2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

yediğine içtiğine dikkat ediyor musun canım, bildiğim kadarıyla baharatlı yiyeceklerden kaçınmak gerekiyor özellikle acıdan?

aslında 1 yıldır falan var canım,ameliyat dediler ama amleyiyat olanlarda sonradan yine oluyomuş.. boşuna bıçak altına yatmayayım dedim..
zeytinyağı içiyodum hersabah iyiydi ama bir süredir içmiyodum Allahıımm bugun nasıl ağrım var anlatamam:KK61:
nette falan araştırdım ama herkez farklı şey biliyor sizede sorayım dedim:KK43:

aslında 1 yıldır falan var canım,ameliyat dediler ama amleyiyat olanlarda sonradan yine oluyomuş.. boşuna bıçak altına yatmayayım dedim..
zeytinyağı içiyodum hersabah iyiydi ama bir süredir içmiyodum Allahıımm bugun nasıl ağrım var anlatamam:KK61:
nette falan araştırdım ama herkez farklı şey biliyor sizede sorayım dedim:KK43:
Hımm tam bilmiyorum tabi de yediklerine dikkat etmek gerekiyor diyorlar.. Geçmiş olsun sanada canım benim, ahh kıyamam.

yok çalışmıyorum evdeyim 21 yaındayım şuan diyarbakırdayım eşimin işi dolayısyla .pekı sen anlatrmısın kendını adını
Oh maşAllah genç evlenmişsin sende. Bende 23 yaşındayım, çalışıyorum çorumdayım.. Temmuzda evlendim.
Diyarbakır güzel yerdir bizde batmanda kalmıştık babamın işi nedeniyle....
Evlilik nasıl gidiyor alışabildin mi?

Oh maşAllah genç evlenmişsin sende. Bende 23 yaşındayım, çalışıyorum çorumdayım.. Temmuzda evlendim.
Diyarbakır güzel yerdir bizde batmanda kalmıştık babamın işi nedeniyle....
Evlilik nasıl gidiyor alışabildin mi?
aynen öyle erken evlendım canım ewet guzel yer bende kasımda evlendım canım .şükür iyi gidiyo bi sıkıntı yok senin nasıl gidiyo bebiş falan varmı...

aynen öyle erken evlendım canım ewet guzel yer bende kasımda evlendım canım .şükür iyi gidiyo bi sıkıntı yok senin nasıl gidiyo bebiş falan varmı...
İyi bakalım, bende bebiş yok ama forumumuz bol bebişli:) Sen istiyorsun sanırım?

X