yoluyorum resmen eşimi
Aaa onun içinde aldın ama kullanmadın sanıyordum, bence vakit kaybetme canım, ama ameliyat mı diyorlardı yoksa
Ahh çok geçmiş olsun canım benim, umarım en kısa zamanda iyleşirsin...almıştım kullandım ama işe yaramadı canım..
doğal yollara geçtim, tetra yaprağı suyuna buhar banyosu yapıp,zeytinyağı kullanıyorum akşamdan beri.. inşallah bunlar hafifletir artık ağrıyı..
ameliyat dediler canım ama ameliyat olanlarda tekrar çıkıyomuş, şahsen pek o yöne yatkın değilim şuan, inşallah doğal yollarla atlatırım, sağlıkkk huzur başka bişi istemiyorum
Ahh çok geçmiş olsun canım benim, umarım en kısa zamanda iyleşirsin...
Evet canım evdeler, çok şükür bende iyiyim, tek sorun kızların yemek sorunu, yani çok yemek seçiyorlar, erkekten beterler, karnıyarık yaptım yemediler, patatesli bezelye yaptım yemediler, ıspanak yemezlermiş, tavuk yapmıştım fırında onu yediler çok şükür, bugünde kuru fasulye yaptım bakalım yiyecekler mi?inşallah inşallaah canım..
sen nasılsın,misafirlerin evdemi
Evet canım evdeler, çok şükür bende iyiyim, tek sorun kızların yemek sorunu, yani çok yemek seçiyorlar, erkekten beterler, karnıyarık yaptım yemediler, patatesli bezelye yaptım yemediler, ıspanak yemezlermiş, tavuk yapmıştım fırında onu yediler çok şükür, bugünde kuru fasulye yaptım bakalım yiyecekler mi?
Ahhh şükürler olsun ki eşim yemek ayırt etmiyor, ne beter şeymiş
Valla çok şaşırdım, çünkü sonuçta organik besleniyorlar, hani bahçeleri falan var, sebze yememeleri tuafıma gitti açıkcası, ya da gençlik böyle sanırsammhadi ya yemek seçen insan çok zor ya..
fırında tavuğuda yemediler yazmışsın sandım oha dicektim artık ki onu bali yemişler..
sebze falan yemiyolar herhalde fazla fazla.. etle idare ediceksin demekki
Valla çok şaşırdım, çünkü sonuçta organik besleniyorlar, hani bahçeleri falan var, sebze yememeleri tuafıma gitti açıkcası, ya da gençlik böyle sanırsamm
Valla bilemiyorum dün babasına da dedim valla insanı strese sokuyorlar ne yapacağımı şaşırdım dedim:)bende öyleydim canım ne ıspanak ne başka bişi yemezdim..
ama yaş ilerledikçe eksiklikleri çkıyo meydana ve ister istemez yiyosun
gerçi insan huzursuz oluyo, doydularmı doymadılarmı.. keşke başka yemek yapsaydım dıye ama takma.
görümcen görümcelik yapık yengem bize hiç iyi yemekler yapmadı demesin
Valla bilemiyorum dün babasına da dedim valla insanı strese sokuyorlar ne yapacağımı şaşırdım dedim:)
Aynen görümcemde B12 eksikliği var, aslında herşeyden yemesi lazım, Acaba gün gün masanın fotosunu mu çekseydim ayrıca, 2 çeşit yemek, pilav-makarna vb, çorba, salata-meze, yoğurt vb.. şeyler mutlaka oluyor her akşam... Valla çalışan bir bayanım, benim adım hıdır elimden gelen budur..
Canım şuana kadar aramızda herhangi bir sorun olmadı, ama dediğin gibi kesinlikle açıksözlü, lafın nereye gideceğini pek bilemiyor, derse ne yapayım kendi bilir kaybeder, eşim beni biliyor ve görüyor o bana yeter zaten...:)haha evet iyi fikirmiş, şaka bi yana canımda yani günahını almayayım kızın şimdi ama dermi der yanii..
o yaştakiler biraz açıksözlü oluyolar
sende aç bırakmıyosunki yani, masa ortada aç olan yer diimi