yediğine içtiğine dikkat ediyor musun canım, bildiğim kadarıyla baharatlı yiyeceklerden kaçınmak gerekiyor özellikle acıdan?
Hımm tam bilmiyorum tabi de yediklerine dikkat etmek gerekiyor diyorlar.. Geçmiş olsun sanada canım benim, ahh kıyamam.aslında 1 yıldır falan var canım,ameliyat dediler ama amleyiyat olanlarda sonradan yine oluyomuş.. boşuna bıçak altına yatmayayım dedim..
zeytinyağı içiyodum hersabah iyiydi ama bir süredir içmiyodum Allahıımm bugun nasıl ağrım var anlatamam
nette falan araştırdım ama herkez farklı şey biliyor sizede sorayım dedim
Hımm tam bilmiyorum tabi de yediklerine dikkat etmek gerekiyor diyorlar.. Geçmiş olsun sanada canım benim, ahh kıyamam.
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun iyiyiz seni sormalı sen nasılsın?Merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim nasılsınızzzz ....
Sağol canım iyiyim bende ne olsun uğraşıyorummHoşgeldin canım, hayırlı olsun iyiyiz seni sormalı sen nasılsın?
Oh oh kolay gelsinn.. Çalışıyor musun? Kaç yaşındasın? Nerdensin biraz tanıtır mısın kendini?Sağol canım iyiyim bende ne olsun uğraşıyorumm
yok çalışmıyorum evdeyim 21 yaındayım şuan diyarbakırdayım eşimin işi dolayısyla .pekı sen anlatrmısın kendını adınıOh oh kolay gelsinn.. Çalışıyor musun? Kaç yaşındasın? Nerdensin biraz tanıtır mısın kendini?
Merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim nasılsınızzzz ....
Oh maşAllah genç evlenmişsin sende. Bende 23 yaşındayım, çalışıyorum çorumdayım.. Temmuzda evlendim.yok çalışmıyorum evdeyim 21 yaındayım şuan diyarbakırdayım eşimin işi dolayısyla .pekı sen anlatrmısın kendını adını
hoş bulduk canım ewet 94 lüyüm sendemi bendensin üzülme bak tek değilsin artık :)
hoş geldin canım.. yeni gelinmisin,94 lümüsün üzülüydum en küçüğü benim diye
Ay evet bak kız yaştaşın gelmiş :)
hoş geldin canım.. yeni gelinmisin,94 lümüsün üzülüydum en küçüğü benim diye
aynen öyle erken evlendım canım ewet guzel yer bende kasımda evlendım canım .şükür iyi gidiyo bi sıkıntı yok senin nasıl gidiyo bebiş falan varmı...Oh maşAllah genç evlenmişsin sende. Bende 23 yaşındayım, çalışıyorum çorumdayım.. Temmuzda evlendim.
Diyarbakır güzel yerdir bizde batmanda kalmıştık babamın işi nedeniyle....
Evlilik nasıl gidiyor alışabildin mi?
anlamadım :)Ay evet bak kız yaştaşın gelmiş :)
anlamadım :)Ay evet bak kız yaştaşın gelmiş :)
İyi bakalım, bende bebiş yok ama forumumuz bol bebişli:) Sen istiyorsun sanırım?aynen öyle erken evlendım canım ewet guzel yer bende kasımda evlendım canım .şükür iyi gidiyo bi sıkıntı yok senin nasıl gidiyo bebiş falan varmı...
Aynı yaştasınız ya o yüzden öyle söyledim canımanlamadım :)
anlamadım :)
evet nasipse istiyorum..İyi bakalım, bende bebiş yok ama forumumuz bol bebişli:) Sen istiyorsun sanırım?
anladım canım benim evet öyleAynı yaştasınız ya o yüzden öyle söyledim canım
Allah gönlüne göre versin canım...evet nasipse istiyorum..
amin canım benimAllah gönlüne göre versin canım...