2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Amin canim inşallah iyi olur. Gece hic uyuyamadim düşünmekten saat 4 buçuk oldu hala düşünüyordum. İnşallah herşey iyi olur ve ben kisa zamanda alisabilirim
Günaydın kızlar nasılsınız :)

Hayırlı olsun canım. Sıkma canını Rabbim iyi insanlarla karşılaştırır inşallah

bakınnn dün bu cicleri yaptımm böyle rengarenk mutfak pempiş vs sevenler için :) kendim mutfağımı çok özenli yapcam inşallah böyle ahşap sandalyeler vs :)

Eklentiler

• DSC01201.JPG
    914,8 KB · Görüntüleme: 115
  • DSC01206.JPG
    758 KB · Görüntüleme: 122
  • DSC01219.JPG
    636,7 KB · Görüntüleme: 102
  • DSC01224.JPG
    876,7 KB · Görüntüleme: 99
çok cici olmuşlar canım. Ellerine sağlık. Renklerine bayıldım :)
teşekkür ederimm dimii bende çok seviyorum bu renkleri :) bide bu var çok seviyorum bu rafları kimi girişte kimi mutfakta kimi salonda kimi böyle cocuk odalarında kullanıyo :)

Eklentiler

• 10416571_1513938925531562_6182720180175390077_n.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 100
teşekkür ederimm dimii bende çok seviyorum bu renkleri :) bide bu var çok seviyorum bu rafları kimi girişte kimi mutfakta kimi salonda kimi böyle cocuk odalarında kullanıyo :)

rafa da bayıldım mutfak değilde girişle çocuk odasına çok yakışır. Üzerindeki kuşlardan da almak istiyorumm :))

rafa da bayıldım mutfak değilde girişle çocuk odasına çok yakışır. Üzerindeki kuşlardan da almak istiyorumm :))
evet girişe aynalı çerçevelerle çok güzel oluyo mutfaktada renkli kavonozlarla çok güzel duruyo :) kuşlarda çok tatlu çok gördüm ama bir türlü alamadım

amerikan servis kullanmayi ben cok sevdigim icin hevesliyim kuzum :) ama battaniyede guzel olur hazirlik tabii :) ben bugun malesef bulamadim ipi o kadar aradim ama..sacimida kestirdim esim cok begendo bende bgendim ama esim hep kisa kestir dedi :)

Kuzummmm
gunaydinlaaar :)
atkimi bitirdimmm, bugun kombinledim bile :)
yine ormeyi dusunuyorum azicik dar yapmak sartiyla

oo kuzum iyi olmus bak.masallah hamaratsin cabuk bitirdinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…