- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Merhaba canım nasıl alıştın mı evliliğe zorlanıyor musun, ne gibi değişklikler oldu? bende meraklı çıktım galiba:)))
Amiiin, 23 ben... 2013 ekim geliniyimm...:)
Lisans mezunu , ev hanimi, koca aşığı
Çalışıyor musun ev hanimi misin tatlim ?
Hehe iyi yönleri var elbet ama siz çalışan bayanlar da çok yoruluyor :) üstüne ev işi... E kocalarin elinden gelmiyorsa her şey üstüne kalıyor haliyle... Allah yardım etsin kolay değil...:)Ohh oh maşallah,Allah bozmasın :) Ben de lisanas mezunu , çalışıyorum canım, ama ev hanımlığı hayaliyle yanıp tutuşuyorum
Anlat anlat insan rahatlıyor, bende çalışıyorum seninle aynı şeyleri yaşıyorum beklenti olarak. Allah'tan eşim yardım ediyor, çünkü bekarken çok rahattım şimdi herşey birden üstüme binince zorlandım doğrsu eşimde yardımcı olmasa 1,5 ayda isyan bayraklarını çekerdim heralde :)
Olur elbet alışınca ama yine de koşuşturmaca kısmı pek eksik olmaz hayatından hele çocuk olduğunda...:)Kesinlikle şimdi siz ne düzenli tertipli bir ev hanımısınızdır..ben hep koşuşturmaca, bişeyleri yetiştirmeye çalışma düzene sokmaya çalışıyorum, zamanla olur değil mi çok umutsuzum bu konuda
Hehe iyi yönleri var elbet ama siz çalışan bayanlar da çok yoruluyor :) üstüne ev işi... E kocalarin elinden gelmiyorsa her şey üstüne kalıyor haliyle... Allah yardım etsin kolay değil...:)
Kesinlikle şimdi siz ne düzenli tertipli bir ev hanımısınızdır..ben hep koşuşturmaca, bişeyleri yetiştirmeye çalışma düzene sokmaya çalışıyorum, zamanla olur değil mi çok umutsuzum bu konuda
Olur elbet alışınca ama yine de koşuşturmaca kısmı pek eksik olmaz hayatından hele çocuk olduğunda...:)
Tertipli düzenliyim..biraz da ayrıntıci olunca...Bu aralar hastayım yalnız... Odalar dağıldı, işler çoğaldı...
Aynen bu ara yemeklerimi öğle aralarında yapmaya karar verdim mesela.. Akşam birbirimize daha çok vakit ayırabiliyoruz bu sayede. :)
Ciddi misin bende de olmuştu, ama yavaş yavaş vazgeçiyorum sanırım
Bende memurum öğle arası 1 saat çalıştığım iş yerim evime çok yakın. yine bir koşuşturmaca tabi ama olsun tatlı telaş işte. eşimle aynı ben gibi 5'te geliyor. ben salata yaparken o da sofrayı kuruyor, bakıyoruz temizlik mi yapmak gerekiyor kolları sıvıyoruz, gerçi o daha çok arabasını temizlemeyi seviyor :)
Olsun bak o yorgunluğuna rağmen en azından hafta sonu birşeyler yapıyor yardım ediyor. İyi tarafından bakmak lazım. Ben çorumdayım, sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?