2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

anca gezmeye gidebilirz izmire . bu temmuzda eşimin tayini var bakalıım nereye cıkacak herseyın haayrlısı canım ya gönuller bır olsun da hersey olur allahın izniyle
Amin canım amin, olsun böyle gezmek de güzel oluyor, değişik yerler görüp arkadaşlıklar ediniyorsun

Ay kızlar bu erkekleri bir türlü anlayamıyorum, şuan burada geçen konuşmadan bahsediyorum size. İki erkek gelmiş konuşuyorlar neymiş kadınlar adliyelerde, kaymakamlıkta, bankalarda çalışmasınlarmış. Sadece hemşire ve öğretmen olsunlarmış, evde çocuk büyütsünlermiş. Ya bişey dicem de neyse, hastaneye gidince doğum doktoru olarak bayan istiyorsun ama hayırdır, valla çok sinirlendim ama muhattap olmayacağım

canım boşver yaa ne takıyosun boş yere canınını sıkma değmezz

ver canım ver bakalım :) inş canım hepipmz huzrlu olurz ewet 3 aylık evlıyım daha sen ne kadarlık evlısın

inşallah canım..bende mayıs sonu evlendim çok şükür.. zaman su gibi aktı geçti..

o ne biçim düşünce tabi gerçekten heeeerşey beklenir erkek milletinden.. dediğin gibi sonra çok bayan doktor vs. istemeyi biliyolar

canım boşver yaa ne takıyosun boş yere canınını sıkma değmezz
Bana dönmüş diyorki şimdi çocuğunuz olsa sizden ümidi keseriz, kim bakacak kayınvalide mi annen mi kimi çağırcan, yoksa bakıcı bulacaksın ona da 750 TL, baktı mı bakmadımı düşünceksiniz diyor..
Ya sanane ben bilmiyor muyum neyin nasıl olduğunu... Cahil cahil konuşuyorlar işte..

Canım cahil cahil konuşuyorlar, bende bilirim eşleri gibi evimde ohh yatmasını, ama ne yapayım eve katkım olsun istiyorum, boş durmayım diyorum. Akşam akşam sinirlendim yahuu...

Canım cahil cahil konuşuyorlar, bende bilirim eşleri gibi evimde ohh yatmasını, ama ne yapayım eve katkım olsun istiyorum, boş durmayım diyorum. Akşam akşam sinirlendim yahuu...

bende burdan yeterince sinir oldum canım, hangi devirdeyiz ne gerizekalılar kusuruma bakmayın ama öylee..
onlaramı kalmış sizin çocuk mocuk meselesi Allahım ya

bende burdan yeterince sinir oldum canım, hangi devirdeyiz ne gerizekalılar kusuruma bakmayın ama öylee..
onlaramı kalmış sizin çocuk mocuk meselesi Allahım ya
Aynen yaa neyse az kaldı saat 5 olmuş gideyim de görmeyim şunların yüzünü, kocişimi özledim onu göreyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…